Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
975
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tatil için İstanbul - Çeşme güzergahı :)
E
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Değerli forumdaş arkadaşlarım, Çarşamba günü Allah nasip ederse sabah 10-11 arası İstanbul Göztepe tarafından İzmir Çeşme tarafına arkadaşımla tatile çıkıyoruz. Avisten rezervasyon yaptırdım, Avea indirimiyle sınırsız kilometre hakkımızla 2012 veya 2013 Fiesta Dizel ile yola çıkacağız. Günlük 77 tl'ye geliyor ve araştırdıklarım içinde (Hertz-Sixt-Almira vs) en uygun fiyatı Avisden aldım. Bu arada provizyonu 300 tl çekmeleri ve sınırsız kilometre hakkı olması bunda en büyük etken. Sizden ricam en rahat Çeşmeye nasıl gideriz bilenler varsa yazsın bi zahmet :) Bu arada ogs-hgs yok onuda almalımıyım ? Lazım olurmu? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.



B
11 yıl
Yüzbaşı

öncelikle iyi tatiller :) kiralık otomobilde ogs-hgs onların vermesi gerekiyor benim bildiğim çünkü plakaya tanımlı diye biliyorum bizde kiralayacaktık plakaya göre dendi ve araçta hgs vardı :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Yarbay

Ogs-Hgs kesinlikle sorun, hem istanbul içinde hem de çeşme otobanında lazım olacak. google haritalar şehiriçinden geçen yolu tarif ediyor, gündüz saatinde İzmire girerseniz o yollara hiç bulaşmayın. İzmir'e kadar zaten yol standart. İzmir'e girdikten sonra Karşıyaka-Çanakkale otobanını görene kadar anayoldan ayrılmayın, otobana girdikten sonra ilk çıkıştan (bornova) çıkıp otobanın karşı tarafına geri girin ve çeşme tabelalarını takip edin. İlk girişte karşı tarafa giriş yok.



E
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

gidilicek guzel yerleri paylasirsaniz cok iyi olur valla



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl
Yarbay

Her oto kiralama ogs hgs vermiyor dikkatli olun. Birkere alışkanlıktan girdim otobana ( arkadan biri çarpmıştı araç servisteydi yerine vermişlerdi ) unutmuşum kontrol etmeyi, çıkışta kgs alıp ucuz kurtulmuştum. Şimdi kgs de yok. Kart hgs alırsanız plaka nedeniyle sorun çıkarmı bilmemi. Ayrıca eskihisar topçular vapurunu kullanmanız rahatlık açısından iyi olucaktır. 55 tl mi ne. Pendik yalova 62 tl + 10 tl yolcu. Gereksiz pahalı oluyor araç kalabalıksa. Ayrıca karadan gitmek 100 km farkettiriyor topçular için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Yüzbaşı

Aviste HGS (veya OGS) var merak etmeyin. Provizyondan çekecekler ücretini.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.