H

Teğmen
11 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358119 Gün Cezalı
356363 gün 6 s.
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Viessmann Vitodens 050 için oda termostatı ve bağlantısı
Merhaba arkadaşlar.

Viessmann vitodens 050 yoğuşmalı kombi sahibiyim. Kombim için kablosuz termostat arıyorum fakat hangisi uygundur bir türlü net birşey bulamadım. Ayrıca termostat alınca bağlantıyı nasıl yapabilirim?

Herkes General markasını öneriyor ama hangisi uyumlu hiçbiryerde yazmıyor.
H
9 yıl
Arkadaşlar topladığım parçalar hakkında görüşleriniz?
Arkadaşlar PC'mi upgrade yapmak için bazı parçalar belirledim. Öyle deli gibi oyun hastası olmasamda güncel oyunları takip etmeye çalışırım. Buna göre aşağıdaki parçalar sizce nasıl? Benzer bütçe ile daha iyisi ne olabilir?

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-b85-g43-gaming-intel-b85-soket-1150-ddr3-1600-mhz-sata-30-usb-30-anakart.html#genel-bakis
313TL
http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4460-soket-1150-32ghz-6mb-onbellek-22nm-islemci.html
500TL
http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-4gb-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-15v-tek-modul-ram.html?srt=UP
2X4GB alıcam 258TL
http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270-turboduo-gddr5-oc-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis
464 TL

Toplam fiyat 1535TL

sizce nasıldır?
H
10 yıl
instagram note 3 sorunu
Arkadaşlar android konusunda yeniyim. Instagram ile ilgili problemim var. Galeriden fotoğraf secince fotoğrafı yan döndürüyor. Ve instagram içinden duzeltemiyorum. Bu sorunu nasıl cozerim? Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum değişen birşey olmadı.
H
10 yıl
USB bellek yazma koruması.
Arkadaşlar birçok bilgisayara gerekli programları yüklemek için kullandığım flash diskime virüs bulaşmasını engellemek için güvenlik ayarlarında everyone izinlerini değiştirmiştim. Şimdi ise flasha birşeyler yüklemem gerekiyor. Fakat izinleri değiştirmeme izin vermiyor. Bu durumda ne yapmalıyım?


< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
USB bellek yazma koruması.
Arkadaşlar birçok bilgisayara gerekli programları yüklemek için kullandığım flash diskime virüs bulaşmasını engellemek için güvenlik ayarlarında everyone izinlerini değiştirmiştim. Şimdi ise flasha birşeyler yüklemem gerekiyor. Fakat izinleri değiştirmeme izin vermiyor. Bu durumda ne yapmalıyım?

< Resime gitmek için tıklayın >
H
11 yıl
Soğuk suyu açınca kombi devreye giriyor.
Arkadaşlar Ferroli marka kombim var. Isıtma ve sıcak su konusunda sıkıntısız çalışıyor. Fakat ilginç olan bir konu var. Soğuk su açtığım zaman da kombi devreye girip çıkıyor. Gazı açmıyor. Sadece devreye girip çıkıyor. Tesisatta sıkıntı yok. Kombinin altındaki soğuk su girişini kapatıncada soğuk su akmaya devam ediyor. Burda bir sıkıntı yok. Acaba neden yapabilir bunu?
H
11 yıl
Dizel Araç Fazla Yakıt Sorunu!!!
Öncelikle Merhaba.

1.9 JTD motor otomatik vites bir Alfa kullanıcısıyım. Aracım 160.000KM'de Fabrika verileri Ş.İçi:9.9LT Ş.Dışı:5.5LT olan aracım reelde dikkatli kullanım ile Ş.İçi:12,5LT Ş.Dışı ise 6,3LT tüketimim var(Sadece Duble yol, sabit hız ile).

Problemlerimden dolayı 3.000KM önce bütün filtreler, Motor yağı ve şanzuman yağımı değiştirdim. EGR ve Turbo değişimi yeni olmuştu. EGR boğazı ve boğaz kelebeği temizlettim. Debimetre kontrolü yapıldı, herhangi bir sıkıntı görülmedi. DPF filtresinin doluluk oranında sıkıntı bulunmadı. Aracın performansıda, çekişinde hiçbir sıkıntı yok. Araçta yağ eksiltme, kompresyon problemide yok. Fakat hala daha fazla yakıt tüketimim devam ediyor.

Sonuçta araçta yapılması gereken hemen herşey yapılmasına rağmen sorunum devam ediyor. Bunların dışında aracın fazla yakmasına neden olan ne olabilir? Aracımdan genel olarak çok memnunum. Şu an en büyük problemim bu. Yardıma ihtiyacım var.
H
12 yıl
wWw.OpelTurkey.NeT
Opel kullanıcıları için hazılamış olduğumuz forum sitesi.

Sitede araçlarımız ile ilgili sorunların çözümü, teknik bilgiler, kullanıcı verileri, ses ve görüntü sistemleri, güncel otomobil haberleri, vs... bulunmaktadır.

Ayrıca sitemize katkı sağlayacak moderatörler alınacaktır.

www.opelturkey.net
H
13 yıl
Astra Classic III Krom Kadran Halkaları
Arkadaşlar öncelikle konuyu forumda aradım fakat Astra H için bir konu bulamadım. Bildiğiniz gibi Classic olarak çıkan kasalar essentia model üzeriden geliyor. Bu nedenle Araçda bazı görsel eksiklikler söz konusu. en önemlisi benim için kadrandaki halkaların krom görünümlü olmaması. İnternette aradım fakat hemen her araç için olan ürün bizim araçlar için yok. 1 tane gümüş yaldızlı kaligrafi kalemi aldım fakat cesaret edemiyorum. Bu durumda bana önerisi olan var mı?
H
16 yıl
Sata HDD DMA mod???
Arkadaşlar.

Sistemimde 2 adet sata hdd var.

Master olanı : Seagate 200gb 7200rpm NCQ
Salave olanı : WD 320gb 7200rpm

bu iki aygıtımda dma modda çalışmıyor. Aşağıdaki resimdeki gibi çalışıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Burdan denetleyicileri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi.
Bios'ta dma mod ile ilgili bişi yok.
Acaba nerden nasıl düzeltebilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.