E

Yüzbaşı
08 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
İlk Uygulamamı Yaptım
https://play.google.com/store/apps/d....Sozmatikbasic
Aslında her konu için mesaj barındıran bir uygulama yapma fikri bana baya parlak bir fikirmiş gibi gelmişti. Başladıktan sonra fark ettim ki pazarda benzeri uygulamalar zaten var. Ancak öğrenmek adına uygulamamı tamamladım. Yorumlarınız benim için değerli bir göz atarsanız sevinirim.
E
3 yıl
Android Uygulamaya Para Çekme
Arkadaşlar, merhaba! Kısa süre önce android uygulamalar geliştirmeye karar verdim ve az da olsa bir yol aldım. Ancak kafama takılan birkaç soru var. Bunların cevabını nette yaptığım araştırmalarda bulamadım. Birincisi; yaptığım uygulamalara bazı sitelerden veri çekmek istiyorum(Döviz kuru, hava durumu gibi genel geçer veriler. Yani bir sitenin özel içeriği gibi değil.) Veri çekmem uygulamamın reklam almasına ya da markette yayınlanmasına engel olur mu? İkinci sorum ise ufak tefek ancak çok fazla uygulama yaparak gelir elde edebilir miyim? Örnek olması bulunduğum ilçeye özgü hava durumu uygulaması yapsam ve 100 kişi aktif kullanıcısı filan olsa, bu bana harçlık düzeyinde de olsa gelir getirir mi? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
E
4 yıl
100.000-130.000tl arası sedan otomatik araç tavsiyesi
100-130 bin tl arası sedan otomatik 150000 kmye kadar araç bakıyorum arkadaşlar. Ağır hasarlı hariç boya değişen olabilir.
E
6 yıl
6000tl tv önerisi
5000-7000 tl arası tv almayı düşünüyorum(aslında 6000i geçmek istemiyorum ama 1000 lira daha koyunca çok fark edecek bi tv olursa 7000e zorlarım). Tv konusunda pek bilgim yok, sadece forumdaki bikaç konuyu okudum. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.