F

Teğmen
12 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Ekran Kartı Fanları Duruyor
Merhabalar kisa sure once pcye temizlik yapayim dedim ekran kart islemci ramlar ve poweri soktum ilk evvela elektrikli supurge makinesiyla tozunu aldim butun parcalarin daha sonra sac kurutmayla isleme devam ettim temizlik bittikten sonra pcyi topladim actim soyle bir sorun olustu pc ilk baslangicta acilirken ekran karti fanlari olmasi gerektigi gibi calisiyor ne zamanki masaustu geldiginde fanlar calismayi kesip duruyor daha onceleri oyuna girdigimde fanlar otomatik hizlanirdi simdi fanlar donmuyor ve beni oyundan atiyor arti mavi ekran hatasida aliyorum temiz kurulum yapayim dedim belki sorun hallolur windows 10 kurdum driverlari guncelledim sorun devam etti anakart uzerindeki bios pilini cikarip taktim yine ayni sistemden biosu default ayarlara getirdim degisen birsey olmadi ekran karti slotunu diger pci expres slotuna taktim powerdan gelen guc kablosunu degistirdim hicbirsey farketmedi oyuna girince pc atiyor ekran karti fani calismiyor su an msi fan control programiyla fanlari calistiriyorum fakat boyle olunca pc yine oyundan atiyor cozum onerisini olan varmi sistemim fx8350 16 gb ram gtx 1060 3gb 750 watt psu 128 gb ssd iyi forumlar
F
4 yıl
Cat6 Kablo Ankastre Hız Düşüşü Ve Snr Değerinin Düşmesi
Ankastre ile Evimin Mesafesi Yaklaşık 40 Metre Aradaki Telekomun Çektiği Telefon Kablosunda Kopukluklar Ve Kesikler Mevcuttu. Ankastreden Eve Kadar Elektrikçi Yardımıyla Cat6 Kablo Çekildi Fakat Şöyle Bir Sorun Oluştu. Cat6 Kablo Çekmeden Önce Hattımın Ulaşılabilir Hız Değeri Modem Arayüzünde 110 mpbs Olarak Görülüyordu Aynı Zamanda Hatta 88 mpbs Hız Tanımlanmıştı Snr Değerim Down 14.5 Up 28.6 İdi Cat6 Kablo Çeikiminden Sonra Ulaşılabilir Hız 78 mbpsye Hat Hızıda 77 Mbpsye Düştü Bunu Geçtim Snr Değeri 8.3e İndiğinden Dolayı Kopmalar Yoğunlaştı. Bunun Gibi Problem Yaşayan Varsa Tecrübelerini Aktarabilirmi Nerde Ne Yanlış Yaptık Bu Arada Türknet Kullanıcısıyım
Not: Nette Birçok Çözüm Odaklı Yorumlara Rastgeldim Ankastredeki mavibeyaz ile mavi kabloyu cat6daki turuncubeyaz ile turuncuya bağlanması gerektiği söylendi Bunun Çözüm Olmadığınıda Deneyerek Gördüm.
F
5 yıl
Türk Telelkom Yurtdışı Çıkışları Ve Garanti Bankası Serverlarına 100gblık Siber Saldırı Var
Konunun Başlığındanda Anlaşılacağı Üzere 27 Ekim Pazar günü saat 14:30 civarında Türk Telekom yurtdışı çıkışlarında performans kaybı ve yüksek paket kabı görülmeye başladı. Konuyla ilgili yapılan teknik incelemede yurtdışı bağlantı girişlerini çeşitli lokasyonlardan sağlayan Türk Telekom’un bazı linklerinin satüre olduğu görüldü. manuel/elle yönetilen bir routing prosedürü olan Türk Telekom’un yurtdışı trafiği dengelemesi saat 15:00’e kadar sürdü.
Devamında ise Garanti Bankası web sitesi ve mobil yazılımının çalışmadığı rapor edildi. Bu süreçten sonra eş zamanlı Vodafone ağında da ülke genelinde erişim problemi yaşandı Vodafone tarafında da yaşanan sorun düşünüldüğünde Garanti’nin yurtdışından gelen trafiği yönetebilmek adına farklı operatörler üzerinden çıkış vermeye çalışması akla geldi.
garanti bankasından şöyle bir açıklama geldi
"Dijital hizmetlerimize yönelik yoğun internet trafiği nedeniyle dijital kanallarımızda erişim sıkıntısı yaşamaktayız. İnternet servis sağlayıcılarımızla beraber sorunu gidermek için çalışıyoruz. Müşterilerimizin yaşadığı mağduriyet için özür dileriz."
anlık olarak siber saldıları görebileceğimiz bir kaynakta bu site sitede şu an en fazla saldırı alan ülke konumunda türkiye görülmekte http://www.parsecuremap.com
< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
Upload Hızım Yükselmiş
Merhabalar Uzun Süreden Beri Ttnet Abonesiyim En Son 24 Mbpslık 24 Ay Taahhütte Bulunmuştum Bu Süreç İçerisinde 2033 Olarak Görülen Upload(Karşıya Yükleme) Hızım Bu Sabah Baktığımda 3068 Olarak Değiştiğini Farkettim..Bilmem Sizde Durumlar Nedir Modem Arayüzüne Girip Bir Bakmanızı Öneririm 1 Mpbslik Artış Bile Hiç Yoktan İyidir Diye Düşünüyorum..İyi Forumlar..
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
AKK ARTTI
Evet Daha Öncede Belirtmiş Olduğum Gibi Btk Kararlarını İlk Uygulayan Vodafone Oldu Adil Kullanım Noktası
50 GB dan 60 A Yükseldi Ve Diğer Tarifelerde Gayet Uygun Hale Geldi
< Resime gitmek için tıklayın >
F
10 yıl
TTNET 35 MPBS KAMPANYALI PAKET
TTNETLE OLAN 12 AYLIK TAAHHÜTÜMÜN SONUNA GELDİM 35 MBPSLİK KAMPANYALI PAKETLER HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
F
10 yıl
Fanlar Dönüyor Anakart Çalışıyor Görüntü Yok Acill Yardımlarınızı Bekliyorum
Dün Pcde Grid Autosportu Oynarken Görüntü Gitti Ama Pc Çalışamaya Devam Etti
Restart Yaptım Ama Nafile Ekran Kartım Yanmış Olabileceğini Düşünerekten
Kartı Çıkarttım Yeğenim Pcde Denedim Çalıştı Diğer Şüphelendiğin Donanım
Ram Oldu Ramlerin Yerlerini Değiştirdim Ayrı Slotlara Taktım Ama Nafile
Görüntü Yok Ama Pc Calışmaya Devam Ediyoru Bende Google Amcadan Bi Kaç
İpucu Buldum Onları Uyguladım Ama Nafile(bios pilini sökmek cmos reset v.s)
Daha Sonra Powerdan Şüphelendim Tekrardan Yeğenimin Pcnde Denedim
Oda Çalıştı İşlemcinin Fanını Söktüm Pcyi Çalıştırdığımda İşlemcinin Isınmadığını Hissettim
Emin Olabilmek İçin Yeğenin Pcnde Deneyecektim İşlemciyi Ama İntel Platformu Olduğu İçin Deneyemedim
Sizce Sorun Anakartmı İşlemcimi?Sistemim Şöyle Bu Arada
MSI 970OA946
8GB DDR3 1333MHZ
POWERCOLOR PCS+GHZ EDİTİON 7870
CORSAİR 128GB GS SERİES SSD
HİGHPOWER 600W
AMD FX 4100 CPU
Görüş Ve Önerilerinizi Bekliyorum Dostlar İlk Defa Böyle Bi Durumla Karşı Karşıyayım
Elim Kolum Bağlı Acaba Anakartmı Alsam İşlemcimi? Diye Düşünmekteyim Teşekkürler....
F
10 yıl
İnternet kotaları artıyor 1 Mayıstan İtibaren
BTK Başkanı Tayfun Acarer, internetin yaygınlaştırılması amacıyla DSL internet tarifelerine iki yeni paket eklenmesine karar verildiğini belirtti. Yapılan açıklamada, yeni DSL internet paketlerinin özelliklerinin "16 Mbit/sn'ye kadar 50 GB AKN'li (Adil Kullanım Noktası) Limitsiz" ve "16 Mbit/sn'ye kadar 100 GB Adil Kullanım Noktası (AKN) Limitsiz" şeklinde belirlendiğini söyleyen Acarer, bu hız seviyesinde ilk defa 100 GB seviyesine yükseltildiğini, 50 GB adil kullanım noktalı paketle de tüketicilerin seçeneklerinin arttığını bildirdi. Kararın 1 Mayıs 2014'ten itibaren geçerli olacağını ve internet servis sağlayıcılar tarafından tüketicilere sunulabileceği açıklandı.
F
10 yıl
Yeni Anakart Aldım Sorun Dewam Ediyor Acil...
Merhaba Soruna Geleyim Hemen Benim Pc Bundan 2 Hafta Önce Bozuldu Şöyle İzah Edeyim Ekran Karı İşlemci Fanı Hepsi Çalışıyo Ekran Kartı Fanı Aşırı Derecede Dönüyor Birde Kpatma Düğmesine Bastığımda Pc Kapanmıyor Ledleri Kontrol Ettim Power sw Reset Falan Hepsi Doğru Takılı Bilgisayar Tamircisine Getirdik Anakart Yandı Dediler Yeni Anakart Aldım Sorun Dewam Ediyor Ekran Kartı Fanı Hızlı Dönüyor Pc açma Düğmesinden Açılıyor Fakat Kapanmıyor Power Tuundan Kapatabiliyorum Ancak Yardımlarınızı Bekliyorum..
F
10 yıl
MODEM CRC HATASI YARDIM!!!....
Modem Crc Hatası Alıyorum Bazen 1800 Bazen 3000Lere Varıyo Bu Hatalar İnternet Kopma Meydana Gelmiyor Ama Sebebi Ne Olabilir Firewal Devre Dışı Bıraktım Splitterı Kontrol Ettim Kablolamada Herhangi Bi Sıkıntı Yok Sorunun Kaynağı Altyapı Olabilirmi Önerilerinizi Bekliyorum Teşekkürler....
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.