Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1096
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Termal Macun sonrası FPS drop vs vs
S
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Dostlar merhaba termal macunu aldım vatan bilgisayardan 11 liralık bişeydi ama aldığım neyse sürdüm laptum cpu ve gpunun üzerinde önce tabiki önceki termali bir peçeteyle sildim kenarlarında falan önceki her tarafa dağılmışmı artık ne olmuşsa temizledikten sonra cpunun üzerinde sürüp pamuk çöpüyle yaydım onu cpu ya aynı şekilde gpu yada gpu çok kücük olduğundan (sürme yeri) azcık bişi sürüp yaydım ama normalde 90 derece çalışan CPU şimdi 70-75 arası demekki cpudaki ısınma problemi çözüldü ama sorun şu aynı termal uygulamasını gpu yada yapmama rağmen gpu hala 90 derecelerde aynı yani onda bişi değişmedi tamam neyse değişmesin yada değişsin tabide böylede olmasın olan şey şu , oyunlarda ağır bir fps drop yaşıyorum bazen battlefieldda mouse takılıyor mousede sıkıntı yok 2 tane mouse denedim hala o mouse takılmasına bişey bulamadım yani 1 saniye falan mouse dönmüyor sonra oyun devam ediyor ama normalde almadıgım fps alıyorum 30 fps falan oluyor normalde en az 45 e düşerdi oda aniden sonra direk 50 55 çıkardı bu 30 35 fps takılıyor oyle acaba termal macunu kaliteli bişeymi almalıydım yanlış termal macunmu aldımki benim bu üzerinden sildiğim termal macun gri bişeydi benim aldıgım beyaz bişi ve 11 liralık bişey 2.100 lük makineyede 11 tl lik macun sürdüm yani sizce 27 liraya bitane daha buldum onu alsam eğer oda gri renk ise yani bu eskisi gibi olurmu düzelirmi ?



K
9 yıl
Yüzbaşı

hwmonitör programını indirip oyuna girin bir süre sonra ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarının ekran görüntüsünü paylaşın belki ekran kartını oturtamamış olabilrisiniz
bir de yapışka sünger gibi termal padler olacaktı onları da yerine koydunuz mu



S
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Msiafterburnerle degerleri izliyorum dedigim gibi islemcinin isisi dustu 70 lere gpu hala 90 da termal pad derken neyi kastettiniz onu anlamadim , ekran kartini oturtamamis olabilirsiniz demissiniz de laptopa termal macun uyguladim ben fani cikardim fanin uzerindeki termali sildim gpu ile cpunun kinide sildim ama iste malum sorun ortada artik oyunlar hic kasmazdi simdi kasiyor.. Pahali bi termal mac. Alip uygulayacam duzelmiki macunlar arasi fark varmidir biri beyaz biri gri bende gri suruluydu ben gittim beyaz surdum grilisini alicam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.