S

Onbaşı
01 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Sistem için düşürme ve arttırma önerilerinizi bekliyorum
S
2 yıl
Ekran Yenileme Hızının Mantığını Açıklar Mısınız?
Benim 60hz ekrana sahip bir laptopum var fakat oyunlarda v-sync kapalı bir şekilde 60 fps geçmememe rağmen ekranda yırtılmalar oluyor. 144hz ekranlarda bu durum nasıl oluyor, sizler bu değerin altındayken de ekran yırtılmaları yaşıyor musunuz? Ekranın hz'si ne olursa olsun yırtılma her türlü oluyor mu? Mesela freesync mi kullanıyorsunuz?
S
2 yıl
25bin Liraya Monitör Dahil Sistem Önerilerinizi Bekliyorum
12.Nesil işlemci kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
S
2 yıl
Farklı Prizlerde Farklı Performans
Bir tane gaming laptopum var. Bu laptopu kendi evimde kullandığımda aldığım ortalama fps 160-170 iken şehir dışında başka bir evde başka bir prizde kullandığımda 240-250 fps’e kadar gördüm. Bu nasıl olabilir? Benim evimdeki elektrik daha mı güçsüz?
S
3 yıl
Bu Mercedesin Modeli Nedir?
arabanın modelini buldum konuyu kapatabilirsiniz.
S
3 yıl
Fotoğraftan Mekanın Neresi Olduğunu Bulabilir misiniz?
Bir arkadaş tatile gitti de merak ettim nereye gittiğini. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
S
3 yıl
Ekranda Yırtılmalar Başladı, Gaming Laptop Sıkıntısı
Nvidia GTX1650 ekran kartlı 60 hz yenileme hızlı bir gaming laptopum var. 7 aydır kullanıyorum ama bu zamana kadar laptoptan istediğim verimi bir türlü alamadım. Bu bir araçsa sanki ben bu aracı hiçbir zaman D viteste kullanamadım. CS:GO gibi çerez bir oyunda 110-120 fps'leri zar zor görüyordum. Araştırdım, ettim ve tam ekran iyileştirmesini kapatarak bu sorunu bir nebze çözdüm. Üzerine Nvdia'dan da eksik yaptığım bazı seçenekleri düzelterek şimdi oyunlarda bir nebze yüksek performans alıyorum. 110 fps ortalamasıyla oynuyorsam şimdi 160 fps. Ama bu sefer başıma başka bir dert açıldı, ekranda yırtılmalar başladı. CS:GOda aşırı derecede belli oluyor bu yırtılmalar, diğer oyunlarda da var. Ben bu performans artışını elde ederken bir şeyi bozdum ve artık oyunlarda yırtılmalar oluşuyor. Bu sıkıntıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Yoksa bir hata edip hz'sine bakmadan aldığım bu bilgisayarı satacağım ki satmak istemiyorum. Teşekkürler.
S
3 yıl
Gaming Laptop\u0027da Ekran Yırtılması Problemi
Nvidia GTX1650 ekran kartlı 60 hz yenileme hızlı bir gaming laptopum var. 7 aydır kullanıyorum ama bu zamana kadar laptoptan istediğim verimi bir türlü alamadım. Bu bir araçsa sanki ben bu aracı hiçbir zaman D viteste kullanamadım. CS:GO gibi çerez bir oyunda 110-120 fps'leri zar zor görüyordum. Araştırdım ettim ve tam ekran iyileştirmesini kapatarak bu sorunu bir nebze çözdüm. Üzerine Nvdia'dan da eksik yaptığım bazı seçenekleri düzelterek şimdi oyunlarda bir nebze yüksek performans alıyorum. 110 fps ortalamasıyla oynuyorsam şimdi 160 fps. Ama bu sefer başıma başka bir dert açıldı, ekranda yırtılmalar başladı. CS:GOda aşırı derecede belli oluyor bu yırtılmalar, diğer oyunlarda da var. Ben bu performans artışını elde ederken bir şeyi bozdum ve artık oyunlarda yırtılmalar oluşuyor. Bu sıkıntıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Yoksa bir hata edip hz'sine bakmadan aldığım bu bilgisayarı satacağım ki satmak istemiyorum. Teşekkürler.
S
4 yıl
Bilgisayarlarımızın Açılma Süreleri
Şimdi kronometre tuttum da 11.5 saniyede şifre ekranı açıldı. Sizin bilgisayarların açılma süreleri nedir? 11.5 saniye yeterli midir?
S
4 yıl
Laptop Adaptörü Çok Sıcak
Lenovo l340 gaming adaptörü, oyun oynarken aşırı derece de ısınıyor. Patlayacak diye çok korkuyorum. 135w. Ne yapabilirim acaba Nvdia ayarlarında bulamadım tek yapabildiğim pil performansını düşürmek oldu ama pek işe yaramadı gibi. Adaptörü çıkarında aşırı bir fps düşüşü yaşıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.