B

Çavuş
19 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
İzmir Doğumgünü Tavsiye
Arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar. İzmirde doğum günü için gidilebilecek yer / mekan tavsiyesi verebilir misiniz? İzmir de yeni olduğum için henüz pek hakim değilim.
B
2 yıl
Megane 4 Yağ Değişim
Merhabalar herkese kolay gelsin. Megane 4 için yağ değişimleri 20 bin km de değişmesi normal midir ?
B
3 yıl
Denizcilik ile ilgili Bloglar
Herkese merhaba arkadaşlar bir kaç gündür denizcilik ile ilgili bilgiler ya da varsa deneyimlerini paylaşan bloglar aramaktayım. Sayısı maalesef oldukça az olmakla beraber aktif bilgi akışı yapan blog bulamadım. Sizlerin böyle bilip, takip ettiği yeni bilgiler öğrenebileceğimiz blog vb. sayfalar varsa paylaşabilir misiniz
B
6 yıl
Sarahah mesaj göstermeme sorunsalı samsung
Herkese merhaba arkadaşlar sarahah benim telefonumda mesajları göstermiyor. Hesabı farkli bir telefona girince gelen mesajarı görebiliyorum bunun nedeni nedir nasıl çözebiliriz???
B
6 yıl
250cc naked
Arkadaşlar herkese merhaba. 250cc bir naked almak istiyorum 2.el verebileceğim fiyat aralığı 6-8 bin tl. Çift silindir olması tercihim bunlar içinde öne çıkan hyosung gt250 comet. Fakat şoyle bir problem var geneldr km si +20bin civarinda oluyor bunların. 1 tane buldum 35bin km 2015model. Özellikle bu motoru kullananlar bu km ler 2.el için sıkıntı yaratır mı bütçeme uyuyor bu fiyat. Son olarak bunun dışında önerebileceğiniz bir 250cc naked var mı? Teşekkürler kolay gelsin herkese.
B
7 yıl
Girne Amerikan Üniversitesi Güverte Bölümü
Arkadaşlar merhaba DGS ile bu bölümü yazdım ve geldi bölümü okuyan var mı ? Gaü nasıl bir okul DGS ile yazıp da kazanan var mı ?
B
7 yıl
4 riders intercom v4
Herkese merhaba arkadaşlar arkadaşın önermesi üzerine 4riders intercom V4 aldım. Genel hatlarıyla memnunum diyebilirim fakat şöyle bir durum var düşük hızlarda mikrofon etraftaki sesleri çok fazla alıyor sesim anlaşılmıyor ses kayıdı yaparken, yüksek hızlarda da rüzgar sesini çok fazla alıyor. Kask mt revenge belki yalitım zayıflığından kaynaklanabilir diye düşünüyorum. Bu yalıtım durumunu nasıl çözebiliriz ya da bu mikrofonun dış sesi bu kadar fazla almasını nasıl engelleyebiliriz ?
B
7 yıl
Revit Eclipse Yazlık fileli mont
Arkadaşlar merhaba yazlık fileli bir mont almayı planlıyorum bütçe 500- 600 civarı bir çok mont denedim. Revit eclipse yi hoşbuldum. Çok rahat ve korumaları iyi sadece sırt koruması yok ayrı satılıyormuş onun için de koruma var sıkıntı değil benim için. Bu mont hakkında pek yorum bulamadım internette kullanan arkadaşlar ya da araştırıp bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Fiyatı 650 TL civarı.
B
7 yıl
Sıfır motor aldık 1 haftadır yatıyor.
Arkadaslae merhaba 27 nisan günü motoru görmeye gittik kapora verdik ve 28 inde ise ücretin tamamını ödedik. Adamlar haftasonu ve 1 mayıs araya girdiği için ruhsat plaka vs. Çıkması 3 Mayısı bulur dedi. Bu arada verdiğimiz ücrete bunlar da dahil. 3 Mayıs günü aradık adamları belgeleri trafiğe yolladık sizi arayacaklar ve gidip imza atacaksınız dendi. Tarih şuan 9 Mayıs ve hala ses seda yok. Dün ki aramalarıma cevap dahi alamadım. Kuşku duymaya başladım. Bu işler bu kadar uzun sürüyor mu? Bu normal bir durum mudur ? Seni arayacaklar diyor beni kim arayacak ? Bu arada trafik sigortası da yaptırdım ücretini ödedim.
B
7 yıl
Suplement kullanımı
Arkadaslad merhaba. Elimde whey , bcaa , glutamine , kreatin , amino var. Bunlari su sekilde kullaniyorum ; idman oncesi bcaa ve amino idman sonrasi whey kreatin ve glutamine. Bu kullanim sekli nasildir ? Ve bu urunlerin bir arada alinmasi sıkıntı yaratir mi ? Kreatin 1 ay kullanip 1 ay ara verecegim. Bu arada bundan onceki kullanimlar duzenli olmadigi icin istedigim verimi alamadim. Tavsiyeler nelerdir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.