M

Yüzbaşı
04 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
259 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
8000 TL SİSTEMİNE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
Merhaba Arkadaşlar 8000 TL civarına bu sistemi toplayabildim.

Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum daha iyisini yapabilir miyim sizlere sormak istedim.

Şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için.








< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
ADATA SU650 YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ
Arkdaşlar merhaba bu modeli 6aydır kullanıyorum ancak son dönemde 4 kere format atmak zorunda kaldım bu ssd ye kurdugum sısteme cunku sıstemı kurduktan bir iki gün sonra mavi ekran veriyor ve sonra reboot and select proper yazısı geliyor sonuncuda artık anakart ta biosta ssd yi görmüyor. farklı format diskleride denedim sorun tamamen ssd artık onu anlamış oldum bugün evdeki bilgisayarada taktım ssd yi görmedi. Şimdi bu ssd nin tamiri olur mu arkadaşlar ? bir de adata ile garanti işini nasıl halledebiliirm SN no gir diyor sorguluyorum ürün bilgisi yanlış diyor garanti kağıtları var distribütor yok. ulaşabileceğim bir numara da yok en azından bir bilgisi deneyimi olan varsa bana yardım edebilir mi ?
M
6 yıl
G4560 Tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşlar iş yerinde ki fii tarihinden kalma bilgisayarı 2.el parçalar alarak revize etmek istiyorum aklımdaki yapı şu şekilde yardımlarınızı bekliyorum. 720p monitörde kullanılıcaktır.


İşlemci: G4560 200 TL
Anakart :B250M 300 TL
Bellek :8g ddr4 Alınacak
Ekran Kartı: Ati Hd5670 Var
Sabit Disk:SSD Alınacak
Kasa: ? Alınacak
Güç Kaynağ: Everest eps 5500 Var
M
6 yıl
TD8151N Sorunu
Evde Turknet hattımın değerleri bu şekilde aslında uzun zamandır yer yer kopmalar oluyordu. CRC hataları hep oluşuyordu. İndirme hızımda video izlememde bir sorun yok ama sayfalar açılırken bekleme sürem çok fazla. Yani bu Turknet kaynaklı mı yoksa modem kaynaklı mı anlayamadım. Açıkçası şu sıra Turknet'i değiştirip Netspeed'e geçmeyi bile düşünüyorum ama çevremde 2. modem olmadığından modem kaynaklı olup olmadığını anlayamıyorum.

Bu işten anlayan abilerim ne diyorsunuz bu değerlere merak ediyorum. Ek olarak modemim TD8151N modemi kullanalı 3 yıl oluyor 2 yılı iş yerinde geçti iş yeri sıcak olduğundan ben ömrünün şu an dolmuş olduğunu düşünüyorum. Aslında çünkü üstünde sararmalar ve ısınma sorunu var gibi geldi bana teşekkürler.
https://ibb.co/b9PdFz

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Sorun Turknet\u0027mi Modem\u0027mi ?
Arkadaşlar Merhaba Evde Turknet hattımın değerleri bu şekilde aslında uzun zamandır yer yer kopmalar oluyodu crc hataları hep oluşuyordu.indirme hızımda video izlemem'de bir sorun yok ama sayfalar açılırken bekleme sürem çok fazla yani bu turknet kaynaklı mı yoksa modem kaynaklı mı anlayamadım. Açıkcası şu sıra turkneti değiştirip netspeed'e geçmeyi bile düşünüyorum ama çevremde 2. modem olmadığından modem kaynaklı olup olmadığını anlayamıyorum bu işten anlayan abilerim ne diyorsunuz bu değerlere merak ediyorum. Ek olarak modemim td8151n modemi kullanalı 3 yıl oluyor 2 yılı işyerinde geçti işyeri sıcak olduğundan ben ömrünün şuan dolmuş olduğunu düşünüyorum aslında çünkü üstünde sararmalar ve ısınma sorunu var gibi geldi bana teşekkürler.
https://imgyukle.com/i/r7NDy








< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
http://www.userbenchmark.com/UserRun/10156229

Arkadaşlar işyeri sistemim bu şekilde çok eski bir sistem rami 2 den 4 e çıkarmıştım kısa süre önce ve rahatlaama oldu sistemde ancak biraz daha geliştirmek veya yenilemek istiyorum q9550 almayı düşündüm bi ara ama diyorum şöyle 400 500 tl ye bir işlem yapsam tamamen yenilemek olur geliştirme olur ne önerirsiniz teşekkürler.
M
6 yıl
ÖNERİLERİNİZ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
http://www.userbenchmark.com/UserRun/10156229

Arkadaşlar işyeri sistemim bu şekilde çok eski bir sistem rami 2 den 4 e çıkarmıştım kısa süre önce ve rahatlaama oldu sistemde ancak biraz daha geliştirmek veya yenilemek istiyorum q9550 almayı düşündüm bi ara ama diyorum şöyle 400 500 tl ye bir işlem yapsam tamamen yenilemek olur geliştirme olur ne önerirsiniz teşekkürler.
M
6 yıl
İTUNES YEDEĞİ İLE ALAKALI
Merhaba arkadaşlar telefonum SE 64 Gb modeli ve sürümü 10.3.3

Sorum şu itunes dan telefonun suanki yedeğini alsam ve itunes dan temiz kurulum yapsam bu yedeğimi ios 11 e kurabilirmiyim ?

Benim bildğim yeni sürüm yedeği eski sürüme atılmıyor ancak tam tersi oluyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
M
7 yıl
Mause İşaretçi Hassasiyeti Sorunsalı
Merhaba arkadaşlar G102 Prodigy mause kullanıyorum ve son derece memnunum ancak bir sorunum var.

Sens 2.5
Dpi 800
Hertz 1000
Raw input Off


Şimdi Fare ayarlarından işaretçi hassasiyetini arttırtı kapalı oynuyorum uzun süredi ancak şunu farkettimki awp scopu açıkken hafif hamleler yaptığım zaman mause da böyle bi tepkisizlik çok ince hareketleri algılamama,algıladığındada takılmalara meydana geliyor.

Bu ayarı aktif ettiğim zaman da böyle takılmalar olmuyor ancak böyle oynamak da nerdeyse imkansız beni zorluyor.

Sizce ne yapmam gerekiyor ve bu sizdede bu şekilde oluyor mu ?
M
7 yıl
GENEL BİR MAUSE SORUSU
Arkadaşlar şunu merak ediyorum bir ara dpi ayarlı mauslar kullanmıştım ve oyunda düşük dpi düşük sens oynadığım için oyun dışında mause internette surf esnasında mause çok yavaş kalıyor yani oyundaki ayarlar ile kullanmak katliam gibi zor.

benim merak ettiğim şaun yeni bir mause alacağım acaba 2 profil yapıp bir oyun için bir de normal kullanım için ayarlayıp dpi yi yüksek mi yapıyoruz oyun oynamak dışındaki zamanlarda ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.