Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
576
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uzun Bisiklet Turları
J
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, uzun bisiklet turları yapan tecrübeli arkadaşlardan öneriler almak istiyorum.Henüz hiç bir tura katılmadım öncelikle önereceğiniz ekip vb. var mı ?
Ardından bisikletim nasıl olmalı ve ne gibi ekipmanlar bulundurmalıyım..Kısaca yardımcı olursanız sevinirim



F
9 yıl
Yüzbaşı

Yaptığım en uzun tur aynı gün içinde 135km ama yinede bi kaç şey yazmak istedim.
Yanına alman gereken malzemeler yapacağın turun mesafesi ve süresine göre değişir.
Kask, eldiven, gözlük, pompa , yedek iç lastik (turun mesafesine göre birden fazla olabilir + yama için malzemeler) , dış lastiği janttan ayirmak için levye , gece yolculuk yapacaksan ön ve arka aydınlatma, alyan takımı , v fren yada mekanik disk fren kullanıyorsan yedek fren teli , matara (heyben varsa birden fazla almanı tavsiye ederim) , kalmalı bir tur ise çadır , mat ve yedek kıyafet. Zincir kopmasına karşın zincir sökme takma aparatı.
Ve kesinlikle yola çıkmadan önce gerekli yol planlamasını yapın ve zorunlu olmadıkça dışına çıkmayın. Tabi turun uzunluğuna göre yeteri kondüsyona sahip olmak en önemlisi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free User -- 16 Eylül 2015; 9:12:06 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

teşekkürler hocam, bahar döneminde başlarım sanırım turlara artık şuan ancak kısa turlar düşünüyorum.
dediklerinizi yavaş yavaş temin edeceğim ama kalmalı bir tur yapacağım zaman çadır yerine küçük pansiyonlarda kalsam bisikleti sağlam kitlesem sorun olmaz herhalde?(kalacak yer olursa tabii)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.