E

Çavuş
23 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
Dinamo ile Akü şarj etme ve kesne devresi yardım,
Merhabalar,

Arazide kullandığım bir cihazı akü ile beslemekteyim, bu cihazda 12V 7 A akü kullanılmakta, ben bu aküyü dinamo ile şarj ediyorum(dinamo için kullanabildiğim sürekli bir hareket mevcut, bu hareketi kullanarak dinamonun dönmesini sürekli sağlayabiliyorum), fakat dinamo sürekli hareket halinde olduğundan akü dolsa bile şarjı kesmediğinden dolayı, akü ve dinamo çok ısınıyor, şişiyor ve patlama durumuna geliyor. Sizlerden istediğim yardım şu,
ben bu dinamo ile akü arasına devre koyup akü dolduğunda şarjı kesmesini, böylece sağlıklı bir çalışma elde etmek istiyorum. (Dinamo dönüşüne devam etse bile)
Bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
E
13 yıl
ipad şifre soruyor ?
Merhabalar,
Arkadaşım ABD den gelirken ipad a1337 getirdi. İpad açınca şifre soruyor kullanamıyorum, kablolarından başka hiçbirşey yok elimizde. İpad'a format atılıyormu, ipad'ı yeniden kurmak mümkünmü, şifre olayını nasıl halledebilirim bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
E
18 yıl
PhotoShop\u0027da Yazıya Link Vermek Nasıl Oluyor
Merhaba Arkadaşlar,

Forumu araştırdım fakat konu hakkında bilgi bulamadımç
Benim öğrenmek istediğim Web sitemde kullanmam gereken bir resim var ve bu resmin üzerinde bir yazı var ben bu yazıya link vermek istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim acaba, yardımcı olursanız sevinirim.
E
18 yıl
Flash Template Düzemlenmesi Hk.
Merhaba Arkadaşlar,

Ben Template dağıtımı yapan forumlardan kendime uygun bir template buldum. Fakat bu templatedeki değişikliklerin nasıl yapılıp kendimize göre uyarlıyacağımızı yapamadım.
Flash Templateyi Flash proğramında ne gibi bir işlemden geçirerek değişiklikleri resimli olarak basit bir anlatım yapabilecek arkadaş varmı acaba inanın böyle bir yardım benim gibi fazla bilgisi olmayan arkadaşlar açısından çok değerli bir kaynak olabilir.
Forumda biraz arama yaptım fakat bulamadım bu tür bir çalışma. Bu tür bir çalışmanın yapıldığı başka bir kaynak adresi verebilirseniz oda çok işe yarar diye düşünüyorum.
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
E
18 yıl
Templateyi Nasıl Kullanabilirim
Uzun bir süredir aradığım Templateyi sonunda bu forum sayesinde buldum, onun için foruma emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar sizden bir ricam olacak bu bulduğum Flash Templateyi kendime göre değiştirip ve yayınlamak istiyorum fakat bu konuda yeterince bilgim yok, yani nasıl değiştireceğimi ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz neler yapmam gerektiği konusunda detaylı bir anlatım yapabilirseniz benim gibi bu tür bilgiye ihtiyacı olan diğer arkadaşlarda faydalanmış olur.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
E
19 yıl
Kendi Server\u0027imi kurmak istiyorum,nasıl yaparım
Merhaba Arkadaşlar,
Benim Türk Ticaret firması üzerinden faaliyet gösteren bir web sitem var,fakat aylık trafik çok yüksek olduğu için Türk Ticaret ile anlaşamıyoruz, çok faiş fiyatlar istemeye başladılar.
Müstakil bir server kurmak istiyorum, yani sadece kendi web sitem için kullanacagım. Bu düşüncem sizce mantıklımı değilmi eğer mantıklı ise sadece kendi web sitemi yayınlamak için server nasıl kurabilirim.
Bu konu hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.