Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Diş Telinin Artıları Eksileri Neler?
D
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba. Benim alt ve üst dişlerimde çarpıklık var, bunun için tel taktırmayı düşünüyorum. Bu diş telinin artıları eksileri nelerdir, ağrı sızı fazla olur mu? Bu konu hakkında bilgisi olan yani önceden tel taktırmış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.



I
9 yıl
Binbaşı

İlk 2 hafta agriniz olacak ondan sonra zamanka teli hissetmiceksiniz bile, yemek yerken telin arasina yemek kactigi icin yemekten sonra temizlemeniz gerekebilir, yaninizda kürdan tasimanizi tavsiye ederim disarda yemek yerken sikinti cikabilir. Onun disinda bir eksisi yok ben suan takiyorum baska bir sorunuz akliniza takilan birsey varsa sorabilirsiniz. Ve kesinlikle takmanizi oneririm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam aklıma takılan başka bir şey olursa sorarım iyi akşamlar.



O
9 yıl
Çavuş

Benim dişlerimde ayrık üst ve altlar. Ve alttaki kesici dişlerim sağlam değil yani uçları erimiş ve onlarda ayrık.Yaşım 17 ne gibi bi yol izleyebilirim? Ne kadara patlar bize?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bana 3000-3500 ₺ arası dediler. Ama diş yapısına göre değişiyormuş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.