Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
327
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulak içi spor için bluetooth/wireless kulaklık tavsiyesi
A
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, powerbeats 2 wireless kulaklık kullanıyodum fakat bozuldu ve ses kalitesi olarak oldukça memnundum. Şimdi yeni bi kulaklık almak istiyorum aynı amaçla kullanım olacak fakat baktım ve çok fazla alternatif var tws kulaklıklar var vs. yani lebiderya bir çeşitlilik mevcut. Buna istinaden aynı veya daha iyi ses bass kalitesine sahip bi ürün almak istiyorum. Konuda bilgili kişiler yardımcı olabilirse çok sevinirim iyi forumlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Pek yardımcı olunduğunu söyleyemem ama bir kulaklık aldım onu paylaşayım belki ben yardımcı olurum.

Sony wf xb700 aldım. Spor esnasında yüksek bass ile müzik dinlemek istediğim için bu kulaklığı araştırarak aldım.

Bunu almaya karar verirken yanında baktığım diğer ürünler şunlar;

- Jabra elite active 75t

Fiyat olarak pahalı olmasına karşın bass konusunda beklediğimi vermeyeceğini düşündüm. Fakat tüm incelemelerde ses netliğinin çok iyi olduğunu gördüm ve günlük kullanımda da başarılı.

- Sony wf-sp800n

Ip55 olması ve sporda kullanacağım için benim aldığım modele de fiyat olarak yakın olması düşündürdü ama incelemelerde ses kalitesi ve bass olarak ayrıca ergonomisi de kulağı rahatsız edebilecek yapıda olduğu için tercih etmedim.

- Sony wf-1000xm3

Aslında en almak istediğim ürün buydu ve aralarında gerçekten en iyi lanse edilen ses, dış gürültü engelleme, ergonomi vs. ancak waterproof veya sweatproof olmadığı için spor kullanımı önerilmiyor. Bunu da Ip özelliği olmadığından almadım.

- Powerbeats 3

Bunu da bass kalitesi olarak diğerlerinden çok fazla olmamak kaydıyla üstün olmasına rağmen kablolu olmasıyla biraz oldschool kaldığı için tercih etmedim.

Bose soundsport ve powerbeats pro ya da baktım ancak fiyatları çok yüksek ve benim kullanımım için bana hitap eden çok özellikleri(vereceğim paraya ve kullanacağım alana dair) yoktu yoksa gayet başarılı görünüyorlar.

Belki benim gibi bakınan insanlara en azından nereye bakarak başlamaları gerektiğine dair fikir verebilirz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asortik -- 10 Kasım 2020; 15:24:9 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.