Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 5-6 ay önce bileğim kırıldı ( sol bilek ) o yüzden gitar çalmaya ara vermiştim.Yoğunluktan dolayı şu 2-3 gündür tekrar başladım kursa falan devam edeceğim işte .Yaklaşık 3 gündür günde 1:30-2 saat alıştırma yapıyordum fakat dün sol kolumdaki kaslarda biraz ağrı hissettim bir yorulma hissi.Bilekte bir sıkıntı yok hatta çaldıkça daha iyi hissediyorum diyebilirim kesinlikle .Ama bileğin hemen üstündeki kaslarda zorlayınca ağrı var acaba uzun süre çalmadığımdan birden yüklenince hamlamış olma durumu var mıdır yoksa ciddi bir şey var mıdır ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Geçmiş olsun öncelikle. Gayet normaldir, kaslar bayağı bir zayıflamıştır. 2 hafta kadar sürer bu ağrılar kondisyon kazanana kadar. Kolunu zorlama fazla, ağrı yapınca bırak dinlendir masaj yap.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.