Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
2077
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hem internet hem tv aboneliği olan bir paket arıyorum
D
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar şu an tivibu ve türk telekom 16 mb sınırsız pakedime aylık 110 lira veriyorum, bunun gibi ikisi bir arada bir ürün arıyorum fakat fiyatı daha makul ve mümkünse daha hızlı bir internet sağlayacısı öneriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim.



X
4 yıl
Yarbay

16megabit hız ile Tivibu da donma yaşıyor muydunuz hocam?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

X
4 yıl
Yarbay

İnternetiniz yavaşlıyor muydu?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dix1
D
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ara sıra oluyor herkes kadar


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @XpressMusic34
S
4 yıl
Teğmen

Turksat kablonete bakabilirsiniz altyapı varsa tüm illerde yok
Ben Kocaelide kullanıyorum ping 10 civari 50 mbit 19-24 arası 20 ye düşüyor tvde belgesel kanalları açık modem ve uydu 85 tl



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
4 yıl
Yarbay

Teşekkürler bilgiler için.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dix1
P
4 yıl
Teğmen

tivibudan memnun musunuz? Herhangi bir donma olayı yasadınız mı yayınlarda,kanal değişimlerde yavas mı? bende 35mb 119.90 olanı düşünüyorum ama sanki biraz fazla gibi geliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dix1
D
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

sıkıntı yok fiyat pahalı sadece




Bu mesajda bahsedilenler: @pozitivee
S
4 yıl
Yüzbaşı

Turkcell biz kampanyası, 100 mbps artı tvplus 129 tl.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
3 yıl
Yarbay

Yuh! Ben evde 250gb kotalı Türksat 100mbit internet + full paket teledünya'ya 105TL ödüyorum. İnternet fiyatları amma uçmuş. Benimkine ek olarak bir adet de telefon hattı olan full paketin ücreti 140TL olmuş.

------------

Akıllı sınırsız diye bir şey var, akşam hız düşüyor. Gündüz 100mbit. Ben büroda bundan kullanıyorum. Büro için süper oluyor tabi. Akşam büroda olmadığım için. Büroda 100mbit akıllı sınırsız + 10mbit upload paketi (100gb kotalı 20TL) + Sabit IP (5TL) + iki adet telefon hattı (2x6=12TL) = 117TL ödüyorum. 100gb upload paketim dolarsa upload hızım 5mbit'e düşüyor. Bürodaki çözümüm bu. İki telefon hattını da ekleyince aslında bayağı ucuza geliyor. Ama sadece internet gibi düşünülürse bence pahalı.

------------

Türksat'daki en büyük gıcıklık modem. Modemleri router olarak çok kötü. Modem olarak çok iyi. 400TL'ye sattıkları, ayda 6TL'ye kiraya verdikleri modem (en iyisi Infinity 401, o da çöp sayılır) sahibinden'de 150TL'ye bulunuyor. Ben kira vermiyorum. 150TL'ye aldım ikinci el. Modem olarak kullanıyorum. Ayrı router kullanıyorum. Wi-fi çekim alanı çok zayıf. Router olarak da başarısız bir alet. Ağda veri aktarma işleri yapılmıyorsa iş görür. Wi-fi çekim alanı zayıf ama... Aylık 6TL birşey değil gibi geliyor da, bir modemi 5-6 yıl değiştirmiyorsunuz. Adam da oradan 550TL sokmuş oluyor. Ek olarak geri vereceğeniz zaman adaptöründen splitterına geri istiyorlar. Yanında gelen über dandik adaptör bozulmaya meyyal. Adamlara modem iade ederken taş gibi bir laptop adaptörü ile götürdüm. "Bu bizim adaptörümüz değil" dediler. Dandikten bir adaptör buldum evde. Onunla geri kaskalladım.


Bölgenizde Türksat hizmet veriyorsa ve Türknet'in aktif altyapısı içinde değilseniz mutlaka Türksat derim. Ancak, Türknet'in aktif altyapısı içinde iseniz yüksek download ve upload hızları almak mümkün oluyor. Taahhüt de olmadığı için işe yarar. Türknet'e güvenilmez de, taahhüt olmayınca can yakamaz. Ama aktif altyapı içinde değilseniz uzak durun. Koşarak kaçın. Türknet aktif altyapı içinde iseniz TV'yi olaydan bağımsız düşünseniz de olur. Tivibu'nun düzgün paketi 40TL falan olmalı.

Özetle ne olsa TV+internet 130TL civarı kaçıyor. Ev telefonu da varsa o zaman Türksat bir nebze ucuza geliyor. Çünkü Türk telekom'un hat ücreti aylık 30TL. Bunu Türksat'a taşımak fiyat avantajı yaratıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 1 Aralık 2020; 23:49:30 >

H
3 yıl
Yüzbaşı

akıllı sınırısız ve kotalı paketlerini tavsiye etmiyorum, ısrarla uygun fiyatlı sınırsız bir tarife isteyin lütfen




Bu mesajda bahsedilenler: @sucukluselo96
F
3 yıl
Yüzbaşı

Altyapınızı bilmiyorum. TV+internet yasal çözümler olarak

Turkcell Superonline + Tvplus
Kablonet+ Teledünya
TTnet artı tivibu

var.

Taahhütsüz yüksek hızı ucuza veren operatörlerden birini seçip, IPTV edinmek de başka bir seçenek. Kanuni sorunlar olabilir ama :D



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.