Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
74
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yüzde 30 iskontolu ev
L
geçen hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yüzde 30 iskontolu gibi duran satılık bir ev buldum. ilan kurumsal diye bildiğimiz zincir emlakçilardan birinden çıkma. emlakçının dediğine göre satan kişi bir süre önce eşinden boşanmış. tapu adamın üstüne gözüküyor.2019 yılında muhtemelen evlilerken alınmış gözüküyor. ileride satış iptal davası gibi olaylarla karşılaşmamak için boşandığı eşinden muvafakatname almak vb gibi bir tedbir tek başına yeterli midir. başka ne gibi tedbirler almak gerekir.

gayet düzgün duran bir evin düşük fiyatlarda alıcı bulmamasının olası sebepleri ne olabilir. başkalarının görüp benim göremediğim bir şey mi var.

-birincisi içinde kiracı var. iki yıl oturmam lazım diyor. bu benim için sorun değil. ben oturmak için alacağım ancak hemen taşınma mecburiyetim yok. üzerime başka bir ev de yok. istediğim lokasyonda ve özellikte bir ev indirimli denk geldiği için alıp iki sene bekleyebilirim. piyasadan gördüğüm kadar içinde kiracı olan evlere alıcı çıkmıyor. içinde kiracı olan evlerin çoğu da hala düşük kira veriyor. bu evin içindeki kiracı da yeni girececek birine göre yüzde 30 az kira veriyor gibi.

başka nelere dikkat etmek gerekir



B
6 gün
Yarbay

kiracılı ev risk. illa ki kiracılı evi alacaksan noterden tahliye taahhütnamesi alamazsan evi aldığın gibi tahliye davası aç. ben çıkıcam diyip de çıkmayan çok kiracı gördüm.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.