Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1193
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ÖNERİLERİNİZ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
M
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

http://www.userbenchmark.com/UserRun/10156229

Arkadaşlar işyeri sistemim bu şekilde çok eski bir sistem rami 2 den 4 e çıkarmıştım kısa süre önce ve rahatlaama oldu sistemde ancak biraz daha geliştirmek veya yenilemek istiyorum q9550 almayı düşündüm bi ara ama diyorum şöyle 400 500 tl ye bir işlem yapsam tamamen yenilemek olur geliştirme olur ne önerirsiniz teşekkürler.



H
6 yıl
Yüzbaşı

Bu sistem ofis için is görür aslında ofiste hangi işleri yapacaksınız bilmiyorum ama standart olarak video word excel gibi işleri halleder. Size önerim 120gb ssd( 200 sıfır) alip sistemin hizini bi nebze artirmaniz. Bide 775p q9300 ikinci elde 80 tl ye bulunur. Sata3 desteği olmadığı icin tam hizda kullanamazsınız ancak değer. Bi de kullandığınız Windows sürümü önemli hızlı olmasi açısından win7 home 32bit sizin için ideal görünüyor. Eski psu ve kasalar cok ses yapıyor genellikle jalan paraya yeni kasa ve psu alınabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.