C

Çavuş
11 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
11 yıl
Sadece tek oda peteğini açmak
İyi akşamlar. Kiraya çıktığım evde yatak odası ve salonda klima bulunmakta. Çalışma odası olarak kullandığım odada ısıtma için ya elektrik sobası ya da doğal gaz kullanıcam. Evde durduğum saat uykuyu çıkartırsak yaklaşık olarak 5 - 6 saat. Tek kişi olduğum içinde aslında sadece kullandığım odanın sıcak olması gerektiğinden tüm evi ısıtmak biraz gereksiz olacak. Evdeki petekler eski tip. Çift vana bulunmakta altta ve üstte.

Yardımınızı istediğim konular ise, sadece tek oda için (max 20m2 lik bir oda) doğal gaz mı yoksa elektrikli soba mı kullanmalıyım ve eğer doğal gaz kullanıcaksam diğer odaların peteklerini nasıl kapatmalıyım? Altta ve üstteki iki vanayıda kapatmalı mıyım?

Peteklerin nette bulduğum fotoğrafı linktedir fakat benimkinde altta ve üstte 2 vana bulunmaktadır farkı bu.

http://www.google.com.tr/imgres?safe=off&sa=X&es_sm=122&biw=1920&bih=955&tbm=isch&tbnid=Bqyvth1RU0_mBM:&imgrefurl=http://www.turke****.com/satforum/showthread.php%3Ft%3D213960%26page%3D20&docid=w-DR9TNGCuYqtM&imgurl=http://img691.imageshack.us/img691/8416/img0020au.jpg&w=640&h=480&ei=WGtQUqK_CZDZsgawsoHoBQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:77&iact=rc&page=1&tbnh=180&tbnw=243&start=0&ndsp=34&tx=139&ty=52

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.
C
11 yıl
asus rampage 3 formula 2 farklı ekran kartı kullanmak ( çift ekran kartı )
Merhabalar arkadaşlar. Asus rampage 3 formula anakartımda pny quadro fx 580 ve radeon hd 6670 ekran kartlarını aynı anda kullanmak istiyorum. quadro malum 3ds max autocad gibi programların kullanımında, 6670 ise oyun ve tv out için kullanıcam. Tv out yapılabildiğini forumdan öğrendim ama aynı monitöre ikisini birden nasıl bağlayabilirim bunu bilemedim. Dizüstü bilgisayarlardaki gibi bir sistem olarak kullanmak istiyorum açıkcası.
C
11 yıl
Windows 8 vodem ile nete bağlanınca mavi ekran sorunu
Merhabalar. Arkadaşımın yeni aldığı bilgisayarda Windows 8 64 bit yüklü. vodafone vodem ile nete bağlandık. Vodafone internet programını güncelledik. sonra internete girdikten yaklaşık 1 dk sonra mavi ekran hatası alıyoruz. nette araştırdım huawei de aynı sorunun çözümü var. (vodafone model haliyle huawei'nin modemi ve aynı seride hata veriyor) Fakat çözüm için huaweinin programında yapılan ayar ne yazık ki vodafoneda yok. Aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
C
11 yıl
Flash player için uzun süreli donanım
Merhabalar. Ailem için bir dizüstü bilgisayar satın alacağım. Bilgisayarda yapılacak olan 2 ana işlem var. 1) Güvenlik kamerası izlemesi yapılacak. 2) Facebook veya diğer sitelerde oyun oynanacak. Okey, candy crash vb. gibi anne oyunları :D

Sanırım kamera izlemek için çok özel bir donanım lazım değil ama flash tabanlı oyunlar için hangi donanımın yüksek olması lazım. Güncel bilgisayarların neredeyse hepsi flash sorunu çıkartmayacaktır tabi ki ama benim sorum güncellemelerle bir süre sonra flash takılmaya başlayacak malum. Bunu mümkün olduğunca geciktirmek için ihtiyaç duyduğu donanım yüksek olan bir bilgisayar arayacağım.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
C
12 yıl
cpu fan error
Arkadaşlar anakartım asus rampage formula III. cooler master v10 soğutucum var.. yaklaşım 2 yıldır kullanıyorum. 2 aydır bilgisayar açılırken cpu fan error hatası veriyor. f1 e basınca devam ediyor. Herkangi bir donanım değişikliği yapmadım. bios son sürüm ve neredeyse 1 yıldır bu biosu kullanıyorum. Soğutmada bir sorun yok fakat açılışta bu uyarı çıkması tedirgin ediyor. Sorunun çözümünde yardımcı olabilirseniz minnettar olurum. Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olanlara.
C
12 yıl
programı olmayan cihazlar için usbden kontrol programı
Arkadaşlar elimde kaset mp3 player bulunmakta. Bazı ayarlarını değiştirmek için kullanabileceğim bir usb bağlantı programı var mı?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
C
13 yıl
quadro fx 580 overclock
Merhabalar.
Asus rampage III formula anakartım var.Elimdeki pny quadro fx580 ekran kartımı overclock yapmak istiyorum.Yardımlarınızı istediğim bir kaç sorum var:

1-Bu anakart ile ekran kartı overclocku yapılabilir mi?Bunu yapabileceğim kolay bir program var mı?
2-Ekran kartının overclocku anakart ayarlarını mı değiştirir?Yani bu ekran kartını çıkartıp başka anakarta takınca tekrardan fabrika ayarlarına döner mi?
3-Overclok ayarlarını değiştirmeden yeni ekran kartı takınca otomatik olarak o da overclocklu olarak mı çalışmaya başlar?

Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
C
13 yıl
peltierli işlemci fan önerisi
arkadaşlar i7 950 işlemcim var ve fan almak istiyorum.coolermaster v10 a baktım ama peltier direk işlemciye temas etmiyor.Titan Amanda Tec Cooler K8&AM2 CPU Soğutucuyu inceledim fakat bu 1366 olmadığı için tutmuyor.Mantık olarak titan gibi çalışan (peltier mantığı) 1366 uyumlu fan olarak önerileriniz nelerdir.Peltieri ben kendim alıp takmak istemiyorum bu biraz zor ve uğraştırıcı bir işlem gibi geldi bana.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
C
13 yıl
asus rampage III formula ses kart mı sb audigy mi
Merhabalar.
Yeni bir bilgisayar aldım ve anakart olarak Asus rampage III formula var.Eski bilgisayarımda sb audigy value ses kartı var.Sorum şu acaba onboard ses kartım sound blasterdan daha mı iyi diye soracaktım.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
C
14 yıl
işlemciyi ısınmasını denemek amaçlı program
Öncelikle iyi günler.Yeni bir dizüstü bilgisayar alıcam.Özelliklerini tahmini olarak kafamda oluşturdum fakat marka ve modele karar vermek için ısınma durumunu test etmem gerekiyor.Malum bazı mağazalar dizüstü bilgisayarları teşir ürün olarak müşterilerin kullanımına açık olarak sunuyor.Bende bu durumdan yararlanmak istiyorum.Acaba usb belleğime atabileceğim yüklemesiz işlemciye yüklenecek bir program var.Bu sayede bilgisayarın fanının yetip yetmeyeceğini ve bilgisayarın ne kadar ısındığını test etmek istiyorum.
İlgilenen ve yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.