Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Mobil Uygulama Yaptırmak İsteyenler Ne Yapmalı
< Resime gitmek için tıklayın >


En iyi yazılım şirketi binlerce şirketin dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar insanlarla bağlantı kurmasına yardımcı olur. Tescilli web tasarımı ve yazılımı çözümleri, diyabet tedavisini kolaylaştırmaktan otomatik direksiyonlu traktörlere, bisiklet sürüşlerini izleme ve paylaşmaya kadar her şey için her sektör için kullanılmaktadır. Akıllı sensörler, tıbbi ekipman, termal görüntüleme kameraları, bina otomasyon sistemleri, traktörler ve daha fazlası gibi cihazlarla yerel ve hibrit mobil uygulamaları entegre etme deneyimine sahiptir. Dolayısıyla mobil uygulama yaptırmak istiyorum diyenlerin dikkat etmesi gereken kararlar genel olarak aşağıda listede yer almaktadır.
  • ANDROID (JAVA/KOTLIN)
  • IOS (SWIFT/TARGET-C)
  • Native
  • Hybrid
  • Kalite güvencesi
Uyumlu Bir Yazılım Ekosistemi Oluşturun
Yazılım sistemleri karmaşıktır. Yazılım ekosistemini oluşturan pek çok farklı araçla, her bileşenin diğer her şeyle uyumlu olmasını sağlamak daha da karmaşıktır. API geliştirme, DevOps ve otomasyon stratejilerinde derin deneyim gerektirir. Ama parladığımız yer orası. Yazılım araçlarınızın, işinizi ileriye taşıyan uyumlu bir platform olarak birbirleriyle verimli bir şekilde entegre edilmesini sağlar.
Neden mobil uygulama geliştirme hizmetlerini seçmelisiniz?
Mobil uygulama geliştirme süreci, yüksek üretkenlik ve verimlilik sağlayan bir süreç oluşturmayı gerektirir. En iyi mobil uygulama yapan firmalar, ileriye dönük çözümler sağlamak ve birinci sınıf mobil uygulama geliştirme hizmetleri sağlamak için her zaman gelişen teknolojileri takip eder.
Mobil uygulama geliştirme platformu nasıl seçilir?
Bir mobil uygulama geliştirme platformu seçmeden önce şu temel soruları yanıtlamayı düşünün:
1) Uygulamanızın hedef kitlesi kim?
2) Kullanıcıların beklentileri nelerdir?
3) Geliştirme maliyetleri nelerdir?
4) Güvenlik etkileri nelerdir?
5) Mobil uygulama geliştirme platformu diğer platformlarla ne kadar iyi entegre olacak?
En son teknoloji, blok zinciri ile en yüksek güvenlik seviyesinden makine öğrenimi microsoft gibi yapay zeka tabanlı algoritmalarla güvenilir otomasyona kadar birçok önemli fayda sağlar. Devam eden çalışmasını ve başarısını sağlamak için uygulama çözümünüzü piyasaya sürüldükten sonra desteklemeliler.
Platformlar arası uygulama geliştirme ile hibrit mobil uygulama geliştirme arasındaki fark nedir?
Hibrit ve platformlar arası mobil uygulama geliştirme, mobil geliştirmeye farklı bir yaklaşım gerektiren iş akışlarına yardımcı olmaya geldiğinden, genellikle benzer yöntemler olarak karıştırılırlar bu, onları yerel yapılarla karşılaştırırken doğrudur. Ancak, onları karşılaştırırken dikkate alınması gereken birçok şey var.
2021'de mobil uygulama geliştirmenin maliyeti nedir?
Bir yandan, çoğumuzun düşündüğü kadar pahalı değil. Öte yandan, birden fazla faktör söz konusu olduğundan bu sorunun basit bir cevabı yoktur. Bir mobil uygulama oluşturma maliyetini etkilemek için bir uygulama oluşturmak için gereken farklı geliştirici oranları, proje karmaşıklığı ve süre. Uygulamanızın fiyatını öğrenmek için uzmanlarla konuşun!
Mobil uygulama geliştirme hizmetleri hangi çözümleri sunar?
Genel olarak, mobil uygulama geliştirme hizmetleri şunları içerir:
1) Özel iOS ve Android uygulama geliştirme
2) Aşamalı Web Uygulaması geliştirme ve Çapraz platform geliştirme
3) UI/UX tasarım hizmetleri
4) Mobil uygulama geçişi
5) Danışmanlık ve prototipleme
7) Güç yönetimi, bildirim ve coğrafi sınırlama hizmetleri
8) Gömülü Android ve AOSP özelleştirmeleri
9) Bakım ve sürekli destek
Ürün geliştirme ve mobil uygulama hizmetleri nasıl yönetilir?
Seçtiğiniz sözleşme modeline bağlıdır.
1) Zaman ve Malzemeler veya Sabit fiyat iletişim modeli için, süreci koordine etmekten sorumlu oldukça deneyimli bir Proje Yöneticisi sağlamalılar.
2) Dedicated Team sözleşme modelinde ekibin yönetimi tamamen sizin tarafınızdadır.
S
3 yıl
Mobil uygulama fiyatları nelerdir?
< Resime gitmek için tıklayın >

Günümüzde internet üzerinden birçok uygulama ve birçok konu ile ilgili bilgi aktarımı yapılabilmektedir. Ancak bazı noktalarda erişime ulaşmak pek kolay olmamaktadır. Cep telefonları üzerinden sağlanan uygulamaların ise yaşam alanlarına katmış oldukları konfor paha biçilemez derecededir. Mobil uygulama fiyatları olarak son derece yüksek bir fiyat ortalaması bulunmamaktadır. Cep telefonu ya da tabletler üzerinden de kullanılabilen bazı programlar hayatı kolaylaştırmaktadır. Bunlar mobil uygulama adı altında aktif olarak kişilerin kullanımlarında bulunan ürünlerdir. Uygulamaların birçok konusu ve genel olarak alanları bulunmaktadır. Bunlar;
  • Evlerde yapılabilen spor hareketleri
  • Zayıflama programları,
  • Dil öğrenme programları
  • Oyunlar
  • Para kazanma üzerine teknik uygulamalar olmak üzere pek çok farklı konu üzerinde çeşitleri bulunmaktadır.
Hemen herkes tarafından beğenilerek kullanılan bu uygulamaların birçok kişi tarafından da kullanıldığı bilinmektedir.
Uygulamaların Kullanım Alanları
Bilgiye ulaşmanın en kolay olduğu bir dönemdir. Bu nedenle herkes için son derece pratik ve kolay bir şekilde bilinmeyenlerin rahatlıkla uygulandığı ve bulunduğu dönemdir. İçinde bulunan dönem. Mobil uygulama fiyatları 2021 yılı itibariyle bu bilgi çağında son derece kıymetli bir noktada yer alıyor olmaktadır. Uygulamaların son derece tavan yaptığı ve oldukça fazla kullanıldığı bilinmektedir. Bu nedenle hemen herkes için gerekli tüm programlar ücretli ya da belirli bir süre ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Bu süreç içerisinde program beğenilirse kişiler ücretli olarak devam ederek kullanmaya devam edebilmektedirler. Günümüzde bilgi teknolojilerinin son derece kıymetli olduğu ve genel olarak birçok konuda kişilerin tercihlerinde bilgi odaklı olarak hareket ettiği görülmektedir. 2021 ve sonraki 2022 dönemi içinde de son derece uygu rakamlar ile kişilerin kullanımlarına sunulmaktadır. Bu nedenle hemen herkes için bir tercih unsuru oluşturan bu uygulamalar birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.
Teknoloji Çağının Kazançları
Teknolojik alt yapıların son hızla ilerlediği ve teknik olarak da son derece sağlıklı bir şekilde yol çizildiği günümüzde bilgiyi kitaplarda aramak yerine görsel olarak internet üzerinden yakalamak son derece kolay olmaktadır. Bu nedenle hemen herkes için cep telefonları ya da tabletler üzerinden kolay bir kullanım ağı oluşturabilmek oldukça önemli bir detay olacaktır. Para kazanmanın son derece zor olduğu günümüzde kişilerin emekleriyle kazanç sağlıyor olmaları günden güne zorlaşmış durumdadır. Ancak pratik bir zekâ ve teknik bilgi sayesinde mobil veriler doğrultusunda kazanç sağlayabilmek son derece mümkün bir durum olmaktadır. Hemen herkesin sosyal medya hesabı vardır. Ve bu hesaplardan kişilerin dikkatlerini çekmek ya da pazarlama yapabilmek ise tamamen yetenekler ışığında oluşmaktadır. Mobil uygulama fiyatları olarak değerlendirildiğinde bu uygulamaların fiyatları sağlanan gelirlerden fazla değildir. Bu nedenle kişilerin yüksek miktarlarda gelir elde ettikleri tahmin edilmektedir. Firmalar reklamlarını sosyal mecralar üzerinden kolaylıkla ve büyük bir kitleye yapıyor olmaktadır. Eski dönemlere televizyonlar üzerinden gelir sağlanan reklamlarda artık sosyal medya hesapları üzerinden gelir elde etmek mümkün olmaktadır. Bu sebeple kişilerin tercih ettikleri kazanç sistemi ne şekilde yol haritası ile yürütüleceği kişilerin kazanç sistemleri doğrultusunda belirlenmektedir. Cep telefonlarındaki dünya devi olan uygulamalar herkesin oldukça beğenisini toplamış ve milyonlarca kullanıcısı olan bir uygulama ise bu mecra üzerinden sosyal medyanızda kendinizi tanıtabilir ve bu noktada üzerinden ilerleyerek bir gelir elde edebilirsiniz. Mobil uygulama fiyatları 2021 yılına özel olarak Pandemi sonuçları sebebiyle çok yüksek oranlar ile kullanıcılara sunulmamaktadır. Herkesin kolayca temin edebileceği bu uygulamaların telefonlar içindeki yeri de son derece hızlı ve pratiktir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.