E

Binbaşı
22 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
116 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Renault Clio 4 1.5 Dci touch
E
5 yıl
Honda Type-r ve motorsiklet kazası Altunizade
Bugün olan üzücü bir kaza ölen var sanırım. Allah rahmet eylesin dikkatli olalım her zaman.

https://sendvid.com/x42v0sh6#
E
5 yıl
Yolda aracım yandı! (Kasko teklif yaptı)
Edit2: 27 binlik teklife itiraz ettim ve cevap geldi 29 bine çıkardılar kabul ettim. Mutabakat formunu gönderdim. Teşekkür ederim herkesin iyi dilekleri için.


Edit: Bugün teklif geldi 1900 tlye aldığım jantlarla beraber 27000 TL teklif edildi. 2004 sanruflu 1.4 dizel tek parça boyalı değişen olmayan aracımın km 165000 bana çok düşük geldi itiraz ettim. Kasko ile anlaşmak için varmı puf nokta. Sahibinden ilanlarındaki en düşüğü teklif etmişler resmen. 25000 araba 1900 jant.



Arkadaşlar selam Antalya Bucakta tatilden dönerken (balayından) İstanbula Peugeot 307 1.4 Dizel aracımın ön tarafından dumanlar çıkmaya başladı. Hemen kendimi sağ tarafa atıp yangın tüpüyle müdahale ettim ancak başarılı olamadım. İtfaiyeyi aradım ancak aracım tamamen yandı. Aracım en son geçen sene triger seti vs değişimi için yetkili servise girmişti normal bakımlarınıda tanıdık ustamda 3 yıldır yaptırırım. Gözle görülen anormal bir durum yoktu ayrıca zenon far veya ses sistemi yoktu orjinal şekilde binerim hep. Siz siz olun aracınızda yangın tüpünü daha büyük olanlardan alın standart tüpler bir işe yaramıyor. Allahtan kaskom vardı bir nebze moral oldu.

Edit: İtfaiye ve jandarmadan rapor hazırlanıyor. Dosya açılıp eksper atandı jandarma ve itfaiye raporlarını göndereceğim ekspere gelişme oldukça düzenleyeceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
Satılık 2011 Opel Astra 1.4 Essentia
Arkadaşlar merhaba çok yakın bi abimin aracı satılıktır. 2011 Model Opel Astra 1.4 Essentia Manuel Siyah 73.000 km'de.

< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-1.4-essentia-2011-245746557/detay/

Araç sahibinin numarası: 0533 517 çift sıfır altmış bir
E
10 yıl
ATM Kartımı Kopyalamışlar !!!
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Banka kartımı kopyalamış şer...sizler. Olay 8 eylül günü İstanbul / kozyatagından saat 20:30 gibi para çekmemle olmuş. Atm'ye muhtemelen cihaz yerleştirmişler ve 23:38 ile 00:10 arası 2000 lira civarı paramı çekmişler. Günlük limit 1000 olduğundan 12 den önce ve sonra şeklinde gerçekleşmiş. Gece 12 de bankadan arayıp Ankara devlet hastanesinden çekilen tutarın bana ait olup olmadığı soruldu tabiki hayır dedim. Şüpheli işlem diye bilgi aldılar, ertesi gün şubeme gidip form doldurdum ve bi numaraya faks çektiler. Kartım bende ne kaybettim ne çaldırdım. Sizce ücreti geri vermemezlik yaparlarmı? Askere 20 eylülde gidiyorum umarım ozamana kadar sonuçlanır. Bundan sonrada nolursa olsun elinizi saklayarak şifre girin atmlerden kamera yerleştirip şifrenizi görüyorlarmış.
E
11 yıl
Tatil için İstanbul - Çeşme güzergahı :)
Değerli forumdaş arkadaşlarım, Çarşamba günü Allah nasip ederse sabah 10-11 arası İstanbul Göztepe tarafından İzmir Çeşme tarafına arkadaşımla tatile çıkıyoruz. Avisten rezervasyon yaptırdım, Avea indirimiyle sınırsız kilometre hakkımızla 2012 veya 2013 Fiesta Dizel ile yola çıkacağız. Günlük 77 tl'ye geliyor ve araştırdıklarım içinde (Hertz-Sixt-Almira vs) en uygun fiyatı Avisden aldım. Bu arada provizyonu 300 tl çekmeleri ve sınırsız kilometre hakkı olması bunda en büyük etken. Sizden ricam en rahat Çeşmeye nasıl gideriz bilenler varsa yazsın bi zahmet :) Bu arada ogs-hgs yok onuda almalımıyım ? Lazım olurmu? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
E
11 yıl
2006 Grande Punto 1.3 Multijet
134.000 km'de 2. sahibinden Grande Punto aracımız satılıktır. Sol ön çamurluk, kaput ve sağ ön kapıda boya vardır. Plakası açık ilanda görüldüğü gibi istediğiniz yetkili servise gösterebilirsiniz.
İl: İstanbul/Ataşehir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bakimli-grande-punto-dizel-100697510/detay
E
13 yıl
Tatile gidecekler yardım :)
Arkadaşlar, bu 2 hafta içinde tatile gidecek varsa acilen bi otelden fatura bulmam lazım. Fatura kendilerine lazım olmucak, işine yaramayan varsa şirket üstüne fatura kestirmem lazım. Antalya, İzmir gibi tatil yöreleri olursa çok iyi olur. Gerçekten çok önemli benim için..
E
13 yıl
NOD 32 sorunu
Merhabalar, bi arkadaşımın ricası üzerine bu konuyu açıyorum. Nod 32 programı şu alttaki uyarıyı veriyormuş nedenini bilen varsa yardımlarını bekliyorum.

nod 32;
ADRES ENGELLENDİ!
peradjoka.t35.com/admin/1.rar

20-25 saniyede üstteki ileti sağ alttan çıkıyormuş.
E
14 yıl
Citröen C5 vs Peugeout Boxer Kaza
Örnek mahallesi civarında bi kaza oldu arkadaşlar bizim burda Citröen C5 fena dağaldı ama yaralanma gibi bişi yok her iki taraftada. Minibüs tali yoldan çıkıyor C5 duramayıp geçiriyor. Kabine baktım C5 in Sürücü ve Yolcu hava yastıkları patlamış iç taraf gayet sağlam.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.