S

Teğmen
28 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Star Wars Battlefront 2 Beta Sorun
Arkadaşlar benim oyunda texture sorunu var ne sebep oluyor hiç bir fikrim yok video var surda bir bakip yardim ederseniz eger konu ile ilgili bir bilginiz varsa sevinirim(ekran karti guncel oyunu repair ettim)https://youtu.be/MG8q9e87vGU sistemim videonun açiklama kisminda yaziyor.Yardım ederseniz sevinirim.
S
9 yıl
Batarya ömrünü tamamladı
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bataryanın ömrü bitti biteli 2-3 ay oldu , oldu olmasınada şöyle birşey var bataryanin ilk bittiğinden beri verdiği bir uyarı vardı işte ; bataryanız ömrünü doldurdu diye söyledi bilgisayar şarjım %80 lerde falandı bataryanın şarjı neyse o 2-3 ay içinde hergün %1 olmak üzere düştü düştü taaki şuanda %12 ye kadar şimdi ben bilgisayarı pilsiz kullansam çıkartsam yani direk prize bağlı şekilde ? (bu arada prizden çekince pc kapanıyor batarya takılı ikende) ve son günlerdede bazı oyunlarda olmak üzere böyle ekranda dalgalanmalar oldu bazı oyunlarda ama sadece masaüstünde veya herhangi başka yerlerde yok bazı oyunlarda bf3 ve warthunderde gördüm şimdiye kadar önceden hiç böyle olmamıştım acaba dedim bataryadan dolayımı fps düşüşleride yaşıyorum son günlerde acaba artık bataryayı çıkartıp kullanmak daha sağlıklımı olur ?
S
9 yıl
Ekran dalgalanması
Arkadaşlar windows 10 a geçtiğimden beri fark ettim böyle bi bf3 senaryo moduna gireyim dedim ekranda dalgalanmalar oluşmaya başladı böyle bazı yerlere bakınca birşey yok böyle koşuncamı artık ne uzağa bakınca falan dalgalanmalar oluyor bf4 baktım bide orda bişey yok çatır çatır ? Warthunderdede yok ama warthunderdede bombardıman uçağından bombaları attıktan sonra U tuşuna baktığınızda bombaları izleyebiliyorsunuz bastım neyse U ya yine dalgalanma var sadece orada , bf3 te iken vsync açtım düzeldi ama yani ben bunca zaman vsync olmadan oynadım hiçte bir problemi yoktu sorum şu hani sorun benim bilgisayarımdamıdır yoksa yeni çıkan tam düzgün çalışmayan nvidia driverlerindemidir yoksa windows 10 dan kaynaklımı ama diğer bazı oyunlarda sıkıntı yok.
(Bütün driverler güncel) ekran kartı : GT 650M
S
9 yıl
Yeni Sistem
Arkadaşlar Vatandan bu sistemi toplamayı düşünüyorum sizce bu tüm parçalar birbirleriyle uyumlumudur ? Kasanın içinde 600 W güç kaynağıyla geliyormuş bide 600 W yeter heralde ?


< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Nvidia ShadowPlay
Videoları çekince izlediğimde oyunun mousenin görünmediğini fark ettim bu neden oluyor sizde böyle birşey yaşadınızmı herşeyi kaydetmiş ama imleç yok.
S
9 yıl
Termal Macun sonrası FPS drop vs vs
Dostlar merhaba termal macunu aldım vatan bilgisayardan 11 liralık bişeydi ama aldığım neyse sürdüm laptum cpu ve gpunun üzerinde önce tabiki önceki termali bir peçeteyle sildim kenarlarında falan önceki her tarafa dağılmışmı artık ne olmuşsa temizledikten sonra cpunun üzerinde sürüp pamuk çöpüyle yaydım onu cpu ya aynı şekilde gpu yada gpu çok kücük olduğundan (sürme yeri) azcık bişi sürüp yaydım ama normalde 90 derece çalışan CPU şimdi 70-75 arası demekki cpudaki ısınma problemi çözüldü ama sorun şu aynı termal uygulamasını gpu yada yapmama rağmen gpu hala 90 derecelerde aynı yani onda bişi değişmedi tamam neyse değişmesin yada değişsin tabide böylede olmasın olan şey şu , oyunlarda ağır bir fps drop yaşıyorum bazen battlefieldda mouse takılıyor mousede sıkıntı yok 2 tane mouse denedim hala o mouse takılmasına bişey bulamadım yani 1 saniye falan mouse dönmüyor sonra oyun devam ediyor ama normalde almadıgım fps alıyorum 30 fps falan oluyor normalde en az 45 e düşerdi oda aniden sonra direk 50 55 çıkardı bu 30 35 fps takılıyor oyle acaba termal macunu kaliteli bişeymi almalıydım yanlış termal macunmu aldımki benim bu üzerinden sildiğim termal macun gri bişeydi benim aldıgım beyaz bişi ve 11 liralık bişey 2.100 lük makineyede 11 tl lik macun sürdüm yani sizce 27 liraya bitane daha buldum onu alsam eğer oda gri renk ise yani bu eskisi gibi olurmu düzelirmi ?
S
9 yıl
Oyun oyunarken Laptop 90C çıkıyor.
Arkadaşlar oyun oynarken laptopum CPU ve GPU sıcaklık yavaş yavaş önce 80 sonra 90'ı görüyor normal hiç birşey açık değilken masaüstünde yada hiç birşey açık değilde hani oyun dışında başka birşey yapıyorsam ısı genelde 50-55 derece arası birşey normal yani sizce sıcak havaların getirdiği bir sorunmudur bu yoksa termal macunumu yenileyimmi ?
S
9 yıl
Nvidia ShadowPlay \u0026 Total War Rome II
Merhaba arkadaşlar sorunum şöyle total war rome 2 de videoyu nvidia shadowplayle çekiyorum ama videoyu bitirdikten sonra izledim mouse gözükmemiş hiç oyunda mouse yok sanki bir daha denedim yine yok ama mesela cs go nun menüsünde durdum videoyu açtım orada mouse var mesela o gözüküyor total war rome 2 de neden gözükmüyor alt + tab yapıp aşağı indirdiğimde ve yeniden açtığımda önce windowsun kendi mousesi sonra total warın mousesi geliyor acaba ondanmı eğer ondansa bile nasıl düzeltirim bunu ?
S
9 yıl
Samsung NP550P5C-S05TR Isınma
Dostlar , şimdi alien isolation oynuyordum oyun ara ara feci bir biçimde takılmaya başladı ısısına baktım CPU ile GPU nun ikiside max 91 dereceye gelmiş ve ben her oyunu oynadıgımda sabit 91 derecede yani acaba bundanmı o arada bir takılma olayı oluyordur ? Battlefield 3 tede normalde Custom ayarlarım var bf3 o ayarlarda en az 50 fpsye düşüyordu oda çok patlamalı sahnelerde 55-60 fps arası oynuyordum artık 30-40 görmeye başladım bilgisayarı program var onunla çöp dosyaları siliyorum virüs programıylada tarıyorum ama acaba tozdanda olabilirmi ?
S
9 yıl
Klavyemde @ işareti ve € işareti çıkmıyor
arkadaşlar baktım internette araştırdım bulamadım sorunu daha önce yaşamış olupta çözen varmı normalde Alt Gr + Q ile @ işareti falan yapılıyor bende olmuyor az önce oluyordu speedfanı indirdikten sonra oldu anlamadım kendi sitesinden indirmiştim şimdi @ işaretini Ctrl+Alt+Q yaparak yapıyorum ve şöyle bişide var googlede birşey araştırdığımı varsayalım klavyedeki aşağı yukarı ok tuşlarıyla aşağı inilmiyor yardım ederseniz sevinirim çok sinir bozucu bir durum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.