O

Onbaşı
04 Aralık 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Vue/React ile hazirlanmis Fullstack projeyi yayinlamak
Selamlar

Bir suredir gelistirmekte oldugum bir projem var. Frontend Vue.js ve backend Node.js. Internette hep vuejs, nodejs tutoriallari var. Sormak istedigim sey su. Bu projeyi bir web sitesine nasil deploy edebilirim? Daha onceden actigim sitelerde hep wordpress, smf filan kullaniyordum. Bunlar da bildiginiz uzere ya hazir kurulum oluyor yada ftp den dosya yukluyorsunuz. Bu konuda yetkin bir arkadas ne yapacagim konusunda yol gosterirse cok sevinirim. Tesekkurler.
O
3 yıl
Herkesin bir doğrusunun olması mutlak doğruyu ortadan kaldırır mı?
Selamlar,

Anlatacağım olayla alakalı bazı yerleri hatırlayamayıp konuyla alakalı aynı doğrultuda kendi yorumlarımı katabileceğimi belirtmek isterim. Neyse efenim buyrun.
Geçenlerde minibüste gidiyorum ve benden yaklaşık 2 3 yaş daha genç biriyle kimyamız tutmuş olacak ki başladık sohbet etmeye. Efenim konular üst üste gide dursun geldik kadın ve erkek olgularına. Bu arkadaş dedi ki erkek ırkı üstün bir ırktır. Kadınlar ise bu dünyada erkekler için gönderilmiş bir hediyedir. Bu hayatın anlamını da kadınlarla girdiğimiz cinsel ilişkiler oluşturur. Yani yapmamız gereken mümkün olduğu kadar testesteron salgılamak. Bunu da dünyanın doğduğu günden bugüne kadar bu şekilde geldiği olgusuna bağladı sonunda.

Şimdi benim hayattaki tek belirgin özelliğim düşünmektir. Sürekli düşünüp doğru dediğimiz olguyu bulmaya çalışırım. Bunun dışında sıradan, basit bir insanım. Bu arkadaşla konuştuğum konuda benim daha farklı düşüncelerim var ve o an şunu farkettim. Bu insan bu fikirleri kendi doğrusu belirlemiş ve ardından onu mutlak doğru olarak kabul etmiş. Ben ise kendi düşüncelerimi mutlak doğru zannerdim hep. Ancak bu arkadaş inancıyla benim mutlak doğru dediğim şeyi yıktı. Peki şimdi size soru. Tek bir doğrunun olmadığı, milyarlarca doğrunun olduğu bir dünyada doğru kelimesinin bile aslında mutlak doğru olmayacağı göz önüne alınırsa, saf bir samimiyetten, bencil ( kendi doğruları peşinde koşan ) olmayan herhangi bir insandan bahsedebilir miyiz? Birini değiştirmeye çalışsak bile ( hadi yaptınız diyelim ) aslında o kişinin yıkılan doğrularının yerine kendisinin dolaylı yada dolaysız oluşturacağı doğrular geçmeyecek mi? O zaman neden burada parmaklarınızı yoruyorsunuz sayın Donanım Haber üyeleri? Neden hala bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz? Yada kendimizi mi kandırıyoruz?

Geceniz güzel olsun.
O
4 yıl
UnityEx ile dosyaları geri yüklemek
Merhaba

Unity ile yapılan oyunlarda forumdan birkaç üstadın tavsiyesi üzerine UnityEx ile dosyaları açmayı öğrendim. Ancak sorum şu: bu dosyaları nasıl geri yükleyeceğim? Ayrıca bu oyunlarda Türkçe karakter ekleme yöntemi var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.