Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
591
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Flash Template Düzemlenmesi Hk.
E
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Template dağıtımı yapan forumlardan kendime uygun bir template buldum. Fakat bu templatedeki değişikliklerin nasıl yapılıp kendimize göre uyarlıyacağımızı yapamadım.
Flash Templateyi Flash proğramında ne gibi bir işlemden geçirerek değişiklikleri resimli olarak basit bir anlatım yapabilecek arkadaş varmı acaba inanın böyle bir yardım benim gibi fazla bilgisi olmayan arkadaşlar açısından çok değerli bir kaynak olabilir.
Forumda biraz arama yaptım fakat bulamadım bu tür bir çalışma. Bu tür bir çalışmanın yapıldığı başka bir kaynak adresi verebilirseniz oda çok işe yarar diye düşünüyorum.
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.



D
18 yıl
Yüzbaşı

dostum resimli anlatım yapmıyacam amawww.flashkit.com adresine gir ordan movie kısmına gir orda istediğin tüm iceriklerin .fla dosyaları var bu fla ları flash programında ac degismek istedigin yerleri degis bunun icin flash kullanmasını minimum sevide bilmen gerekiyor. o kadar zor birsey degil biraz karıstır cozersin hadi kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
18 yıl
Çavuş

aga yaff walla dediğin çok uzun iş bide bulduğun mutlaka flash 7 sürümünün üstünde yapılmıstır o prg da olması gerek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Yarbay

ha demeye olucak iş değil taban eğititmini alman lazım panelleri tanımadan zor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.