D

Çavuş
08 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Diş Telinin Artıları Eksileri Neler?
Merhaba. Benim alt ve üst dişlerimde çarpıklık var, bunun için tel taktırmayı düşünüyorum. Bu diş telinin artıları eksileri nelerdir, ağrı sızı fazla olur mu? Bu konu hakkında bilgisi olan yani önceden tel taktırmış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
D
9 yıl
Güvercin Göğüsü
Arkadaşlar bende halk arasında bilinen adıyla güvercin göğüsü var. Ben pazartesi günü spora başlıyorum. Bende bu deforme fazla değil ama yapacağım sporun(fitness) bir yararı veya zararı olur mu? Şimdiden teşekkürler.
D
9 yıl
GTA V Online Oynayamıyorum
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bana birisi GTA V Online'ın nasıl oynanacağını adım adım anlatabilir mi? Şimdiden teşkkürler.
D
9 yıl
Makine Seçimi
Ben ilk profesyonel makinemi alacağım. Aynalı-aynasız arasında ve Canon-Nikon arasında kaldım.
Aynasız olarak;
-Canon eos m
Aynalı olarak;
-Nikon d3200
-Canon eos 650
-Canon eos 600

Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim, saygılarımla.
D
9 yıl
Ameliyat Vesvesesi
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende ''güvercin göğüsü'' denilen rahatsızlık var. Bugün doktora gittim; ameliyat olmalısın dedi. Ameliyat dediği kapalı ameliyat 2 platin takacak. Açıkçası ameliyat denince bir korktum. Ama sonra düşününce mantıklı geldi. Önceden bu ameliyatı olan varsa bir bilgi versin, olmayanlarda yorumunu yazsın. Şimdiden teşekkürler.
D
9 yıl
Dış Lastik Seçimi
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Sedona 700 kullanıyorum (arazi bisikleti). Ben dış lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum fakat marka ve fiyat hakkında bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
D
10 yıl
Oyun Konsolu Seçimi
Arkadaşlar oyun konsolu almayı düşünüyorum fakat ikilemde kaldım. Xbox one'mı Play Station 3'mü? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.