Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
975
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Silinsin
B
11 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Silinsin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 3 Temmuz 2023; 5:49:4 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Takım tutar gibi parti tutan zihniyet bitmediği sürece bu ülkeden bir cacık olmaz.
Yoruma Git
Why Shy - 11 ay +14
Ulkenin cbsi kendinden olmayana dediklerinden sonra buradaki fanatiklerin devamli hakaret etmesi, seviyesiz, yalanlar dolu mesajlar yazmasi normal. Imam-cemaat olayi.

Sirf akpye oy vermiyor diye mi...
Yoruma Git
Yorumun Devamı captain_turkiye - 11 ay +5
W
11 ay
Yarbay

Takım tutar gibi parti tutan zihniyet bitmediği sürece bu ülkeden bir cacık olmaz.



P
11 ay
Yarbay

Kutuplaşma sorun değil de seviye sorunu var.
Küfür, aşağılama olmadığı sürece kutuplaşmış şekilde de mesaj yazarsın ama içinde fikir olsun.
Burada bir sürü beğenmediğim mesaj ve üye profili oldu ama dur bakim şundan ss alayım da zamanı gelir kullanırım işsizliği yapmadım.
Bu sadece benim için geçerli değil. Bakıyorum bir sürü üye için adamlar üşenmemiş aletine depo yapmış "bak sen bunu demiştin yeaaaa" diye haz alıyor.
Bu kişisel saldırı fikri malum moderator tarafından bile yapıldı bana.
Burada kutuplaşmaya razıyım. İnsanlar birbirinden nefret ediyor ve sıfır tahammül maalesef.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

J
11 ay
Yüzbaşı

Burada malum ülkenin ekonomisini yerlerde süründüren partiyi tutanlar ülkenin geleceği için oy vermiyor. Din-Boş Milliyetçilik-Akp'ye bağlılık-Kendileri vasıfsız olduğu için ülkenin orta çalışan kesimini ancak böyle kendilerinin seviyesine indirdiler ekonomi sayesinde. Babasından kalma tarlayı evi satıp takılıyo bu adamlar. Ellerine de böyle para geçiyor işte.



A
11 ay
Binbaşı

Yanlış başlık olmuş. Takiyyeye gerek yok. "Muhalefet içi kutuplaşmaya dur demenin vakti gelmedi mi? olacaktı. Yıllardır iktidardan yana olanlara karşı, muhalefetten yana olmayanlara karşı her türlü hakaret küfür, mobbingi uyguladılar. Öyle bir hal aldı ki, forum CHP'yi nasıl iktidar yaparız propaganda tahtasına döndü. Muhalefet kılıfı altında tüm muhalifleri CHP için çalışmaya zorladılar. Ne zaman ki bunların içinden aykırı bir kaç ses çıktı, kafasına vurup sindirmeye çalıştılar. Kafasına vurulup sindirilmeye çalışılanlar şimdi gelmiş "kutuplaşmaya dur demenin vakti gelmedi mi" diyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 17 Mayıs 2023; 22:45:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 ay
Yarbay

Ulkenin cbsi kendinden olmayana dediklerinden sonra buradaki fanatiklerin devamli hakaret etmesi, seviyesiz, yalanlar dolu mesajlar yazmasi normal. Imam-cemaat olayi.

Sirf akpye oy vermiyor diye milleti terorist, vatan haini, dinsiz, bayraksiz ilan edenlerle nasil konusulabilir ki? Seviyeli tartismak icin karsidakinin durust olmasi, tutarli olmasi ve ayni seviyede yazmasi gerekir. Burada bunlari yapan akpli kalmadi artik.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 17 Mayıs 2023; 19:33:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 ay
Teğmen

Sadece siyasi görüşün değil

yaşanan bazı olayları kendi inandığın inanca göre yorum yapınca bıle lince maruz kaldım sırf bu yüzden bu ateist deıst inançsız insanlar ile aynı safta durmamak için safımı değiştirdim artık sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan

Inancımı özgürce yaşıyorum ya ister se fakir olayım ekonomi umrumda bile değil kimse benim inancıma dinime laf edemez artık



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @brktmr
A
11 ay
Binbaşı

İnsan önce tutarlı olmalı, örneğin çoğu beni CHP veya KK düşmanı sanabilir. Oysa ben örneğin kurala uymayan-hakaretvari-incitici KK hakkındaki konulara asla bir mesaj yazmadım. Ben açılan konuda kimden bahsedildiğine bakmadım. Konuya yazan üyenin kim olduğuna bakmadım. Hakaret eden, tahrik ve provakasyan yapmaya çalışan her üye için gerekeni yaptım. Ben burada asla kimse ile bir getto kurmadım...
Peki bizi düşmanlaştıranlar ne yaptı. Önce "Muhalefet" evreninde bir yer edinmeye çalıştılar. Sonra muhalif olmayan, iktidar yanlısı olan veya iktidar yanlısı olmayıp iktidarın bir şeyini savunan veya eleştirmeyen her üyeye toplu bir şekilde saldırıp, yazdığı her mesajlarda bir açık arayıp, o üyeyi nasıl toptan banlatabiliriz uğraşı içine girdiler. Muhalefetten olmayan biri bir konu açtı mı onu sildirmek için her türlü yolu denediler. Hele iktidarın iyi bir şeyini savunan konu açılınca çılgına dönüp kaldırmak için "kural dışı" linkinin müdavimi oldular. Forum yönetimini bile yandaş olarak suçladılar. Sonuçta öyle bir hal aldı ki, forumda tek bir muhalefet dışında, muhalefete bile izin vermediler. Bunlara moderatör apoleti olan bazı kişiler de çanak tuttu. Hele öyle moderatörler vardı ki, muhalefete yarayan "kural dışı" her konuyu (kaldırmamak için) kurallara uydurmak için her türlü kırıntıyı aradılar. İktidara yarayan hele RTE'ye yarayan konularda, (konuyu kaldırmak için) "kural dışı" bir kanıt aramak için ince eleyip sık dokudular.

siyasette;
Muharrem İnce ve Ümit Özdağ taraftarları muhalefetten belli konularda ayrışınca, forumda seslerini yükseltmeye başladılar. Muharrem İnce ve Ümit Özdağ yandaşlığına başladılar. Ana muhalefet bloğu yandaş üyeleri bunu ihanet gördü ve bunlara karşı mobbinge başladı, Muharrem İnce ve Ümit Özdağ yandaşları afalladılar. Oturup bir özeleştiri yapacaklarına, niye bize saldırıyorsunuz, iktidar yandaşlarına saldırmaya devam edin hezeyanına girdiler.

Siyaset bölümünün adı da değişmeli; RTE'ye kaybettirme, KK'ya kazandırma bölümü olmalı. Çünkü yıllardır burada dönen tantana budur. Ortada siyaset diye bir şey yok, gündem diye bir şey yok. Sadece son 3 günde açılan konuların başlıklarına bakın. CHP genel merkezinde bile bu kadar tek taraflı bir kısırdöngü yoktur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 17 Mayıs 2023; 22:48:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
11 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Şuan tam olarak eleştirdiğim davranışı sergiliyorsun hocam. Kesinlikle troller konusunda haklısınız, trollere karşı ben de sizin gibi tepki verdim ama şimdiki aklım olsa yapmazdım. Trollerin ekmeğine yağ sürmekten başka işe yaramıyor bu davranış. Sizin hatanız ise trollerle de sınırlı kalmıyor, AKP'ye oy veren herkesi AKP'ye bağlı olduğu için oy vermekle vasıfsız olmakla, AKP'nin içi boş milliyetçi söylemleri yüzünden oy vermekle suçlayıp bir de bu insanları vasıfsız ilan ediyorsunuz. Din için oy vermesini bile gereksiz görüyorsunuz. Dini için oy vermesi çok doğal değil mi? Muhalefetin en büyük eksiği zaten bu değil miydi? Hatta AKP'nin bu kadar sene iktidarda kalmasının sebebi muhalefetin dine karşı tutumu, geçmişteki zulümler değil mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
11 ay
Yüzbaşı

Gelmedi.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Takiyyeye gerek yok derken ne demek istediğinizi tam anlayamadım hocam ama yine de anladığım kadarıyla ön yargılı davrandığınızı ve yanıldığınızı söyleyebilirim. Bahsettiğiniz adaletsizliklerin farkındayım ama sindirilmesi falan yok. Derdim bu değil. Gerçekten bu uyarıyı yapma gereği duydum çünkü burdaki kutuplaşma hiçbir işe yaramıyor. Tam tersi iletişimimizi engelliyor. Bazen ben de nefsime uyup karşındakinin sinir uçlarına dokunuyorum ama kesinlikle yanlış bir dil bu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @asau
B
11 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam ben konu başlığındaki uyarıyı her iki taraf için de yaptım. AKP'liler konusunda haklısınız. Peki ya muhalifler? Muhalifler de kantarın topuzunu kaçırmadı mı? AKP'ye oy veren herkesi cahillikle suçlayan, düşünmeyen varlıklar olarak nitelendirilen, AKP'lilere tepeden bakıp insan yerine koymayan kaç kişi var burda? Bence sayıları bir hayli fazla. İnanın ne muhalefeti ne de iktidarı destekliyorum. Geçmiş mesajlarıma bakarsanız her iki tarafı da acımasızca eleştirdiğimi görürsünüz. Bu seçimde oy dahi vermeyecektim ama tiksinerek de olsa gidip bir tarafa vermek zorunda kaldım oyumu. Tarafsız bakıyorum ve iki tarafın da üslubunu doğru bulmuyorum. O yüzden de kutuplaşmak, kavgaya dönüşen tartışmalara girmek yerine güzelce tartışalım istiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
B
11 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu konuya özellikle böyle bir cevap vermenizin sebebi nedir hocam? Destek verseniz belki de başaracağız bu işi. Daha güzel olmaz mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Donald Trump
L
11 ay
Teğmen

Benim de forumu ilk kullandığımda düşündüğüm şey bambaşkaydı ama baktım ki insanlar birbirine olmadık hakaretler ediyor, %90 aynı görüşte olduğu için karşı görüşe tahammül bile edemiyorlar üstüne üstlük trol diyorlar, zaten başlıklara bakılırsa o kadar belli ki tek taraflı olduğu. Tabi her iki tarafta da sıkıntılı hesaplar var ama böyle de olmamalı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
11 ay
Yarbay

Ülkede cehalet bitmeden düzeyli tartışma olmaz; düzeyli tartışma olmadan da kutuplaşma giderek artar, çünkü tarafların birbirini anlama çabası ve kapasitesi yok.



C
11 ay
Yarbay

Kutuplasmanin sonuclari. Dedigim gibi bir kesim o ulkenin cbsi tarafindan yillarca hakaret gorup, asagilaninca ve o partinin secmeninin bunu savundugunu gorunce ayni sekilde tepki vermeye baslayanlar oldu. Sonrasi kisir dongu zaten.

Sokakta biri gelip durup dururken sana cok agir hakaretler etmeye baslasa ne kadar cevap vermeden durabilirsin? Ya da bir is yerinden yillarca mobinge ugrayip sonra hala cok saygili olabilir misin? Sosyal medyada anonim birinin ettigi bir lafin etkisiyle ulkenin cbsinin ettigi lafin etkisi farkli oluyor tabi.

Su anda ulke akpli-akpli olmayan diye ayrilmis durumda. Halk bunun dozu daha da artsin dedi secimde. Akp propagandasini sadece muhalefete saldirma uzerine kurdu.

Dedigin dogru, boyle olmamali ama bunun icin once sorunun kaynagi duzeltilmeli. 5 sene sonra belki durum hala duzeltilebilir durumda olur ve duzeltilir. Ama bu gidisle durum cok daha beter olacak. Cunku ekonomi, multeci gibi sorunlar daha da artacak ve millet bunu olacagini bilerek oy veren kisileri sorumlu tutacak.

Bu bolum ilk acildigindan beri buradayim. O zaman kutuplasmanin daha basindaydi ulke. Burada trolleri falan saymazsak herkes duzgunce tartisiyordu, boyle degildi yani.




Bu mesajda bahsedilenler: @brktmr
A
11 ay
Yüzbaşı

Her konuya 10 iq zekalarıyla 3dk'da damlayan trolleri banlayıp ya da herkese günde en fazla 1 konu açma hakkı tanımlasalar forum bir ...a benzeyecek aslında. Aynı ... insanlar devamlı birileri bunların fikirlerini önemsiyormuş gibi ya da bu forumdan o .... argümanlarıyla taraftar çekebilecekmiş gibi devamlı mantığa ters tezler ortaya sürüp sinirlendiriyorlar insanları.



J
11 ay
Yüzbaşı

Oy ne için verilir, ülkenin gelişimi ve yaşayan insanların refahının artması için. Ben akpartiye oy verenlere sallamıyorum, bunlar gerçekler. Burada Muharrem İnce'ye mobbing yapıldı deniyor, Muharrem İnce mitingler Kılıçdaroğlu'na sallamadan önce kendisine neredeyse hiç bir şey yapılmadı. Muharrem İnce iktidar partisi yerine garip bir şekilde Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi mitinglerde. Bu ülkeyi 21 yıldır yöneten kişi Kılıçdaroğlu değil. Ülkenin parabirimi yerin dibine girmiş, alım gücü diye bir şey kalmamış, ona mobbing yapıldı, buna hakaret edildi diyosunuz. İktidar partisi de mitinglerde Kılıçdaroğlu alevi diye 20 dk konuşuyor. Böyle bir seçmen kitlesi olabilir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 ay
Yarbay

Bir de şu haftalardır ve seçim gecesi coşup yargılanacaksınız diyen tipler.
Maaşınız kesilecek diyen tipler.
Sanırım kendileri para için yazıyor, başkaları da öyle sanıyorlar.
Veya kim, neden yargılanıyormuş ? Muhalif olmadığı için mi ? Ortada bir suç varsa bunun bedelinin ödenmesi zaten şu bu iktidara bağlı değildir.
Kutuplaşmadan bahseden bunları da düşünsün.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >