H

Binbaşı
22 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
434 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
2659 TL Acer Swift 3 SF314-41 Ryzen3-3200U /4GB/128 GB SSD /14\u0027\u0027 FHD IPS / Win10 / 1.5 kg Notebook
https://www.teknosa.com/acer-swift-3-sf31441r828-amd-ryzen33200-4gb-ram128-gb-ssd-14-fhd-ekran-windows-10-notebook-p-125035535

Sepette mağazadan al seçerseniz 2659 liraya düşüyor. Linkte türkçe incelemesi var. Taşınabilir, uygun fiyatlı, malzeme kalitesi üst düzey, performans olarak da üzmeyecek bir model arayanlar için biçilmiş kaftan.

https://www.youtube.com/watch?v=mQYX-EYyVes&t=1056s

https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/NX.HFEEY.001
H
7 yıl
650 liraya Mining yapılmış rx 580 8 gb alınır mı?
Merhaba forumdaşlarım soru açık, haziran 2017 faturası da var. Çok yoğun da kullanmayacağım günde ortalama 1 saat oyun oynarım geri kalanında zorlanmayacak bile.
H
11 yıl
Uludağ Üniversitesi çıkmış erasmus sınavı sorularını arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta bahsettiğim uludağ üniversitesi erasmus sorularını internette hiçbir yerde bulamadım. Elinde olan varsa link paylaşırsa çok sevinirim, benim gibi arayan birçok kişiye de faydası olur.

Elinde olmayan ve yakın zamanda sınava giren varsa da sınav soruları ile ilgili görüşlerini paylaşırsa çok makbule geçer.

İyi forumlar.
H
13 yıl
Bursa\u0027da yem temini
Bursa'da civciv yemi alacak yer arıyorum. Tercihen CP marka civciv başlangıç yemi (veya herhangi başka bir marka) alabileceğim bir yer var mı?
H
13 yıl
Kuralsızlıklardan bıktık!
Az once sahada kupa verilirken Ünal Aysalin kupanın sahada verilmesi gerekiyordu ekstra birşey istemedik kuralsızlıklardan bıktık diye aciklamasi var helal olsun başkana.
H
14 yıl
Açılıştan Sonra Azalmayan \"AŞIRI\" Fan Sesi
Bilgisayarı toplayalı 2 ay oldu. Son birkaç gün gündür işlemci fanı aşırı ses yapıyor(uçak motoru gibi). Normalde pc açılırken işletim sistemine girene kadar işlemci fanı biraz fazla ses yapar sonra normale döner ama bunda sürekli açılıştaki gibi yüksek ses mevcut(sanırım hiç yavaşlamıyor ya da durmuyor).

Kasayı açıp baktım ama çalışmasını etkileyecek kadar toz birikmemiş. Yani hiç yok diyebilirim. Bu arada üstünde işlencinin stok fanı var. Sorun neden kaynaklanabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
H
14 yıl
1000-1100 liralık sistem tavsiyesi(Vatan Bilgisayar\u0027dan alınacak)
Biliyorum baya konu açılmış sistem tavsiyesi için fakat önerilen parçaların bazıları vatanda bulunmuyor. Bir de parçaların birbiriyle uyumu önemli olduğu için konu açma gereği duydum. Bilgisayar kuzenim için alınacak fakat daha küçük, 12 yaşında, fazla anlamıyor bu konulardan. O da benden yardım istedi. Oyun oynamak için kullanıyor genellikle. Bir de yazları duraksız 7-8 saat oyun oynadığı zaman oluyor onun için soğutması iyi bir sistem olursa fena olmaz.

Bilgisayar neden vatandan alınacak diye sorarsanız da vatanın İzmir'de mağazası var ve parça satışları var. Bütün parçalar oradan alınınca montajı da ücretsiz yapıyorlar. Bu da büyük kolaylık sağılıyor anlayan olmadığı için bu işten Bu şartları sağlayan ve daha uyguna satan İzmir'de mağaza varsa tavsiye edebilirsiniz. Bu arada bir sorun olduğunda direk kasayı götürüyorsun sorun nerde onlar bakıyorlar vatanda. Benim başıma gelmişti oradan biliyorum

1000 liraya kadar monitör ve diğer bileşenler hariç(hoparlör, klavye vs.) bilgisayar toplamak istiyoruz. Çok daha iyi olur diyorsanız 1100 olsun ama bu fiyatı aşmasa iyi olur.

Ben hemen bir monitör buldum AOC 21.5" E2243Fws. Bu nasıldır kullanan var mı alınabilir mi? Özellikleri iyi gibi fiyatına göre.

Anakartta usb 3.0 ve e-sata girişleri varsa iyi olur. Malum bu girişleri kullanan harddiskler yaygınlaşacak. 1 tb harddisk ve 4g ram olmalı diye düşünüyorum. İşlemci amd olsun ucuz olduğu için. Ekran kartı bu paraya ne kadar düzgün olabilirse o kadar iyi olsun Overclock falan yapılmayacak, anlayan yok zaten
Bu fiyata çok da iyi bir şey olmaz zaten ama her şeyi yazayım dedim ona göre tavsiye edersiniz. Bu parçaların hepsi Vatan Bilgisayar İzmir şubesinde olması da çok önemli.

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
H
15 yıl
İpod Touch için fm radyo tavsiyesi istiyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19157

Resimdeki ürün gibi bana radyo lazım ipodda kullanılacak ama araba için değil otobüste, evde falan dinlemek için. Yukarıdaki ürün 10 $ kalitesi nedir bilmiyorum ama iş görür mü? Orjinalleri 100 tl civarı çok pahalı. Bu ürünle aşağı yukarı aynı paraya tavsiye ettiğiniz başka model var mı?
H
15 yıl
Sakatların durumu
geçen gün ntvsporda sabri ile jo beşiktaş maçında oynayabilecek duruma geleceğini söyledi spiker barosun da madrid maçında 20-25 dk oynayabileceği konuşuluyor inşallah doğrudur beşiktaş maçında keitayla ardayı dinlendirebilsek iyi olur sizin bir bilginiz var mı?
H
15 yıl
serviste geçen süre 60 günü geçti ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar forumda bakındım ama telefonun garanti durumuyla ilgili konu bulamadım benim samsung i550 m var joystiğinde takılmalar olduğu için 18.12.2009 da bursadaki samsung yetkili servisine götürdüm garanti kapsamında (garantisi 1 yıl daha var yaklaşık) hesaplarıma göre yarın doluyor 30 iş günü benim 30 iş gününde arıza tamir olmazsa para iadesi talep etme yada değişim gibi haklarım var değil mi birde duyduğuma göre bazı firmalar bu konuda baya zorluk çıkarıyorlarmış cumartesiyi işgününden saymama vs. 30 iş gününü sayarken teslim ettiğim günü de saydım ben ilk gün de sayılıyor değil mi?

Benim asıl öğrenmek istediğim onlara karşı kendimi nasıl savunucam beni laf oyununa getirip elim boş göndermesinler paramı iade etmemeleri durumunda sizi tüketici mahkemesine şikayet edicem mi diyeyim mesela ya da şikayetvarda filan mı yazayım başından böyle olay geçenler anlatabilirler mi acaba


EDİT:Uzun zaman önce bu mesajı yazmıştım telefonun servisteki 30 iş gününün dolmasına az bir süre kala neyse 30 iş günü geçince para iadesi istedim bana boş bir kağıt verdi samsung servis merkezine dilekçe yaz dedi tamam dedim yazdım altına ismimle imzamı da attım dilekçeyi yazdığım tarihten itibaren bir ay geçti ne arayan ne soran var tüketici hakem heyetine mi başvurayım bursada nerede var acaba bilginiz var mı? bir de oraya başvurmadan önce ilk önce servise gidip sizi şikayet edicem falan mı desem?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.