Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
562
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Millenicom Müşteri Hizmetleri Çözüm Üretemedi. NETSPEED'E GEÇMEK MANTIKLI MI ?
Z
5 yıl (42 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

5 Gündür Millenicom kullanıyorum ve İnternet bağlantım saat başı 10-15 saniye kesiliyor. İşin garip tarafı Özel bir dns adresi kullanınca kesintim düzeliyor. Bu konu hakkında saha ekibinin Portumu Ya da Telefon Kutumu incelemesini istedim.Onlarda günde 2 kopmanız gözüküyor 5 kopma olmadan talep oluşturmak istemediklerini söylediler . Bende ayrılacağım Netspeede geçmek mantıklı mı ? Oyunlarda ping loss performansı nasıl ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahfes -- 14 Ağustos 2020; 12:32:10 >


Bu mesajda bahsedilenler: @millenicom , @netspeed , @Millenicom Destek 1 , @netspeedtr
G
5 yıl (857 mesaj)
Yüzbaşı

Geçen haftaya kadar, 2 yıldır Netspeed abonesi olan biri olarak Gıbır'ı öneririm netspeede göre ping değerleri oyunlarda ve normal kullanımda daha düşük ve stabil ve daha ucuz :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
5 yıl (42 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Yaşanılan bir sorunda müşteri hizmtlerine bağlanma süresi ortalama ne kadar ? Ulaşamadığınız oldu mu hiç ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Gökkubbe
G
5 yıl (857 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Zahfes

Yaşanılan bir sorunda müşteri hizmtlerine bağlanma süresi ortalama ne kadar ? Ulaşamadığınız oldu mu hiç ?
Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım ama internet bağlanma esnasında 2 kere aradım hiç beklemeden direk mh ye bağlanmıştım



Y
5 yıl (633 mesaj)
Yüzbaşı

Şu anda tüm oyunlarda ping değerleri çok iyi Netspeed'te rahatlıkla geçebilirsiniz.



M
5 yıl (2553 mesaj)
Binbaşı

Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz



Z
5 yıl (42 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Bu kadar acele etmeyin ya gözlerimiz yaşarıyor (Müşteri hizmetlerini kaç kere aradım sorunu kabul etmiyolar 2,3 güne farklı issye geçeceğim) Milleniye geçmeden 2 kere düşünün



A
5 yıl (819 mesaj)
Yüzbaşı

Netspeed'i uzun süre kullandım eskisi gibi değiller. Bence diğer arkadaşların dediği gibi GıbırNet'i deneyin derim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.