1

Yüzbaşı
22 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
101 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
1
14 yıl
*** KOMPLE BOYATIYORUM ***
Aracımı 3 - 5 yıl daha kullanacağımdan boyası güzel olsun diye komple dıştan boyatıyorum. Güneş yanığından berbat olmuştu.

http://wwwduzcelikardesler.blogspot.com/

http://duzcelikardesler.azbuz.ekolay.net/readArticle.jsp?objectID=5000000011412227

http://www.turkiyeninportali.com/?id=1724&idx=21&cat=1&aspplus=firmadetay

Bu linklerde bahsedilen iş yeri Kdz Ereğlide. Fırın boya ile boya yapıyorlar.

Kaporta işleri de vardı arabada çok az da olsa vardı.

800 TL ye anahtar teslimi anlaştık.

Nasipse yarın verecekler arabayı.
1
15 yıl
Sübap Ayarları bozuk ise ne olur ?
Motorun emisyon değerleri bozuk olur bunu biliyorum da başka ne olur tecrübe ve bilgisi olan bigi verirse sevinirim
1
15 yıl
Yolda stop ediyor arıza nedir ?
Aarabam yolda giderken gaz basarken ansızın stop ediyor. Krank sensörünü değitirdim yine yapıyor kaynağı nedir neden oluyor tecrübesi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
1
15 yıl
Zayıflamaya Çalışanların Fan Klübü
Dğerli forumdaşlarım. Bir klüp kuralım birbirimize destek olalım dyorum ama bu fan klub işini iyi bilen biri varsa bu işi yürütürse sevinirim.

Ben 31 aralık 2008 tarihi itibari ile 35 kg fazlalık ile 98 kg oldum. sonra bir spor aleti aldım şimdi 93,5 de takıldım aşağı düşmüyo kilom. ama azimle sabırla devam edeceğim.
1
16 yıl
OTO KLİMA TEMİZLİĞİ ?
Bu konuda ne yapmam lazım arkadaşlar. bi akıl verin.
1
16 yıl
İMMO VARSA ALARM GEREKLİ Mİ
Değerli bi elektrikçi ustam aynı zamanda alarm takma işi yapıyor. ve senin arabaya gerek yok dyor. Çalamazlar dyor. Onu çalabilen daha lüksüne bakar dyor. E en azından biri camı kırıp uğraşırsa haberim olur dedim alarm varken de yaparlar farketmez dyo. Cam gider içine de girer uğraşır sağ solu kurcalar dyo. Alarm sadece caydırır dyo. Alarm öter de sen oraya gidene kadar adam kaçar zaten oraya da gitme ötse de boşver dyo. Arabaya biri çarpsa bile sen gidene kadar adam seni mi bekleyecek dyo. Alarm olmasada zaten olaydan haberin olur biri söler dyo.

Alarm varsa en azından arabayla hiç uğraşmaz dedim yanıp sönen lamba yap yeter dedi.

Ne yapayım sizce.
1
16 yıl
LPG NİZİ FULLEYİN ZAM GELECEK
Mazot 3,1 ytl olmuş. Bence lpg ye kesin zam gelecek. hatta benzine de gelebilir. euro diesel 3,11 ytl normal mazot 2,95 ttl
1
16 yıl
GABRİEL-MAYSAN \u0026 MONREO AMORTİSÖR
Piyasa bi hal oldu adam gibi mal bulamıyoruz. Bir çok parçacıda NGK buji Monroe amortisör ve orj buji kablosu yok. Yerine uyduruk mallar var. Şimdide monroe amortisör arıyorum parçacılar yok gabriel var dyo. Beldesan ile ortak bi firma tr de üretiyo tamam üretsin de kalitesi ne alem bilen kullanan varmı. Maysan da aynı fabrikada yapılıyo.
1
16 yıl
OKULA DİL LABARATUVARI KURULUMU ?
Okulumuza dil labaratuvarı kuracaz. tr de kuran firma var mı ? kendimiz kurabilirmiyiz nasıl bişy olmalı malzeme ne olmalı nereden alabiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olrsa seviniriz okulcak ...
1
16 yıl
Fiat Sözünü Tut
YEDEK PARÇA

Tüm araçlarımız için Fiat ve Alfa Romeo tarafından kalitesi onaylanmış orijinal yedek parça hizmeti verilmektedir.
Bu orijinal yedek parçalar Türkiye' nin her yanına yayılmış yetkili bayilerimiz ve servislerimiz tarafından müşterilerimize en uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Alacağınız tüm orijinal yedek parçalar aracınızın üretiminde kullanılan parçaların aynısıdır. Sizin ve aracınızın güvenliği için garantili orijinal yedek parçaları güvenle kullanilirsiniz. Garanti süresi haricinde aracınıza alacağınız ve Fiat Yetkili Servisleri tarafından takılacak tüm orijinal yedek parçalar ve bunların işçilik bedelleri garanti kapsamındadır.
Satın alınan bütün orijinal yedek parçaların resimde gösterildiği gibi orijinal kutusunda ve etiketli olması aracınızın performansı ve sizin güvenliğiniz için önemlidir.

Bu bildiri FİAT ın interneti sitesinde bulunmaktadır. Ancak fabrikada aracıma takılmış olan Fiat Lancia markalı buji kabloları parçacılarda bulunmamakta ve parçacılar tarafından artık o eski kablolardan gelmeyecek. Opar bize kendi ürettiği kabloları yolluyor dye söylenmektedir. Evet Fiat dan söylediğini yapmasını bekliyoruz. Birçok fiat kullanıcısı orjinal buji kablosu bulamamakta ve Classe C sınıfı oparın imalatı kabloları almak zorunda bırakılmakta B sınıfı endüktif drencli ve içinde ferromagnet bulunan orj kabloları bulamamaktadır. Bu hususda Fiat dan ya kaliteli yedek parça üretmesini yada yapamadığı parçayı ithal etmesini bekliyoruz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.