M

Çavuş
07 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Hattı modeme bağlamadım yardım
Hat değerlerim aşağıdadır kaç mbps alabilirim? Türk telekomun değerleri modem alinmadi modem önerisi lütfen


Arıza kaydı teyit aşamasında Teknik Durum Bilgileri
Hat Fiziksel Durumu : KAPALI
Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK
NmsHızProfil : 35M/32K.PRF|3M/32K.PRF
Upload Çıkış Gücü : -9.2
Download Çıkış Gücü : 8.8
Upload Kapasite Hızı : 49411 kbps
Download Kapasite Hızı : 102369 kbps
Upload Mevcut Hızı : 0 kbps
Download Mevcut Hızı : 0 kbps
Upload Noise Margin : 34.1 dB
Upload Attenuation : 1.5 dB
Download Noise Margin : 28.6 dB
DownloadAttenuation : 0.8 dB
M
5 yıl
Turknet VDSL2 Modem Önerisi
Merhaba,
VDSL2 Bağlatacağım eve evimin altında ankastre mevcut fakat modem ihtiyacım var 200-300 bandında bir modem arıyorum twitch yayını olabilir 1080P kasmadan durduk yere bağlantı koparmayan beni yormayacak bir modem arıyorum kablonet kullanıcısıydım o lanet modem wifisi beni bitiriyordu ve internette kopmalar yaşıyordum
M
5 yıl
Turknet Hk.
Merhabalar herkese kolay gelsin,
1471292 abone numaram önceden kablonet kullanıyordum kendime yeni hat açtırdım ve yeni telefon hattı açtırdım, apartmanımın altında türk telekom kutusu var aktivasyon sürecinizi başlattık yazıyor türknette benim hattım ne zaman bağlanır? YAPA çorluda bulunuyor bu kutu olduğu için YAPA desteği alamıcak mıyım? evimde modem bulunmamakta İnternetten baktığımda 85 MBPS hız alabilirsiniz diyor 100 MPBS alma ihtimalim var mıdır? Türk telekom ve bilimum tüm sistemlerde 85 MPBS çıkmakta telefon hattımızı kapatmıştık eve yeni hat ve dolaba port açılımı olacak sanırım, ve sizden ricam bana VDSL2 modem öneriniz olacak evim 160m2 access point'de bulunmakta en kötü onu dağıtıcı kullanırım yaklaşık 3 senedir kablonet kullanıyorum yeni sözleşme imzalamamı eko sınırsız bilmem ne sistemi getirmişler 8 12 arası internetim düşecekmiş 25 mpbs internet bana yetmediği için turkneti seçtim yardımcı olursanız teşekkürler.
M
6 yıl
Yeni araç satın alınacak yardım lütfen..
Arkadaşlar Merhaba,

Fiat palio araç alacağım bu işte yeniyim en fazla verebileceğim fiyat 17.000 TL 1.2 1.4 1.6 bir sürü modeli var hangisini önerirsiniz tek kapı olanlar kamyon geçiyormuş bu arabayı kullanan veya bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi ne tür eksileri var arabalarda KM sıfırlama yapılabiliyor mu aldığımda ruhsattaki KM doğru mu oluyor yardımlarınız için teşekkürler.
M
6 yıl
Gemi adamı olarak çalışmak
Arkadaşlar Merhaba,

özgüverte denizcilik diye bir site var 25 yıldır bu işi yapıyormuş, ustalardan öğrenmek daha iyi olur diye düşündüm sizce güvenilir midir?
M
7 yıl
Ram yardımı lütfen AMD Ryzen
M
7 yıl
Sistem tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar sistemim 1150 işlemcimi değiştireceğim ve anakartta değiştirilecek, bütçem 1300 TL civarı işlemci seçeneğim bol fakat param fazla yok en kötü yapabileceğim Gigabyte GTX 1050 OC
İ3 7100 ve yanına bir DDR4 Anakart fakat fiyat olarak artıyor sizin önerileriniz ne olabilir AMD olabilir mi? ekran kartını mecbur değiştirmek zorundayım yardımlarınızı bekliyorum.

Intel pentium G3240
SSD
1TB HDD
HD 6870 Ekran kartı
M
7 yıl
Gearbest sorunum..
Arkadaşlar iyi günler KZ-ZS3 Kulaklık aldım sigortalı herşey dahil 35 tl tuttu, kargo güzel paketlenmişti fakat kargo poşetini açtığımda, kulaklığın ön kısmı çizilmiş şekildeydi neyse paketlerken sorun olmuştur dedim ve, kulaklığı açtım kullandım ve sol tarafı iğneleri tam oturmuyor ve kulaktan çıkıyor ses cızırtılı geliyor yürürken, ve sorunum devam etmekte gearbest'e söylediğimde ise refund falan filan diyor kargo parası vermeye kalksam türkiyede oraya göndermem fiyatından fazla tutar vergilerden bildiğiniz bir şeyler var ise paylaşırsanız sevinirim.
M
7 yıl
FETÖ muhabbeti iyice Illuminatiye bağladı
Sizce de öyle değil mi arkadaşlar her işi fetö yaptı fetö yaptı yanlışlar hep o şekilde kapatılıyor, sanki cumhuriyetin başından beri varmış bu fetö illetide yeni çıkmış foyası gibi konuşuluyor.
M
7 yıl
Anakart işlemci tavsiyesi. AMD VS INTEL içerir
Arkadaşlar iyi günler benim aslında sorum çok fazla evimde G3240 1150 pinli işlemci kullanıyorum kullandığım anakart bu : http://www.vatanbilgisayar.com/asus-h81m-d-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvivga-anakart.html

Ekran kartım ATI Sapphire 6870 Askerden geldiğim için ekran kartı yenileme fırsatım olmadı, bu ekran kartından üst bir segment almam daha iyi olacağını düşünüyorum.
Evimde 8 GB RAM 1333 MHZ ramlerimde sorun yaşamıyorum şu anda fakat en fazla 600 tl bütçem var 1150 pinli işlemci alıp ekran kartını değiştirmek mi mantıklı yoksa;
az daha para verip şu anakartı alıp :http://www.nanokatalog.com/MSI-970-GAMING-ATX-Anakart-AM3-AMD-970-32-GB-DDR-3,PR-102121.html?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma

İşlemci olarak 8300 AMD almak daha mı mantıklı?
Yoksa üçüyle birlikte alıp ekran kartıda ekleyip paraya mı kıymalı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.