A

Yüzbaşı
20 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Kulak içi spor için bluetooth/wireless kulaklık tavsiyesi
Merhabalar, powerbeats 2 wireless kulaklık kullanıyodum fakat bozuldu ve ses kalitesi olarak oldukça memnundum. Şimdi yeni bi kulaklık almak istiyorum aynı amaçla kullanım olacak fakat baktım ve çok fazla alternatif var tws kulaklıklar var vs. yani lebiderya bir çeşitlilik mevcut. Buna istinaden aynı veya daha iyi ses bass kalitesine sahip bi ürün almak istiyorum. Konuda bilgili kişiler yardımcı olabilirse çok sevinirim iyi forumlar.
A
6 yıl
Garip bir sorun açıklayıcı bir başlık bulamadım
Öncelikle herkese merhabalar, buraya başlık açmadan önce problemimle ilgili araştırma yapmayı denedim ama nasıl arayacağımı dahi çözemedim. Çok uzatmadan sorunuma geleyim. Sorunum League of Legends son gelen güncellemesini yaptıktan sonra meydana çıktı veya ilk defa o zaman vuku buldu diyebilirim. Şöyle ki oyunun arayüzü üzerindeki Mouse tıklamalarım algılanıyor ama arayüzün arkasında masaüstündeki tıklamalar yoksayılıyor gibi bir durum. Örneğin arayüzde pencere değişikliği yapabiliyorum ama Explorer sayfasını kapatmak için çarpı işaretine tıkladığımda kapatamıyorum. Bu durum olduğunda görev yöneticisini açtığımda düzeliyor. Tekrar olduğunda tekrar açıyorum ve devam ediyorum. Konuyla ilgili herhangi bir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Yazının düzensiz ve özensiz oluşundan dolayı da kusura bakmayın. İyi forumlar dilerim.

Yapılanlar;

1. Bit defender ile tarama yaptım
2. Malwarebytes ile tarama yaptım
3. Driver booster 5 ile tüm sürücüleri kontrol ettim hepsi güncel
4. Herşeyi silerek Format attım
5. Sorun mouse kaynaklı değil başka bir mouse ile denedim.
A
8 yıl
4200 TL ye \"Monitör Dahil\" oyun amaçlı sistem tavsiyesi
Selam arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 4200TL tutarında bi sistem oluşturmanızı istiyorum. Tavsiye istediğim parçalara monitör dahil olacak.
Bilgisayar oyun amaçlı kullanılacak ve fiyat performans olarak parçalarla en iyi uyumu yakalayarak kurmak istiyorum. Parçalar sadece Vatan Bilgisayar'dan alınabilir lütfen göz önünde bulundurunuz.
Klavye, Mouse, kulaklık, multimedia kısımlarında eksiğim yok. Sadece kasa ve monitör tavsiyesi istiyorum. Bu bilgiler ışığında bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
A
9 yıl
Monitör İhtiyacı Hakkında Genel Bilgi İstiyorum
Herkese merhabalar benim merak ettiğim konu şudur;

Sistemim imzamda mevcuttur bu sisteme kullandığım monitör,

Samsung SyncMaster P2250

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ekran boyutu: 21.5" Wide (Geniş Ekran)
Parlaklık: 300 cd/m2
Kontrast oranı: Tipik (1000:1) DC 50000:1
Çözünürlük: 1920x1080
Tepki süresi: 2ms (GTG)
Görüş açısı: 170°/160° (CR>10)
Renk derinliği: 16.7M
Video tipi: Analog RGB , DVI
Konektör: 15pin D-SUB , DVI-D
Sinyal: Separate H/V, Composite, SOG
Güç tüketimi: 40 Watts
Tip: Built-in
Plug & Play: DDC 2B
Duvar monte: VESA 75mm
Özellikler: MagicBright3, Off timer, Image Size Color Effect,Customized key, MagicWizard & MagicTune with AssetManagement, Windows Vista Premium, DVI with HDCP
Boyutlar: 518.2 x 396.7 x 189.4 mm
Ağırlık: 4.4 Kg

ve sebebini bilmediğim bir biçimde yeni ve daha büyük bi monitör alma isteğim mevcut(değişik bir kaşıntı türü), alacağım full hd diğer monitörlerin şu anda kullandığıma nazaran bana görsel anlamda veya herhangi başka bir anlamda nasıl bir katkısı olabilir veya olamaz bunu sorgulamak istiyorum. Benimle bu anlamda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.
A
9 yıl
ASUS DSL-N17U modem ve Linksys wag200g router olarak kullanmak
Arkadaşlar selamlar,

Başlıkta belirtmeye çalıştığım gibi ASUS DSL-N17U modemi ana modem olarak kullanmak ve linksys wag200g modemi de access point olarak kullanmak istiyorum. İnternette yapılabildiği yazıyor fakat kimse detaylı bir şekilde anlatmamış veya ben teknik bilgi eksikliğinden ötürü anlayamadım. İstediğim şey ASUS modemi bilgisayarın yanında ethernet bağlantısıyla bağlı tutmak ve Linksys modemi de wireless bi şekilde hat bağlantısı olmaksızın sadece wireless olarak dağıtıcı gibi kullanabilmek. Böyle birşey iki modem arasında kablo bağlantısı kurmaksızın yapılabilir mi ? Yapılabilirse birisi bana nasıl yapılabileceğini detaylı bir şekilde anlatırsa çok sevinirim.

İyi forumlar.
A
9 yıl
Amerika\u0027dan Gigabyte GTX 970 getirtmek
Arkadaşım Amerika'ya gidecek ve onun aracılığıyla başlıkta da belirttiğim gibi Amerika'dan gigabyte gtx 970

(http://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-Gaming-GDDR5-Graphics/dp/B00NH5T1MS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1427323027&sr=8-1&keywords=gigabyte+gtx+970)

getirtmek ne derece mantıklı veya mantıksız olur? Sistemim imzamda mevcut, bakıp fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
A
9 yıl
Tek prizden çoklayıcı ile birçok eleman bağlamak bir problem teşkil eder mi?
Hakkında hiçbir şey bilmediğim için buradan sormak istedim ve forum başlığı olarak en yakın gördüğüm başlık bu olduğundan ötürü buraya yazmak istedim.

-Benim sorum tek bir prize tek bir çoklayıcı(uzatma) ile kaç adet elektronik eşya bağlanabilir?
-Böyle bir kaide var mıdır? Mesela 8' li çoklayıcı var diyelim buna monitör, bilgisayar, printer, iki adet harici hdd, telefon şarj aleti ve ses sistemi bağlı diyelim veyahut daha fazlası.
-Bu durum akım, potansiyel vb. durumlarda herhangi bir sıkıntıya sebebiyet verir mi?
-Bu tip durumlarda eğer çıkarsa ne tip sıkıntılar çıkabilir?
-Tek bir prizden 8 li yerine iki adet prizden 4' er li şekilde kullanmak bir fark yaratır mı ?

Teşekkürler.



* Umarım konuyu yanlış başlık altında açmamışımdır.
A
9 yıl
Monitör olarak led tv alacağım seçtiğim model uygun mudur?
Merhabalar,

Monitör olarak led tv almayı düşünüyorum. Bakındığım kadarıyla şu modeli buldum;

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32lb652v-3281-cm3d-fhd-webos-smart-led-tv-cmr-500-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html#genel-bakis

2 ms tepki süresi yazmışlar ve 500hz yenileme hızı ile hem monitör hem de tv olarak kullanım açısından problem yaşar mıyım? Farklı tavsiyelerini olursa da sebepleriyle birlikte yardımlarınızdan ötürü memnuniyet duyarım.

Kafamda belirlediğim maksimum fiyat : 1500 TL

Özelliklerine yukarıdaki linkten bakabileceğiniz tv nin fiyatı yer yer değişse de yaklaşık 1.2k TL civarında ve full hd 3d gözlüklü vs vs. detayına ilandan bakabilirsiniz.

Teşekkürler.
A
9 yıl
Neden LCD, Led vs. televizyonları monitör olarak kullanmamalıyız?
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Başlıkta da belirttiğim sorunun cevabını merak ettiğimden ötürü buraya bu konuyu açmış bulunmaktayım.

Neden monitör yerine kalkıpta led, lcd tv alıp kullanmamalıyız?

Bu soruyu burada sormamın nedeni, tabiki, yapmayı düşünüyor olmam. Fakat ne gibi bir dezavantaj veya varsa avantaj ile karşılaşacağımı bilmiyorum ve araştırdığım kadarıyla da, böyle bir bilgiye erişemedim. Kendim denediğim kadarıyla, ki denediğim ürün matah bir ürün değildi(32" hdready lg televizyon). Bu ürün üzerindeki denememde, hiçbir anormallik vs. fark edemedim(İmzamdaki sistemle single player oynadığım birkaç oyunda). Ancak inanılmaz fiyatta monitörler ve bunları üreten firmalar, bunlara adanmış hayatlar, olduğundan ötürü insan neden diye soruyor tabiki. Muhakkak benim gözümle göremediğim, fark edemediğim ama ölümcül etkilere sahip özellikler mevcuttur diyerek. Benim bildiğim kadarıyla, eskiden yenileme hızları konusunda televizyonlar yeterli düzeyde değildi fakat şimdi oldukça iyiler. Açıkçası kafam biraz karışmış durumda ve kimse tarafından bu konuya bir açıklık getirilmemiş olup, hatrı sayılır bir açıklama da yapılmamış durumda. Burada işin teknik kısımlarıyla ilgili oldukça fazla insan olduğunu düşündüğümden ötürü, konuyu buraya açıp belki benim gibi kafasında bu tip soruları olan insanların da baktığında, "hımm bundan dolayıymış demekki, o zaman ben monitör alayım veya televizyon alayım" diyebilecek mantığı kafalarında oturtabilmelerini sağlamaktır.

İlgilenirseniz mutlu olurum.

Şimdiden herkese teşekkürler.
A
10 yıl
Battlefield 4 battlelog sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Benim battlelog ile ilgili bir problemim var çözmeme yardımcı olacağınızı umuyorum. Sistemimi bir hatadan dolayı onarmam gerekti ve bütün uygulamalar oyunlar vb. kaybettim. Battlefield 4 ile ilgili olan kısmına geçiyorum. Origin kurulumu yaptım ve önceden hariciye depoladığım BF3 ve BF4 oyunlarını ve patchlerini origin games klasörüne attım(Bu işlemi ikinci kez yapışım. İlk yaptığımda hiçbir sorun olmadan bütün patchleri ve oyunu oynayabiliyordum). Ardından battlelog kurulumu gerçekleştirdim ve chrome üzerinden battlelog ekranına bağlantı kurdum. Origin kısmında herhangi bir patch eksikliği veya bir bozukluk gözükmemesine rağmen battlelog kısmında patchlerin dahil olduğu bölümleri oynamak istediğimde bölüme dair patch kurulumu yapılması gerektiği uyarısını veriyor. Ancak patchlerin dahil olmadığı stok haldeki BF4 ü online olarak oynayabiliyorum. Oyunu ve patchleri ayrı ayrı repair ettim. Update check yaptığımda hepsinin mevcut olduğunu görüyorum fakat battlelog a girdiğimde tekrar origin üzerine geçip patch yüklemesi istiyor ve ordan da bi yükleme yapılmıyor. Bu şekilde bir kısır döngü mevcut problemin nerden kaynaklandığını bulamadım yardımlarınızı bekliyorum herkese teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.