Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
310
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mobil Uygulama Yaptırmak İsteyenler Ne Yapmalı
S
3 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


En iyi yazılım şirketi binlerce şirketin dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar insanlarla bağlantı kurmasına yardımcı olur. Tescilli web tasarımı ve yazılımı çözümleri, diyabet tedavisini kolaylaştırmaktan otomatik direksiyonlu traktörlere, bisiklet sürüşlerini izleme ve paylaşmaya kadar her şey için her sektör için kullanılmaktadır. Akıllı sensörler, tıbbi ekipman, termal görüntüleme kameraları, bina otomasyon sistemleri, traktörler ve daha fazlası gibi cihazlarla yerel ve hibrit mobil uygulamaları entegre etme deneyimine sahiptir. Dolayısıyla mobil uygulama yaptırmak istiyorum diyenlerin dikkat etmesi gereken kararlar genel olarak aşağıda listede yer almaktadır.
  • ANDROID (JAVA/KOTLIN)
  • IOS (SWIFT/TARGET-C)
  • Native
  • Hybrid
  • Kalite güvencesi
Uyumlu Bir Yazılım Ekosistemi Oluşturun
Yazılım sistemleri karmaşıktır. Yazılım ekosistemini oluşturan pek çok farklı araçla, her bileşenin diğer her şeyle uyumlu olmasını sağlamak daha da karmaşıktır. API geliştirme, DevOps ve otomasyon stratejilerinde derin deneyim gerektirir. Ama parladığımız yer orası. Yazılım araçlarınızın, işinizi ileriye taşıyan uyumlu bir platform olarak birbirleriyle verimli bir şekilde entegre edilmesini sağlar.
Neden mobil uygulama geliştirme hizmetlerini seçmelisiniz?
Mobil uygulama geliştirme süreci, yüksek üretkenlik ve verimlilik sağlayan bir süreç oluşturmayı gerektirir. En iyi mobil uygulama yapan firmalar, ileriye dönük çözümler sağlamak ve birinci sınıf mobil uygulama geliştirme hizmetleri sağlamak için her zaman gelişen teknolojileri takip eder.
Mobil uygulama geliştirme platformu nasıl seçilir?
Bir mobil uygulama geliştirme platformu seçmeden önce şu temel soruları yanıtlamayı düşünün:
1) Uygulamanızın hedef kitlesi kim?
2) Kullanıcıların beklentileri nelerdir?
3) Geliştirme maliyetleri nelerdir?
4) Güvenlik etkileri nelerdir?
5) Mobil uygulama geliştirme platformu diğer platformlarla ne kadar iyi entegre olacak?
En son teknoloji, blok zinciri ile en yüksek güvenlik seviyesinden makine öğrenimi microsoft gibi yapay zeka tabanlı algoritmalarla güvenilir otomasyona kadar birçok önemli fayda sağlar. Devam eden çalışmasını ve başarısını sağlamak için uygulama çözümünüzü piyasaya sürüldükten sonra desteklemeliler.
Platformlar arası uygulama geliştirme ile hibrit mobil uygulama geliştirme arasındaki fark nedir?
Hibrit ve platformlar arası mobil uygulama geliştirme, mobil geliştirmeye farklı bir yaklaşım gerektiren iş akışlarına yardımcı olmaya geldiğinden, genellikle benzer yöntemler olarak karıştırılırlar bu, onları yerel yapılarla karşılaştırırken doğrudur. Ancak, onları karşılaştırırken dikkate alınması gereken birçok şey var.
2021'de mobil uygulama geliştirmenin maliyeti nedir?
Bir yandan, çoğumuzun düşündüğü kadar pahalı değil. Öte yandan, birden fazla faktör söz konusu olduğundan bu sorunun basit bir cevabı yoktur. Bir mobil uygulama oluşturma maliyetini etkilemek için bir uygulama oluşturmak için gereken farklı geliştirici oranları, proje karmaşıklığı ve süre. Uygulamanızın fiyatını öğrenmek için uzmanlarla konuşun!
Mobil uygulama geliştirme hizmetleri hangi çözümleri sunar?
Genel olarak, mobil uygulama geliştirme hizmetleri şunları içerir:
1) Özel iOS ve Android uygulama geliştirme
2) Aşamalı Web Uygulaması geliştirme ve Çapraz platform geliştirme
3) UI/UX tasarım hizmetleri
4) Mobil uygulama geçişi
5) Danışmanlık ve prototipleme
7) Güç yönetimi, bildirim ve coğrafi sınırlama hizmetleri
8) Gömülü Android ve AOSP özelleştirmeleri
9) Bakım ve sürekli destek
Ürün geliştirme ve mobil uygulama hizmetleri nasıl yönetilir?
Seçtiğiniz sözleşme modeline bağlıdır.
1) Zaman ve Malzemeler veya Sabit fiyat iletişim modeli için, süreci koordine etmekten sorumlu oldukça deneyimli bir Proje Yöneticisi sağlamalılar.
2) Dedicated Team sözleşme modelinde ekibin yönetimi tamamen sizin tarafınızdadır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi softinyobilisim -- 20 Eylül 2021; 14:51:30 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.