Arkadaşlar bugün telefona baktığımda turkcell hattımın sinyali olmadığını farkettim. Çıkarıp tekrar taktım, pin kodu vs sormuyor. Bayağıdır kontör yüklemedim arama yapmadığımdan. Başka telefonla arayınca ise "Aradığınız numara kullanılmamaktadır." diyor. Nedeni nedir sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yeni hat parasi kadar sanirim 30-40 lira civarinda,sim kartini atma hat aktif olunca onunla calisir yoksa extradan 20 lira sim kart icinde para odemek zorunda kalirsin.
Yeni hat parasi kadar sanirim 30-40 lira civarinda,sim kartini atma hat aktif olunca onunla calisir yoksa extradan 20 lira sim kart icinde para odemek zorunda kalirsin.
Anladım hocam. Yalnız hat açık hat. Yani benim adıma değil. Olur mu ki?
Eskiler aklima geldi eski kiz arkadaslarim yuzunden ne guzel numaralarimdan oldum,surekli rahatsiz ediyorlar diye,bu da ozel numara muhtemelen ondan uzulmus.
Hat durduk yere sadece tek bir nedenden kullanıma kapanır. Oda 3 ayda bir kontör yüklenmediği için. Eğer kontör yüklüyorsan muhtemelen hattın gerçek sahibi üzerine kayıtlı olan hattı gördü ve kapattırdı.
Ek olarak açık hat kullanmanın mantığını anlamadım. Hadi diyelim senin yasadışı işlerle işin yok hattın sahibi olarak gözüken şahıs polis tarafından aranan birisiyse ? Telefon görüşmelerin dinlenir, duruma göre telefon sinyalinden yerin tespit edilip gözaltına alınabilirsin. Sonuçta bir şey olmaz fakat başın ağrır. Uğraşırsın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.