M

Binbaşı
19 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
245 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Ucuz kargo gönderme yöntemi var mı ?
bir ara çek satıs bölümünde kod satılıyordu ucuz kargo için. su anda yok.

kardeşimin çocugu olacak. benim cocugun kıyafetlerini gönderecegim büyük bir koli seklinde. ortalama 25 kg ve 90 desi gelir.

bilen anlatırsa sevinirim.
M
2 yıl
Android Chrome gruplamayı kapatmak ?
Android Chrome da yeni sayfa açınca grupluyor, bunu nasıl kapatabilirim. Tüm sayfaları eskisi gibi alt alta siralasin istiyorum
M
2 yıl
6 Bine kadar telefon tavsiyesi ?
5-6 bin civarında tercihen samsung model bir telefon gerekli.
samsung olmazsa xiaomi de olabilir.
128 gb hafıza, iyi fotograf çekimi beklentimiz var. şimdiden sagolun
M
3 yıl
Klima - Isıtıcı ?
aracımız fiat punto 2013 pop model. 1,3 mjet. klima normal sekilde soguk ufluyor.
1-klima kışın sıcak ufler mi ,resimdeki ayar dugmesini kırmızıya cevirince ?
2- eğer klima kışın üflemezse ısınmak için motor ısınıp radyatorden gelen ısı ile mi ısınmalı ?
3- Eğer klima ısıtma işine yaramıyorsa ısınmak için paneldeki hangi ayarlar olmalı?



1 ay once radyatordeki delik yuzunden radyator degiştirdik.acaba bir sıkıntı mı oldu acaba diye dusundum. onceden klima sıcak ufliyor muydu uflemiyor muyfu hatırlamıyoruz. cok fazla aracı kullanmıyorz. kısa mesafe kullanıyoruz. şimdiden sagolun
https://prnt.sc/1zax2hd
M
3 yıl
Word\u0027de resimleri sağa/sola yanaşık yapmak ?
öğretmenim ogrencilere ufak fasikuller hazırlıyorum. elimdeki resinmler, topluca worde atıp tek sayfaları sağa, çift sayfaları ise sola yanastırıyorum. biraz zaman alıyor. wordde tek sayfaları sağa, çift sayfaları sola yanastırmanın pratik kolay bir yolu var mı ?
M
3 yıl
Banyo gideri, su kaçırması?
Banyo gideri cevresindeki derzler islevini kaybetmis, derz yerine ne tavsiye edersiniz, plastik gider ve fayans su izolasyonu icin
M
3 yıl
Kışlık lastik önerisi?
Uygun fiyatlı kışlık lastik arayışındayım. istanbulda 3-4 km içinde düz yolda kullanılacak. Belki kışın sömetri tatilinde istanbul-karabük arası git gel yapacak.

üzerinde 185/65/15 laatik var fiat punto aracımızda. ön 2 lastiği kışlık yapsam mı. 4 yıldır araç bizde istanbul içinde üzerindeki 4 mevsim lastikle kullandık ama, kışın hiç uzun yol yapmadık.

ikinci sorum ise öne alacağım kışlık lastiği yaz da kullanabilir miyim, yaz tatilinde birkaç kez uzun yol yapıyoruz. kalan da istanbul içinde 3-5 km evden işe gitmek için. haftasonlarıda 30-40 km gidiyoruz farklı ilçelere.
M
4 yıl
Pubg için sistem tavsiyesi ?
2.el olarak kardeşime pubg için sistem bakıyorum.

eski bilgisayarı

amc x4 645
2 gb ddr3 ram
amd 4650 ekran kartı
foxconn a74ml-k anakart
20" monitoru var.
amacı orta seviyede oyunu takılmadan oynamak.

ram ve ekran kartı takviyesi ile işimizi görür mü ?

4 gb daha ram alsam 6 gb olur toplamda, power supply 300-350 watt olmalı. ekran kartını da değiştirmek istiyorum. bu işlemci için hangi ekran kartını önerirsniz. yaklasık 10 yıldır bu konulardan uzagım simdiden sagolun.
M
5 yıl
Hangi Arduino Setini Almalıyım ?
n11 den 3 farklı satcıdan aynı fiyatta set var. yeni başlayacağım. eğer belli seviyeye gelirsem gelecek yıl küçük bir öğrenci grubu ile ufaktan robotik kodlama, arduino ile calısmak istiyorum.

bu setlerden hangisi bana uygundur, nedenini de yazarsanız sevirim ?

https://urun.n11.com/diger/arduino-baslangic-seti-uno-r3-96-parca-306-adet-P120035588
https://urun.n11.com/diger/arduino-baslangic-seti-uno-r3-102-parca-320-adet-P310171203
https://urun.n11.com/diger/arduino-baslangic-seti-uno-r3-2wd-103-parca-324-adet-P177814774
M
5 yıl
Yalıtım ve dekorasyon konusunda bilgi ?
dubleks dairemizin dıştan yalıtımı var ama içten de yapmak istiyorum. özellikle dubleks kısmında catı izalasyonu bayagı kötü ve soguk oluyor.

5 cm xps / eps kopuk, renkli pembe mavi olanlardan alıp uzerine 6mm alçıpan ile kağatmayı dusundum. kopuk üzerine sıva + alcıyı kendim cok temiz yapamam o yuzden alcıpan cidalamayı dusundum. bu konuda ozeriniz var mıdır uygun mudur.

alcıpanı alttaki 5 cm strapora nasıl sabitleyebilirim. vida atamam ( 5 cm starafor altındaki betona ulasmak zor olur. ) bu konudaki öneriniz nedir.

tavana dekoratif strafor kullanmak istiyorum. altına 3 cm xps/eps ustune yine sıva ile ugrasmamak için dekoratif köpük yapıstırmak stiyorum. bu dekoratif kopüğü nasıl alttaki strafora sabitleyebilirim.

bir duvarımıza tuğla desenli strafor yapmak istiyoruz hazır tugla renkli olanlar pahalı. tavan için beyaz kaplamadan alıp onu nasıl tugla renginde boyayabiliri.tek renk değil de tuglaya da benzemesini istiyorum.

istanbulda cekmekoyde yasıyoruz. beykozda rutubet/nem küften cok cektik. kendi evimize gecince yalıtım da olsun istiyorum. bine 3-4 yıllık rutubet küf nem yok. ama yalıtım yaparsam kuf / nem olusur mu ? zararımız olur mu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.