Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
566
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dış Lastik Seçimi
D
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben Sedona 700 kullanıyorum (arazi bisikleti). Ben dış lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum fakat marka ve fiyat hakkında bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.



D
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yardımcı olacak kimse yok mu yav?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Teğmen

Dış lastikleri neden değiştireceksin ? Kalın mı geliyor çok mu yoruyor çok mu patlıyor. Öncelikle neden değiştirmek istediğinden bir bahset ki yardımcı olalım. Şöyle kalın geliyor diyorsan 1.50 veya 1.75 ölçüde lastikler seni epey rahatlatacaktır. Maxxis Detonator 26x1.50 kullananların memnun olduğu güzel bir lastik. 1.50 ince gelir diyorsan 1.75 lere bakmalısın, ağırlık önemli değil patlamasın yeter ki diyorsan schwalbe marathon 1.75 alabilirsin. normal kalite olsun diyorsan michelin country rock 1.75 tavsiye edebilirim. Onun dışında kalın olsun güzel olsun diyorsan 2.10 maxxis crossmark , schwalbe racing ralph , schwalbe black jackler de iyidir. Neden değiştirmek istediğini yazarsan daha iyi yardımcı olabilir insanlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Teğmen

kullandığın bisiklette dar yollu jant var. 26 inç olmak şartıyla bütün düz yüzey lastikleri takabilirsin. tur yapmıyor şehiriçi takılıyorsan ucuz lastikler de işini görür.

zamanında 15 liraya rubena cobra diye bi lastik kullandm. şehiriçi epey götürmüştü.

ya da vittoria randenneur diye başka bi model var. bu da senin bisikletine uyar. kış performansı cobradan daha iyi ama malzeme açısından pek fark yok. var aradaki seçimi sen yap artık.



T
10 yıl
Yüzbaşı

Whistle ve Sedona bisikletimiz icin Schwalbe Black Jack kullaniyoruz. Hem gunluk sehirici hem de dag gezilerinde guven veriyor.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

R
10 yıl
Yarbay

İnce mi kalın mı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Benim lastiklerim CST Tires. Şehir içinde kalın olduğu için yoruyor, onun için biraz daha ince lastik istiyorum ama öyle kolay kolayda patlamasın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.