B

Teğmen
25 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Paralel İthalat
Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 1 saat önce ucuzbudur.com adresinden 2 yıl paralel ithalat ps4 + nfs rivals aldım fakat sonradan fark ettim paralel ithalat olduğunu...Acaba bir sıkıntı çıkar mı içime hafif sıkıntı girdi yani teknik serviste falan sorun yaşar mıyız veya Sony 'nin resmi teknik servisinden yararlanabiliyor muyuz ( ücretli olarak :) )
B
9 yıl
Marvel filmleri nasıl izlenmeli
Arkadaşlar merhabalar merak ettiğim konu Marvel filmlerini nasıl izlemeliyiz özellikle Avengers 2 gelene kadar serileri izlemek bilgi sahibi olmak istiyorum izlediğim filmler şu ana kadar.

Captain Amerika : First Avenger
Captain America : The Winter Soldier
Spiderman 1.2.3 (Tobey Maguire serisi )

Bundan sonra kimleri izlemeliyim İronman, Thor vs .. yardımcı olursanız sevinirim .
B
9 yıl
Çizgi Roman Okumaya Başlamak
Arkadaşlar merhaba öncelikle yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine alıp okumam ve çok beğenmem üzere bu konuyu açtım.Biliyorum , bu konu üzerinde defalarca yazılıp çizildi fakat yine de aradığım cevabı bulabilmiş değilim.Bu çizgi roman evrenine giriş nasıl olmalı ?Hangi romanlar okunmalı sırasıyla ?Çizgi roman nereden alınır , internet üzerinden nereden okunur? Merakımı giderebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. (DC Comics için konuşuyorum DC okuyacağım. )(Özellikle Batman)

Şu an elimde bulunan 2 çizgi roman var : Batman : Yeni Dünya
:Batman : Pelerinli Süvariye ne oldu?

Tavsiyeler doğrultusunda hafta sonu 6-7 adet çizgi roman almayı düşünüyorum
B
9 yıl
Jean Pantolon
Beyler yarın kot almaya gideceğim 2-3 tane fakat kafamda bir soru var sizce erkeklere slim fit mi yoksa straight (düz) pantolon mu yakışıyor , hangisini tercih edeyim ?
B
9 yıl
Konsol Almalı mıyım ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba Lise 2 'ye gidiyorum .Gün içinde ders ve okul dışında dizi,film ve günde yarım saat kitap okuyorum fakat buna rağmen 1-1.30 saatlik bir boşluğum kalıyor.Yazda yaklaşırken haziran başı gibi konsol almak istiyorum fakat dersler konusunda tedirginim İyide bir lisedeyim ve malum seneye 11. sınıf sınav temposuna girmeye başlayacağım .Sizce bir konsol edinmeli miyim ?
B
9 yıl
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar öncelikle uzun süre üzerimden atamadığım hantallığımdan kurtulmak ve kendimi olası zor durumlara karşı korumak ve ayrıca boş zamanlarımı da ayırabileceğim uğraşım olsun istiyorum .Ayrıca Adana'da tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir yer var mıdır?Fiyat çok önemli değil aşırı olmadıkça.Kendimce bir liste oluşturdum tavsiye dahilinde diğer arkadaşların önerilerini de dikkate alacağım .
-Brazilian Jui Jitsu ( Bu dövüş tekniğini ilginç buldum özellikle güreş edası veriyor.)
-Jui Jitsu ( BJJ ile farkı nedir bilen arkadaşlar açıklarsa sevinirim.)
-Wing Chun ( Bu dövüş sanatı da çok hoşuma gitti fakat anladığım kadarıyla kurslarda karşınızda canlı kanlı kişiler olmuyor o yüzden sıkıntı yaşayabilir miyim ? )
-Ninjutsu (Yalan söylemeyeyim en beğendim bu fakat Adana'da kursunu bulabilir miyim orasını bilmiyorum özellikle Batman filmlerinde gördükçe insanın içi gidiyor.)

Fiziksel Özelliklerim : 1.88 boy 80 kilo

Sporda aradığım şey sertlik değil daha çok teknik .Yardımcı olursanız sevinirim.
B
9 yıl
Saç Şekli Hk.
Beyler 2-3 gün önce berbere gittim saç şu an tam bu kıvamda renk uzunluk falan birebir fakat ben bu şekilde yapamıyorum saçı.Sadece fön ve tarak kullanıyordum.Wax kullansak olur mu ?Nasıl verilir bu şekil? Bir de wax tavsiyesi verirseniz sevinirim .

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
Bir Bakar mısınız?
Merhabalar arkadaşlar yaş 16 bu yaz fitnesse başlamayı düşünüyorum fakat hobi ve sağlıklı yaşam için yani show yapmak için başlamayacağım. Boyum 1.91 ve şu an 82 kiloyum hafif işkembe ve bacaklarda birikme var onun dışında normal diyebilirim.Şimdi sorularım şu yönde ;

1-)Öncelikle okul yoğunluğu ve ham olduğumdan yazın başlamayı düşünüyorum , bu süreç zarfında 3 ay evde çalışmayı düşünüyorum , günlük olarak neler çalışmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim , beslenme uyku konusunda tavsiyeleriniz nedir ?
2-)Adana'da yaşayanlar t. özal , k. evren ve barajyolu çevresinde spor salonu önerebilir mi ?( Fiyatı çok önemli değil , ilgili , düzgün bir yer olması yeterli.)
3-)El bileklerim hafif ince bu bölge genişler mi veya çalışmayla kapatılır mı o açık ?
B
9 yıl
1500-2000 TL Sistem (CS:GO)
Arkadaşlar merhaba kuzene sistem toplayacağız bütçe 2000'e kadar görür monitör var o.c. yapabilir belki genelde dizi izleme ve internette dolaşmak için.Oyun olarak sadece CS:GO oynayacak .
B
9 yıl
Gitar çalan arkadaşlar
Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 5-6 ay önce bileğim kırıldı ( sol bilek ) o yüzden gitar çalmaya ara vermiştim.Yoğunluktan dolayı şu 2-3 gündür tekrar başladım kursa falan devam edeceğim işte .Yaklaşık 3 gündür günde 1:30-2 saat alıştırma yapıyordum fakat dün sol kolumdaki kaslarda biraz ağrı hissettim bir yorulma hissi.Bilekte bir sıkıntı yok hatta çaldıkça daha iyi hissediyorum diyebilirim kesinlikle .Ama bileğin hemen üstündeki kaslarda zorlayınca ağrı var acaba uzun süre çalmadığımdan birden yüklenince hamlamış olma durumu var mıdır yoksa ciddi bir şey var mıdır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.