Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1174
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet kotaları artıyor 1 Mayıstan İtibaren
F
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

BTK Başkanı Tayfun Acarer, internetin yaygınlaştırılması amacıyla DSL internet tarifelerine iki yeni paket eklenmesine karar verildiğini belirtti. Yapılan açıklamada, yeni DSL internet paketlerinin özelliklerinin "16 Mbit/sn'ye kadar 50 GB AKN'li (Adil Kullanım Noktası) Limitsiz" ve "16 Mbit/sn'ye kadar 100 GB Adil Kullanım Noktası (AKN) Limitsiz" şeklinde belirlendiğini söyleyen Acarer, bu hız seviyesinde ilk defa 100 GB seviyesine yükseltildiğini, 50 GB adil kullanım noktalı paketle de tüketicilerin seçeneklerinin arttığını bildirdi. Kararın 1 Mayıs 2014'ten itibaren geçerli olacağını ve internet servis sağlayıcılar tarafından tüketicilere sunulabileceği açıklandı.



T
10 yıl
Binbaşı

takıldıgım siteler netflix,youtube,donanımhaber videoları,twitch tv o ay cıkan ses getiren dvd filmleri aylık ortalama 150-200gb. 100gb hic yoktan iyidir.insallah yukseltirler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yarbay

Okuduğunu anlayamıyorsun galiba.Haberde müşterilere yeni bir tarife sunulacak deniyor.Kotalar artacak denmiyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.