Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
743
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kendi Server'imi kurmak istiyorum,nasıl yaparım
E
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar,
Benim Türk Ticaret firması üzerinden faaliyet gösteren bir web sitem var,fakat aylık trafik çok yüksek olduğu için Türk Ticaret ile anlaşamıyoruz, çok faiş fiyatlar istemeye başladılar.
Müstakil bir server kurmak istiyorum, yani sadece kendi web sitem için kullanacagım. Bu düşüncem sizce mantıklımı değilmi eğer mantıklı ise sadece kendi web sitemi yayınlamak için server nasıl kurabilirim.
Bu konu hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.



N
19 yıl
Teğmen

arkadaşım ilk önce sana şunu söyleyim turkticaret.net çok uyuz bir firma türkiye de en büyüğüz diye fazla müşteri odaklı çalışmıyorlar açıkçası fazla tınmıyorlar müşterileri. Oradan bir an önce fırtmaya bak.
İkinci olarak sadece kendi siteni yayınlamak için server kurmayı falan düşünüyorsan. Sana bir kaç değişik açıdan bakmanı tavsiye ederim eğer ki site sana para olarak geri dönmüyorsa sadece bilgi vs. paylaşımı için ise veyahutta sadece şirket reklamı yapıyorsan hiç değmez kurma. Onu dışında eğer site sana sürekli para kazandırıyor ise düşünülebilir ama o zaman zaten site yönetimi için deneyimli kişilerle çalışman lazım o da para demek.

Bence iyice araştır hosting firmalarını fiyatlarını hosting özelliklerine bak sana göre en uygun olanını tercih et. Örnek yayındaki sayfalarını gösteren referansları falan varsa gez, hızlarına bak, bazen kitleniyor serverlar ona bak. İyice araştır. Yurt dışı hosting firmalarını da ihmal etme derim fiyatları çok cazip.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Yüzbaşı

Kendi server ı nı kurmak sana daha pahalıya gelir.Aylık 80 ytl fln ödüyorsun sadece 1gb alan ve 10gb band için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Yüzbaşı

linux üzerinden istediğin gibi yaparsın. bu olayı ama bağlantın açıkkalmak suretiyle ama mp3 hizmeti veremezsin çünkü sunucun 256 k üzerinde bağlı olacak sanınırm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yüzbaşı

apachi progrmaı var inndir.com dan indirebilirsin forumda yazıları var aratman gerek



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.