M

Yarbay
08 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
428 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 ay
QNB Finansbank 3 adet otomatik ödeme talimatına 300 TL Parapuan
https://www.qnbfinansbank.com/kampanyalar/724-kampanyalari/otomatik-fatura-odeme-talimati-parapuan-kampanyasi-15716

CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden, 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 100 TL olmak üzere, toplamda 300 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı!

Kampanya Detayları
 
  • Kampanya 1-30 Kasım tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
  • Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL olmak üzere, toplamda en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.
  • Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Nisan 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 31 Mayıs 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir. 
  • Hesaptan verilen talimatlar için 29 Aralık 2023 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-10 Ocak 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına, kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir. 
  • Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. 
  • Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. 
  • Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır.
  • Kazanılan ParaPuanlar QNB Finansbank üye iş yeri QNB Finansbank poslarında kullanılabilecektir.                                                   
  • QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.
  • Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 300 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
  • ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.
  • Enpara, CardFinans Ticari, CardFinans Fix, Sanal Kartlar ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları üzerinden vereceğiniz talimatlar kampanyaya dahil değildir.


Kasım ayında baktım en mantıklı kampanya bu sanırım. Talimatları taşıma zamanı geldi :)
M
11 ay
HANGİ ISS ?
Millenicom un 35 mb e 240 tl lik (modem ücreti dahil değil) bombasından sonra yeni iss arayışlarına başladım. Foruma bayadır bakmıyordum. Milyon tane iss türemiş. 100 mb interneti 110 tl ye sunanda var 250 tl yede.

Evde durmuyorum bile ama eve gelincede 4k netflix vs izlerim. 24 mb bile bana yeter aslında; ping derdimde yok.

Başımı ağrıtmayacak ucuz iss tavsiyeleriniz nelerdir ? Milenicomdan 255 tl ye aldığım hizmeti 150 tl ye başka bir yerden alabileceksem boşuna fazla para vermeyelim ?

Edit: Fixnet 100 mb 170 tl diyor. Tavsiye eder misiniz ?
M
3 yıl
Güç Düğmesine Basınca Ekran Hemen Gelmiyor
Merhaba,

Yeni pc topladığımdan beri böyle bir sorunum var. Pc yi açmak için güç düğmesine basıyorum, ışıklar yanıyor kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Bazen daha çok bazen daha az bir süre bekledikten sonra anakart resmi vs geliyor (yani bazen 10 sn bazen 1 dk); yani normalde güç düğmesine basınca birkaç saniye sonrasında gelmesi gereken ekran. Anakartım msi tomahawk max b450, ondamı sorun var acaba ?
M
4 yıl
Yeni Sistem Topladım Her Açılışta Kontrol Yapıyor
Merhaba,

r5 3600
msi b450 tomahawk anakart
16 gb 3600mhz corsair ram
sandisk 500 gb m2 ssd

bu parçaları alıp kasamı kurdum. bunların dışında ek olarak 1 ssd ve 3 hdd de takılı. pc her açılışta 3-4 dakka ekran gelmeden bekliyor. donanım parçası değişmiş gibi sistemi tarıyor ama sistemde değişme yok. donanımı hafızasına alıp değişim yoksa load edip hızlıca açılması lazım.

demek istediğimi anladınız sanırım. nasıl çözebilirim bu sorunu ?
M
6 yıl
Telefon Yakalatma - İtiraz - TMİ de ceza Gelme ?
367 kd olarak Burdur dan selamlar. Arkadaşlar telefon yakalattım :) 28 ekimde tmi olarak çıkıyorum normalde ama bu hafta 24 ekim gibi kurula çıkıcam 1 hafta cezam gelicek. itiraz etme hakkını kaldırdık deyip itiraz edemezsiniz diyor komutanlarımız. araya avukat soksam vs itiraz edemezmiyim ?

yada ceza gelince 5 iş günü içinde imza atmam gerekiyormuş. imza atmıyorum deyip 28 ekimde çıksam 4 gün tmi süremde ceza gelir geri çağırırlar mı ?

fikri olanlar yardımcı olabilir mi ? askerde 7 gün az değil :/
M
7 yıl
EFT de vergi ???
arkadaşlar merhaba, bir şahsın bana 35bin tl borcu var ve bugun eft olarak yolladı; lakin parayı alabilmem için 1340 tl vergi ödemem gerekiyormuş.

eft dediğin en fazla 30tl işlem ücreti keser, vergi falan olmaz. ben bunu ilk defa duydum, var mı böyle birşey ?

inanmayınca dekontu yolladı bana, kişisel bilgileri çıkarıp koyuyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >

bana sahte gibi geldi, gerçek olabilir mi ?
M
10 yıl
İşlemci - anakart - kasa Tavsiyesi ---Yoruma Açık
Merhaba,

5-6 yıldır kullandığım e8400-4 gb ram-6 tb hdd ve ssd-hd5870 kasamı yenilemeye karar verdim. Buda evde bizimkilere internete girmelik kalıcak :)

Sadece kasa topluycam ve elimde ssd ile ekran kartı var. Kasa-ram-işlemci-anakart-psu? alıcam. Kasayı topladıktan sonra duruma göre gtx970 vs alabilirim.

Pc yi oyun-film-internet her anlamda kullanıyorum o yüzden sağlam bi kas olsun istiyorum. En azından bi 5 yıl birdaha kasayla uğraşmam, 1-2 ekran kartı vs alırım o kadar.

Maddi anlamda kendime sınır koymadım ama işlemci olarak amd düşünüyorum, çünkü intelin o paraları hakettiğini düşünmüyorum.

Kendimi şöyle izah edeyim, oyunda 400 tl civarına fx8320 ile 100 fps alıyorsa 800 tl lik i7 ile 130-140 fps alıyor değil mi ? Yani ben şimdi i7 de alabilirim ama gerek olmadığını düşünüyorum, 8320 yide oc ile 8350 yaparız her türlü yeter.

Acaba yanlış mı düşünüyorum ? İleriye dönük bakarsak i5 4690k vs mi almalıyım ? Amd nin güzel yanı işlemciyi değişsemde aynı anakartla devam edebilicem. İntelde anakartde değişicek ve genelde amd den pahalı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Aklımda fx8320 - 2x4 gb 1600mhz cl9 ram - GIGABYTE 990FXA-UD5 anakart ve linkteki kasalar var:

http://www.vatanbilgisayar.com/haf-x-942-black-edition-full-tower--pencereli-siyah-kasa.html

http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-x-predator-full-tower-high-power-750w-2x23cm-fanli-black-oyuncu-kasasi-ae-xpr-750b12s/productDetails.aspx?productId=bd300027&categoryId=1013

Kasayı sağlamından alayım bida değişmeyeyim diyorum, özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum. Teşekküler.
M
10 yıl
------
yanlışlıkla açılmış bir başlık, silmenizi rica ediyorum.
M
14 yıl
2008 model 5.20d yakıt ekonomisi ??
arkadaşımda bu araçtan var ve okula onla gidip geliyoruz fakat ne kadar yaktığını bir türlü hesaplayamadık, yol ortalama 25 km, git gel günde 50 km, şehir içi ve çevre yolundan gidiyoruz kimi zaman trafik var kimi zaman boş yol.

ş içi 5.6 ş dışı 9.3 lt yakan bi araç sizce bu yolda ne kadarlık yakar ?? 15 tl die düşünüyorum doğrumudur ?
M
14 yıl
Smile Adsl Bir Dost Kampanyası [smile a yeni başvurucaklar mutlaka okusun]
arkadaşlar bu kampanyayla 1 aylık internet ücretinde indirim oluyor, smile a ilk başvururken bu kampanyayadan yaralanılabiliyor, smile a başvurucak olanlar pm atabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.