W

Binbaşı
01 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
148 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
3 ay
Ücretsiz 2 Kişilik Bilet - Şehir Tiyatroları GOP - Ben Medea Değilim
Programımızdaki ani değişiklik nedeniyle bu akşam gerçekleşecek tiyatro oyununa gidemiyoruz.

Oyun: Ben Medea Değilim
Mekan: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları - Gaziosmanpaşa Sahnesi
Tarih: 22 Ara 2023 (Bugün) 20:30

Yakın olup gitmek isteyen varsa ilk Özel Mesaj atana gönderiyorum.
W
4 yıl
THH Kararı İcra Prosedürü
2018 yılında Gittigidiyor üzerinden aldığım bir cep telefonu vardı. Garanti süresi içerisinde ürünün ayıplı olduğunun servis raporuyla anlaşılmasından dolayı satıcı firmayı(Gittigidiyor'u değil) Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulundum ve haklı bulunarak "Bedel iadesini içeren sözleşmeden dönme" kararı verildi.Ancak satıcı firma Ankara'da ve kendilerini ait hiçbir telefon çalışmıyor. Hiçbir şekilde kendileriyle iletişim kuramıyorum. Karar 40 günü aşkın süredir tebliğ edildiği halde onlar da iletişime geçmedi. Gittigidiyor da bu firmaya ait herhangi bir bilgi veremiyor, bana sadece bir telefon numarası verebildiler ancak o numara da eski bir çalışanlarına ait ve kendisi o firmayla görüşmediğini, yardımcı olamayacağını, zaten firmanın da konuşulabilecek bir firma olmadığını söyledi.Cihaz ve karar elimde ancak ne yapacağımı bilemiyorum. Tüketici Hakem Heyeti İcraya git demek dışında yönlendirme yapamıyor.Bu kararın uygulanması konusunda başıma herhangi bir iş açmadan nasıl bir yol izlemeliyim? İcraya başvursam bile cihazı nasıl ulaştırmalıyım ya da icra öncesi mi göndermeliyim. Cihazı kargo ile mi göndermeliyim yoksa İcraya başvuru esnasında Yediemine teslim etmek gibi bir prosedür var mıdır?Hızlı bir şekilde paramı alabilmenin derdindeyim, yardımcı olabileceklerin fikirlerini bekliyorum.
W
4 yıl
Şehirler Arası Araç Transfer
Herkese merhabalar, malum özel araçla şehirler arası seyahatler yasaklandı. İstanbul'dan Ankara'ya bir araç göndermemiz gerekiyor. Lojistik firmaları ise hala çalışıyor.

Araştırdığımda Garenta'nın Praticar firmasını bulabildim. 900 TL'ye 5 iş günü içerisinde teslimat sağlıyorlar.

Daha önce bu tarz bir firma deneyimleyen varsa, güvenilir olmak şartıyla alternatif önerilerini beklerim.
W
4 yıl
Avrasya Tüneli %56 Zam
1 Şubat 2020 saat 00:00 itibarıyla geçerli olmak üzere Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri otomobiller için 36,40 TL, minibüsler için ise 54,70 TL olarak belirlenmiştir.

Kaynak
W
8 yıl
Turkcell 4G sim kart ücretsiz
Az önce beylidüzü 5M Migros içindeki TİM'de konuşulurken kulak misafiri oldum 4g sim için gelen müşteriden herhangi bir ücret alınmayacakmış dediler.
W
9 yıl
Turkcell HY 500DK+2GB 25TL
Gelen mesajı aynen paylaşıyorum, kişiye özel ya da genel bilmiyorum.


Aylik her yone 500 dakika ve 2 GB internet paketi sadece 25 TL! Bu firsattan yararlanmak isterseniz RAHAT yazip 2222ye gonderebilir ya da size en yakın Turkcell bayisini ziyaret edebilirsiniz
W
10 yıl
Gişelerden kaç km hızla geçiyorsunuz?
HGS okuma problemi yaşamamak için gişelerden genellikle 30 km/saat civarında hızlarla geçiyorum zaten tabelalarla belirlenen hız sınırıda 30. Çoğunluklada sağa en yakın gişeden geçerimki geçtikten sonra sol şeritte düşük hızla kalmayayım diye. Dün yine gişeye yönelmiş hızımı düşürürken arkama bir golf yapıştı önce 5-6 selektör sonrasında kornalar. Yavaşlamaya devam ettim 30la geçtim gişeyi, geçtikten sonrada el kol hareketleriyle yanımdan basıp geçti. Siz gişelerden kaçla geçiyorsunuz? Bu işin ideali nedir basıp geçmek mi?
W
10 yıl
Sıfır Araçta Hasarlı Kapı
Herkese merhaba, babam köyde kullandıkları aracı takasa verip yeni bir araç almış. Aracın plakası çıkmış tam o esnada aracın sağ ön kapısında bir göçük farketmiş. Hemen söylemiş indirim talep etmiş ama olumlu cevap almamış. Kapı böyle kalsın cam filmi yapalım ya da araç kamerası verelim gibi teklif gelmis babamda kabul etmemiş. Şuan kapı başka bir araçtan sökülerek takılacak hatta takılıyormuş. Ben ısrar et en azından ekstra paspas, alarm vs gibi donanımlar için demiştim ama onada olumlu yanıt yok. Kayıtlara işlenmesede sıfır araçta değişen bir parça olucak ve ilerde ekspertiz gibi durumlarda değiştiği menteşe yerlerinden büyük ihtimal anlaşılacak. Bu durumda yapabilecek bir şeyimiz var mı? Nasıl bir yol izlenmeli
W
10 yıl
Konuştukça Kazan (İnternet)
Koşulları bilmemekle beraber INTERNETIM yazıp 2222ye yollandığında geçen ayki konuşma miktarına göre ücretsiz aylık internet paketi hediye ediyor. Sanırsam 10mb ile 1gb arasında ve 30 gün süre ile geçerli.
W
10 yıl
ePttAVM Ps4 1399TL aynı gün kargo Sony Eurasia garantili
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.