Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
452
Tıklama
0
Öne Çıkarma
işlemciyi ısınmasını denemek amaçlı program
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Öncelikle iyi günler.Yeni bir dizüstü bilgisayar alıcam.Özelliklerini tahmini olarak kafamda oluşturdum fakat marka ve modele karar vermek için ısınma durumunu test etmem gerekiyor.Malum bazı mağazalar dizüstü bilgisayarları teşir ürün olarak müşterilerin kullanımına açık olarak sunuyor.Bende bu durumdan yararlanmak istiyorum.Acaba usb belleğime atabileceğim yüklemesiz işlemciye yüklenecek bir program var.Bu sayede bilgisayarın fanının yetip yetmeyeceğini ve bilgisayarın ne kadar ısındığını test etmek istiyorum.
İlgilenen ve yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



S
14 yıl
Er

Everest Ultimate Edition programı işinizi görür sanırım. Programı açınca araçlar bölümünde sistem kararlılık testi var oradan test edebilirsiniz, aynı zamanda da işlemci, ekran kartı, hdd vs. bileşenlerin ısısını da gösterir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
ewerest programının sana yardımcı olur arkadaşım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Teğmen

CPUTempWatch adlı program sayesinde işlemcinizin ısısını ölçebilir bilgisayarınızın yavaşlamasına ve donmasına sebep olan sorunu bulabilirsiniz. İşlemci sıcaklığı en fazla 60-68 derece olmalıdır. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yarbay

http://www.alcpu.com/CoreTemp/

burdan download standalone olanları indirip kurulumsuz olarak bakabilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
14 yıl
Çavuş

cpu-z la bakabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.