Z

Çavuş
07 Mayıs 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
3 yıl
Türknet BTK tarafından uyarıldı .!
Yaşanılan sorunlara 24 saat içinde otomatik yanıtlar verildiğini kaç senedir söylüyorduk ve sorunumuz ortalama 2,3 günde çözülüyordu (bazen çok daha uzuyordu). Ama türknetin şeffaflık raporuna baktığımızda her şey güllük gülistanlıktı. Biz bu raporların doğru olmadığını söylememize rağmen bırakın sorunlarımıza çözüm bulunmasını, çalışanlar tarafından biz kullanıcılar suçlanıyorduk. Alın bakın devlet baba ne diyor Umarım Türknet sadece BTK için değil kullanıcılarının deneyimlerine bakarak kendine çeki düzen verir. Severek kullanmaya çalışıyoruz ama tek seçenek değilsiniz. Bir kötü profil ile karalama dalgasıyla çok kullanıcı kaybeder ve bu kullanıcıların yerini dolduramazsınız

Kaynak:
https://www.btk.gov.tr/duyurular/cagri-merkezi-hizmet-kalitesi-hedef-degerlerini-saglayamayan-turknet-iletisim-hizmetleri-a-s-nin-uyarilmasi
Z
4 yıl
3 GÜNDÜR TELEFONU AÇMAYAN İNTERNET SAĞLAYICISI
10 gün önce internet başvurusu için netspeed firmasını seçtim. Başvurum alındıktan sonra ne müşteri hizmetlerine ne de online işlemlerden bi yanıt alabildim. ortalama 20-30 dakika bekledim ama açan eden yok telefonu. Bi kere kafayı bozup bekledim 53. dakikada açıldı şaka gibi :D (Merak edenlere internetim hala aktif edilip kurulum yapılmadı )
Z
4 yıl
Ev telefonu tarifesi hakkında yardım.!
Millenicom'dan ayrılıp netspeed firmasına geçeceğim ancak sabit ev telefonu hattımı iptal etmek istemiyorum. İnternet hattımı başka şirkete taşıdıktan sonra millenicom'dan aynı fiyatlandırmayla ev telefonumu kullanabilir miyim ? Ya da önerdiğiniz bir ev telefonu tarifesi var mı ? (Millenicom'un müşteri hizmetlerine 3 gündür ulaşmaya çalışıyorum ne telefonu açıyorlar ne whatsapp hatlarından cevap veriyorlar)
Z
4 yıl
DSL VE İNTERNET IŞIĞIM VAR AMA İNTERNETE BAĞLANTIM ARALIKLARLA KESİLİYOR. NEDEN ?
5 Gündür Millenicom kullanıyorum ve bu şirkete geçtikten beri saat içerisinde 5-10 saniyelik bir kopma yaşıyorum. İşin garip tarafı kopma anında ne DSL ne de İnternet ışığım kırmızı yanıyor ya da sönüyor. Modem paneline baktığımda ise modemim ip alıyor şekilde gözüküyor. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı ? Müşteri hizmetleri inatla bizden kaynaklı değil diyor.





Hat değerlerim.
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
4 yıl
Millenicom Müşteri Hizmetleri Çözüm Üretemedi. NETSPEED\u0027E GEÇMEK MANTIKLI MI ?
5 Gündür Millenicom kullanıyorum ve İnternet bağlantım saat başı 10-15 saniye kesiliyor. İşin garip tarafı Özel bir dns adresi kullanınca kesintim düzeliyor. Bu konu hakkında saha ekibinin Portumu Ya da Telefon Kutumu incelemesini istedim.Onlarda günde 2 kopmanız gözüküyor 5 kopma olmadan talep oluşturmak istemediklerini söylediler . Bende ayrılacağım Netspeede geçmek mantıklı mı ? Oyunlarda ping loss performansı nasıl ?
Z
4 yıl
İnternetim Sık sık kopuyor ve Ne Millenicom Telefon hattı ne de whatsapp hattı bana yanıt veriyor.
2 Gün önce Türknetten Millenicom'a geçtim ancak geçişten sonra internetim saat içerisinde 15 20 dakika aralıklarla kopmaya başladı. İlk gün aradığımda müşteri hizmetleri sorununuz yok, geçişiniz yeni olduğu için bu tip sorunlar yaşana bilir dedi. Neyse düzelir belki dedim ancak düzelmedi. Bugün sabah uyandığımda kopmalarımın devam ettiğini söyledini Whatsapp hattıyla yazdım. ''8 saatte iyi günler ben gurbet'' diye bir dönüş aldım. Telefonla aradığımda ise telefon çalıyor ve çağrı kesiliyor. Kaç kere ulaşmaya çalıştım ama olmadı. Sanırım forum sitelerinden reklam yapmadan bu sorunum çözülmeyecek. Türknette müşteri hizmetleri yoktu ama şikayete dönüş olunca tam dönülüyordu.

< Resime gitmek için tıklayın >

(Daha önce sorunumu daha detaylı şekilde anlattım)
Z
4 yıl
Millenicom Zamları hakkında.
Türknetin son 3 ayda tüm Türkiye genelince 3,4 kere çökmesinden ve inatla aynı müşteri hizmetleri politikasını takip etmesinden dolayı millenicoma geçtim. Milleniyle ilgili bir sorum var kendileride Türknet gibi taahütsüz paketlere zam yapmadan 1,2 ay önce zammı duyurup sonra mı zam yapıyolar ? Yoksa şafak operasyonu gibi mi ?
Z
4 yıl
Vdsl vs FTTC Yardım .!
İyi bayramlar. Geçen aylarda sokağıma türk telekom fiber altyapı döşedi. Ancak binaya kadar çekilmedi ve yakın sürede de çekilmeyecekmiş. Şu an fiber kablolar bina girişine kadar geliyor oradan da daireme kadar bakır kablo ile geliyor. Vdsl'den fibere geçerken kurulum ve modem kiralama ücretleri vs. olduğu için sormak istedim. Bu tip (FTTC) fiber ile vdsl arasında çok büyük fark var mı? Geçmek için kurulum ücreti vs. vermeye değer mi ?
Z
7 yıl
GTX 1060 İLE RYZEN 1500X DARBOĞAZ YAPAR MI ?
Şu anki işlemcim ( İ5 4460) GTX 1060 Ekran kartım ile darboğaz yaptığı için yeni bir işlemci alma kararı aldım. Piyasadaki fiyat performans işlemcilerine baktığımız zaman Ryzen 1500x işlemci almak mantıklı geldi. Ancak Ryzen 1500x işlemci ile GTX 1060 Ekran kartı darboğaz yapar mı ? ya da önerdiğiniz başka bir işlemci olur mu?
Z
7 yıl
GTX 1060\u0027a uygun sistem toplama önerisi
Şu an kullandığım donanım parçaları:
Anakart: H97 PC MATE
Ram: GSKILL 1600 Mhz 8GB RAM
İşlemci: i5 4460

Şu an kullandığım sistem ile GTX 1060 6GB Ekran kartı ile çok düşük fpsler alıyorum. Eski ekran kartımla kıyaslaştırırsak (R9 270x) CSGO'da 200-250 fps arası alırken 1060'a geçince 180-150 fps değerleri arası alıyorum anlık 90'lara düştüğü bile oluyor. Diğer oyunlarda benzer performans düşüşü var ancak CSGO kadar göze batıcı değil. Darboğaz konusundan şüphe ediyorum. Bende çareyi yeni bir sistem toplamakta buldum. Ekran kartı dışında İşlemci, Anakart, Ram, HDD, Kasa Önerilerinizi bekliyorum

Bütçe: Ortalama 1500 tl

Not: İşlemci Olarak Ryzen serisini Öneriyorlar Hem ucuz hemde daha performanslı diye. Siz ne düşünüyorsunuz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.