Ö

Emekli Yönetici
21 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
39 üye
Görüntülenme (?)
287 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ö
4 yıl
LGS soruları olanlar için soru-çözü grubu
Telegram linkini aşağıya ekliyorum;

https://t.me/LGSSORU1


Henüz sayfa yeni, herhangi bir sorunuz varsa buradan sorabilirsiniz.
Ö
4 yıl
BlockBanc ile günlük 10$ kazanma imkanı

Bugün ilk kez 10 $ ETH GÜNLÜK hediye ödülünü başlatıyoruz.

BlockBanc uygulamasından günlük olarak bir çok kullanıcı seçeceğiz. Yapmanız gerekenler aşağıda;

1. Uygulamayı indirin :
IOS -https://apps.apple.com/us/app/blockbanc-for-all-crypto/id1460965460
ANDROID -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aibb.wallet

2. Bizi Twitter ve Telegram'da takip edin,https://twitter.com/BlockBanchttps://t.me/BlockBanc

3. Kripto ile ilgilenen arkadaşlarınızdan 3'ünü etiketleyin. ve retweetleyin

4. Retweetleyin :)

- Kazananlara twitter üzerinden iletişime geçeceğiz.
- BANC yani indirdiğiniz uygulamadaki ETH adresini verin. MEW, metamask vs kabul edilmeyecektir.


Ö
10 yıl
Aradığınız numara kullanılmamaktadır.
Arkadaşlar bugün telefona baktığımda turkcell hattımın sinyali olmadığını farkettim. Çıkarıp tekrar taktım, pin kodu vs sormuyor. Bayağıdır kontör yüklemedim arama yapmadığımdan. Başka telefonla arayınca ise "Aradığınız numara kullanılmamaktadır." diyor. Nedeni nedir sizce?
Ö
11 yıl
silinebilir
sorumun cevabını diğer konuda gördüm teşekkürler
Ö
11 yıl
samsung s5620 şarj sorunu (resimli)
Arkadaşlar geçenlerde telefonumun imei sorunu çıktığı için tekrar kayıt edilmesi için bir telefoncuya vermiştim. Sorunu halledip geri verdiler. Eve elip şarja koyduğumda bir türlü şarj almıyor telefon. Sürekli bu şekilde açılıp kapalıyor sürekli.. Neden kaynaklanıyordur acaba? (Bir çok şarj aleti kullandım)

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Ö
11 yıl
Tahhütlü hattan kamu megaya geçiş
Geçen ay başlattığım 1 yıllık taahhütlü hattımdan kamu megaya referans ile geçiş yapabilir miyim?
Bir sıkıntı olur mu
Ö
11 yıl
Adsenseden para çekme
Arkadaşlar bildiğiniz üzere sürekli adsense ödeme yöntemlerini değiştiriyor şu aralar. Bakiyem 200e erişti. Aylık düzenli ödeme 200 olarak gözüküyor, banka hesabı tanımladım. Bu şekilde mi bırakmam gerekiyor? Daha doğrusu başka bir şey yapmaya gerek var mı paranın hesaba aktarılması için?
Ö
11 yıl
Warframe İnceleme


Çatışmanın ve aksiyonun bol olduğu bir dünyaya girmeye hazır mısınız? Warframe sizleri hayal bile edemeyeceğiniz bir savaşa sokuyor. Bir uzay savaşı niteliğinde olan bu Ninja oyununda amacınız gezegenleri düşmanlardan kurtarmak. Warframe oyununda Tenno, Griiner ve Corpus adlı 3 farklı karakter bulunuyor. Oyun Tenno karakteri ile diğer iki ırka karşı verdiğimiz mücadeleyi ele alıyor ancak seçim yapma şansınızda var. 3 ırk arasından seçiminizi yaparak mücadeleye dâhil oluyorsunuz.

Her bir ırkın kendine özgü yetenekleri ve silahları var. Irklar arasında seçiminizi yaptıktan sonra güneş sisteminin çok uzağında olan bir gezegene gidiyorsunuz. Bu gezegenlerde bulunan düşmanları temizledikten sonra görevinizi başarılı bir şekilde tamamlamış oluyorsunuz. İlk başlarda kolay olan görevler ileride giderek daha da zorlaşıyor. Zaten karşınıza çıkan yaratıklardan da bunu anlıyorsunuz. Yaratıklar artık daha korkunç ve kolay kolay ölmüyorlar. Tabi tek güçlenen yaratıklar olmuyor. Aynı zamanda sizde güçleniyorsunuz. Kazandığınız paralar ile kendinize yeni silahlar alabiliyor ve özelliklerinizi geliştirebiliyorsunuz. Bu sayede yaratıkları daha kolay öldürebiliyorsunuz.

Bir oyunun iyi olması için sadece konusunun iyi olması yetmiyor. Aynı zamanda grafik ve ses efektlerinin de başarılı olması son derece önemli. Bu anlamda Warframe oyunu size beklediğinizden çok daha fazlasını sunuyor. Zaten oyunun online oyunlar arasında en başarılı grafiklere sahip olması ve bu alanda ödül alması da bunun bir kanıtı. Oyundaki haritalar ise oyunun hikâyesi ile birebir uyuşuyor. Oyun gereği haritalar karanlık. İlk başlarda bu haritalar dikkatiniz çekmiyor. Ancak oyuna alışmaya başladıktan sonra haritalara da dikkatinizi vermeye başlıyorsunuz. Tabi oyunda sadece grafikler ve haritalar başarılı değil. Aynı zamanda ses efektleri de son derece başarılı bir şekilde kurgulanmış. Oyunu oynadığınız sırada Lotus’un site taktik destek vermesi, parçalanma sesleri, yıkılma sesleri, savaş sesleri ve daha onlarca ses sizi oyuna iyice bağlıyor.

Bu tarzdaki oyunlar için oynanabilirlik son derece önemli. Warframe bu konuda oyunculara çok daha fazlasını sunuyor. Gerek kontroller gerekse de oynanabilirlik her oyuncu için oldukça kolay. Oyundaki skiller ve tarih öncesi silahlarda oyuncuları ayrı bir havaya sokuyor. Haritalar arasındaki geçişler, yaratıklarla olan mücadeleleriniz, yaptığınız kombolar ve daha fazlası sizi havaya sokmaya yetiyor. Bunları yapmak içinde ekstra bir enerji harcamanıza gerek kalmıyor. Skillerin sıralamasını yapmanız ve kendi kombonuzu oluşturmanız yetiyor. Ayrıca haritada bulunan gizli sandıkları açarak çeşitli eşyalar ve ekstra güçte kazanabilirsiniz.

Oyun düşman gemilerine sızmamız ile devam ediyor. Gelişmiş bir çağın ortasında düşman gemilerini etkisiz yapmak için reaktöre ulaşmanız gerekiyor. Bunun içinde birçok düşmanı ve yaratığı etkisiz hale getirmelisiniz. Sadece bunları yapmanızda yeterli olmuyor. Aynı zamanda da aşırı gelişmiş kapıları açmanız gerekecek. Bunun içinde Hack sistemini kullanarak kapıları hacklemeye çalışıyorsunuz.Warframe Global oyunundaki Hack sistemi birazda olsa Crysis’i anımsatsa da Warframe’nin Hack sistemi daha çok puzzlelara benzemektedir. Uzay ve Ninja karışımı olan Warframe oyununda her karakterin kendine özgü yetenekleri bulunuyor. Işınlanma, ortadan kaybolma, elektro şok, yükseğe zıplama bu özelliklerden sadece bazıları. Ninjalar genel olarak kılıçlarla savaşır. Warframe’de bu aynen devam ettiriliyor. Bunların dışında taramalı silahları ve yayları da kullanabiliyorsunuz. Kısacası Warframe size bir oyundan beklediğinizden daha fazlasını sunuyor.

Warframe ücretsiz bir oyundur. Daha sonradan ücretli olmayacaktır. Fakat oyunu daha kaliteli oynamanıza yardımcı olan Warframe Platinum ürünlerini alabilirsiniz. Warframe Platinum sayesinde warframe’inizi güçlendirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Aynı zamanda Warframe Prime Paketleri mevcuttur. Bir çok eşya grurupları ve avantajlı Warframe Platinum almanıza olanak vermektedir.

Kaynak: Buradan
Ö
11 yıl
Kediniz için hangi mama uygun?
Kediler ilk doğduklarında her memeli canlı gibi anne sütü ile beslenirler. En az 45 gün anne sütü ile beslenmeleri gerekir aksi taktirde biberon ile piyasada satılan kedi sütünden alıp içirmeniz gerekebilir. İçirme sıklığınız 2 saate bir olmalıdır yoksa aç kalabilirler. Kedilerin o dönemlerinde sindirim sistemleri çok hassas olduğu için kuru mama veya yaş mama ile besleyemezsiniz.

Kedinizi anne sütü veya biberon dan ayırdıktan sonra kuru mama veya yaş mama vermeye başlayabilirsiniz. Kuru mamanın yaklaşık olarak 50 yıllık bir geçmişi vardır ve şimdiye kadar zararlarına rastlanılmamıştır. Buna rağmen yaş mamalara günümüzde daha çok rağbet vardır. Yaş mamanın yapım aşaması çok zahmetli olduğu için fiyatlarıda kuru mamaya göre daha yüksektir. Yaş mamanın içinde bulunan ve genellikle üstlerine yazılan tavuklu, ciğerli, etli vb. gıdaların sakın insan tüketimi için ayrılan etler olduğunu düşünmeyin. Bunlar genellikle sakatat veya tavuk ununa bulama şeklinde yapılmıştır. Bunlar ilk önce buharda pişirilir daha sonra makinalar yardımıyla kesilerek dilimlere ayrılır en son işlem ise dezenfekte edilmesi için en az 20 dakika pişirme işlemi uygulanmasıdır. Her yaş mama tüketim kailtesi bakımından bir biriyle aynı özellikte değildir. Bazılarının içerisinde çok fazla su ve şeker vardır ki bunlar kedinizin yeteri kadar beslenmesine yardımcı olmaz. Bu nedende dolayı yaş mama hiçbir zaman tek mama çeşiti olarak önerilmez. Mutlaka ama mutlaka kuru mama da verilmelidir. Çünkü kuru mama mineral bakımından daha avantajlıdır. Ayrıca kuru mamanın kedinizin dişlerininde tartar oluşumunuda azalttıgı bilinmektedir.

Yani kedinizi beslerken sadece kuru mama kullanabilirsiniz ancak uzmanlar sadece yaş mamayı önermezler. Kuru ve yaş mamayı gün içerisinde ayrı ayrı vererekte hem kedinizin keyfini yerine getirmiş hemde kedinizin sağlıklı beslenmesine yardımcı olmuş olursunuz.

Kaynak: BURADAN
Ö
11 yıl
Duckroad / Valentus 80 Cap / CH
Selam arkadaşlar. Forumda çoğu yerde herkesin server aradığını gördüm(bizim tayfa) o nedenle biraz server arayışına geçtim. Şuan oynanması mümkün ve sağlamlık açısından tk bir server gördüm ama henüz kapalı beta. Kapalı beta olması belki de bizim için daha iyidir, en azından toparlanırız fikir alışverişinde bulunuruz, build vs açısından..

Kısacası oyunun tamamen açılmasını bekleyeceğiz fakat bu uzun sürmez gibi. Sürekli güncel olarak takip ediyorum oyunun açılış tarihi kesinleşince buradan tekrar yazacağım bir şekilde.. Bu konudan her türlü konu hakkında konuşabiliriz.

Rates:
Experience 5x
Skillpoints 5x
Party Experience 5.5x
Drop 5x
Gold Drop 2x
Alchemy 1.5x

Features:
Vote System
Level Cap 80
Only China
Many Events & Bonuses


http://valentus.droad.net/

Kapalı beta'dan..

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.