J

Teğmen
14 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
204 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 ay
Macbook Air M2 Google Chrome Sorunu
Merhabalar,
Yeni mac book aldım ve alışma sürecindeyim. Google chrome yükledim kullanıyorum fakat mac'i her tamamen kapattığım chrome siliniyor, tekrar yükleyince hesaplarım vb. aktif olarak geliyor ama.

Yardımcı olabilecek var mı acaba?
J
6 yıl
Sisteme upgrade konusunda yardım lütfen
Herkese selamlar.
Şuan kullandığım masaüstü sistemi sadece lol-cs go gibi online oyunlarda kullandığımdan ciddi bir sistem ihtiyacım yoktu.Bu sistemi topladığım zaman piyasaya hakimdim ama yıllar geçtiği için siz değerli forum üyelerinden yardım almak istedim.
Öncelikle sistemim:
İşlemci: AMD FX 6300-6CPu, 3.5 GHZ
Ram: 12 GB ( 3adet Kingston HyperX Fury Blue 4GB 1600MHz DDR3 Ram )
Anakart:Asus M5A97 R2.0 ATX AM3+ Anakart
Ekran Kartı:AMD Radeon™ HD 6970 Graphics
Power:CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 550W GÜÇ KAYNAĞI
Sistemim vasat evet biliyorum ama COD Black Ops 4'ü en azından orta ayarlarda sıkıntısız oynamak istiyorum.Şuan min. ayarlarda düşük FPS 'le oynayabiliyorum, bu da keyif vermiyor.
Sizlerden ricam bu sisteme bir ekran kartı önermeniz ve uygunluğu ile ilgili tavsiyeleriniz.Mesela sadece 1050 TI ile kurtarır mıyım işi yoksa işlemci uptade'i de gerekir mi?
Not:Bütçe 1500'ü geçmezse şükür :)

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim :)
J
8 yıl
Knight Online Oyunlu Hesap ve Cypherda 80 Asas
Öncelikle Merhabalar, Knight hesabım 80 level olup içinde +8 mirage dagger, 2 adet +8 chıtın, dual old rol takı, dual old rogue earning, old skeleton belt, 400 saat exp premium 275 saat dc premium vardır.
Steam Hesabımda ise Arma 2 , Arma 3, Cs:Go, Dayz, Empire Total War, Far Cry 3, Gta 4, H1Z1, İnfestation, Mount&Blade, Reign Of Kings, Total War Attila, Total War Rome 2 mevcuttur.

05334773383 no'lu numaradan ciddi alıcılar ulaşırsa çok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
J
9 yıl
Uzun Bisiklet Turları
Merhaba arkadaşlar, uzun bisiklet turları yapan tecrübeli arkadaşlardan öneriler almak istiyorum.Henüz hiç bir tura katılmadım öncelikle önereceğiniz ekip vb. var mı ?
Ardından bisikletim nasıl olmalı ve ne gibi ekipmanlar bulundurmalıyım..Kısaca yardımcı olursanız sevinirim
J
9 yıl
Güç Kaynağı ile ilgili
Arkadaşlar merhabalar..

Kullandığım kasa şöyle ki :
İşlemci:AMD FX 6300 SIX CORE 3.5 GHZ
RAM: Kingston 4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9
Ekran Kartı: AMD RADEON HD 6800 1 GB 256 BIT DDR5
Anakart: Asus ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G (780L)/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz VGA Anakart

bu sistem 450 W'lık güç kaynağıyla kullanmam anormal mi?
bazen oyunlarda yavaşlık olduğunu dikkat ettimde sormak istedim..

Not: 1,5 aydır bu şekilde kullanıyorum, önceden düşük bir ekran kartı vardı.
J
9 yıl
Diablo 3 ekran donma sorunu
Merhabalar arkadaşlar.Önceden GeForec GT420 ekran kartı kullanıyordum düşük fps de olsa oyunu donmadan oynuyordum şimdi amd hd 6870 aldım ve kullanmaya başladığımdan beri diabloda oyuna girdiktne sonra 2-3 dk da bir 5-6 snlik ekran donması oluyor sadece donuyor ve süre geçtikten sonra devam ediyor oyun.Yardımlarınızı bekliyorum.
Ram:4 gb
İşlemci:3.3 Ghz amd fx 6 çekirdek
anakart:asus
J
9 yıl
Ekran Kartı Önerisi
Merhaba arkadaşlar
Mevcut kullandığım ekran kartı Geforce GT420 1 gb 128 bit genelde online oyunları oynuyorum bilgisayardan fakat son zamanlarda CS:GO biraz fps sorunu yaratmaya başladı(<100fps) bu sebeple yeni bir ekran kartı arayışına geçmeyi düşünüyorum.
Kullandığım pcde 450W'lık güç kaynağı var buna uygun ve cs:go'da minumum 150 fps alabileceğim ekran kartı önerebilirmisiniz?
Fiyat olarak 300-400 tl arası uygundur.
Teşekkürler şimdiden.

Not:
Amd 4 çekirdekli 3.5 ghz işlemci
4 gb ram diğer sistem özelliklerim.
J
9 yıl
fifa 15 coin olayı
selamlar arkadaşlar öncelikle cahilliğimi maruz görün fifa 15 ultimate team'de division 5 deyim fakat insanların uçuk gold coinleri nasıl topladığını çözemedim coin alma dışında bi yöntem var mı?
division 1 de falan daha çok mu coin geliyor nedir yani?
Teşekkürler şimdiden..
J
9 yıl
PS4 Reset atıp safe moda giriyor
Merhaba arkadaşlar ps4 sıkıntısız çalışyordu düne kadar, bugün açtığımda ps ekranından mavi ekrana(menüye) geçmek yerine reset atıp safe moda giriyor ve safe moddanda bi türlü menüye geçiş yapamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum..
J
9 yıl
Ps4 ü hdmi olmayan monitöre bağlamak
Selam arkadaşlar, başlıktada belirttiğim üzere ps4 gelecek fakat benim led monitörde hdmi yok, hdmi-vga dönüşünü sağlayan bir aparat varmış, önerebileceğiniz varsa yada kullanan arkadaşlardan tavsiyeler olursa çok sevinirim..
Ayrıca logitech g230 kulaklığım var, bunu direk ps4 e bağlayarak ses alabilirmiyim(vga-hdmi dönüşümü yaparken) yoksa sesi aynı aparata yada farklı bi aparata bağlamak zorundamıyım?

Teşekkürler şimdiden soruları cevaplayanlara :))
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.