K

Yarbay
17 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
271 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 ay
Kalorimetre Muayene
Evimde bulunan kalorimetrenin 5 yılı dolmuş durumda. 5 yılda bir muayene zorunluymuş ancak muayene sadece belirli yerlerde var. İstanbul Ankara gibi. Muayene yaptırma, kargo veya muayeneden geçememe gibi ihtimaller yüzünden fiyat çok şişiyormuş neredeyse yeni cihaz parasına geliyormuş. Genelde herkes yenisini alma taraftarı.
Daha önce kalorimetre muayenesi yaptıran var mı? Şuan cihaz sağlıklı çalışıyor kalma durumu olur mu acaba?
Bir de yeni alsam montajını ben yapabilir miyim? Normal su saati takmak gibiyse daha önce su saati takmıştım. Yani özel bir yetenek bilgi beceri gerektiriyor mu?
K
2 yıl
İpad Air 3 Isınınca Dokunmatik Çalışmıyor
Arkadaşlar ipad air 3 tabletim var. Pubg oynamak için kullanıyorum. Ekranda ışık parlaması var diye garantiden yenisiyle değiştirdiler ama keşke değişmeselerdi. Yeni tabletimde oyun esnasında ısınınca bazen dokunmatik kayıpları yaşanıyor. Bazen hiç olmuyor bazen de 3-4 sn lik algılamadığı oluyor. Genelde oyunun en kasacağı noktalarda oluyor. Rakiple karşılaşınca her zaman olmasa da bazen algılamıyor veya kesik kesik algılıyor. Apple'ı aradım durumu anlattım bağlandılar test programıyla test ettiler tabiki sorun gözükmüyor dediler. Normal kullanımda hiçbir sıkıntı yok. Bu sıkıntıyı görmeleri için tabletle 1 saat pubg oynamaları lazım kimse de bununla uğraşmaz. Garantisinin bitmesine 1 ay kaldı bu tablette problem olduğunu nasıl ıspatlayabilirim. İpad air 1 tabletim alev gibi yansa bile dokunmatik kaybı olmuyordu.
K
2 yıl
Tapu Harcı
Merhaba arkadaşlar. Bir ev almak üzereyim ancak kafamı karıştıran bir problem var. Arabamı satıp 400 bin kredi çekecektim ancak aracım satılmadığı için acele olsun diye fazladan kredi çekicem sonra arabanın parasıyla kredinin fazlasını kapatıcam. Tapuda evin değerini çektiğim kredi kadar gösterebilir miyim? Yani yarın bir gün evin en fazla %80 ine kredi çıkıyor sen eksik gösterdin gibi bir ceza yer miyim? Evin eksper değeri benim satın aldığım fiyatın çok üstünde yani çektiğim kredi evin nerdeyse tamamını karşılıyor bu yine de bana problem yaratır mı?
K
3 yıl
Arduino ve Şerit Led Besleme
Arkadaşlar arduino ile kontrol edilen şerit led yapmak için şu tarz bir dönüştürücüyle besleyebilir miyim? Bu ürünlerden kullanan oldu mu daha önce forumda? Kocaman bir adaptör yerine minik bir kutu hem de direk 220 ye takılacak. HKL-20M05 modeli 5V 4A verebiliyor. 1 metre şerit ledi beslemek için yeterli. Daha önce kullanıp test eden var mıdır?
< Resime gitmek için tıklayın >
K
4 yıl
Borsa Eğitimi İçin Kanal Tavsiyesi
Arkadaşlar borsa öğrenmek için youtube kanalı tavsiye edebilir misiniz? Önüme çıkan videoları izliyorum ama böyle çok dağınık oluyo en iyisi hangisi kestiremedim. Bu konuda bir tavsiyeniz var mı?
K
4 yıl
Park Sensörü
Arkadaşlar park sensörü için baya araştırma yaptım. Yorumlara göre en iyi cenmax sonra cyclone gibi görünüyor. Ancak bunların da internet satışlarını bir türlü bulamadım. Beyaz renk arıyorum cyclonenin sadece siyahı var internette. Bunları nerden temin edebilirim?
K
4 yıl
Resimdeki cihazı nerden bulabilirim?
Arkadaşlar p10 power recorder isimli cihazı Murat Şen' in videolarında gördüm çok beğendim ancak çin harici bir yerde satıldığını görmedim. İstanbulda bu ürünü alabileceğim bir yer var mıdır? Daha önce gören oldu mu?
< Resime gitmek için tıklayın >
K
4 yıl
Selanik Pasajı
Arkadaşlar izin için istanbula geldim karaköy selanik pasajına uğramak istiyorum ama yılbaşında açık mıdır bilen var mı?
K
4 yıl
Yazılım Yaşam Döngüsü Anketi
Arkadaşlar ödevim için bir anket yapmam gerekiyor. Yazılımla ilgili bir birimde çalışanlar katkıda bulunabilir mi 10 farklı firmaya yapmam gerekiyor. Gerçekten çalışanlar katılırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRX-jbn7Qimz0DsdjDZEJDdfCd74-_w8uthkD178D33dx5xg/viewform
K
4 yıl
Yazılım Yaşam Döngüsü Anketi
Arkadaşlar ödevim için bir anket yapmam gerekiyor. Yazılımla ilgili bir birimde çalışanlar katkıda bulunabilir mi 10 farklı firmaya yapmam gerekiyor. Gerçekten çalışanlar katılırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRX-jbn7Qimz0DsdjDZEJDdfCd74-_w8uthkD178D33dx5xg/viewform
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.