S

Yüzbaşı
29 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Yorumların okunma sırası
Dh iPhone uygulamasında yorumlar aşağıdan yukarıya doğru okunması gerekiyor. Halbuki ben yukarıdan aşağıya doğru okumak istiyorum. Herkes öyle alışmıştır. Konuya ilk tıkladığımda direkt en aşağıdan başlamak istemiyorum.


Cihaz: iPhone10,6 (14.4)
Sürüm: 1.9.2 (797)
S
6 yıl
Hangisini almalıyım?
Arkadaşlar merhaba, Mi note 3, mi a1 ve mate 10 lite arasında kaldım. Benim için önemli olan kamera,pil ve bildirimler. Hangisini tercih etmeliyim? Sizce
S
6 yıl
Note 8 Hk.
Arkadaşlar merhaba, Ben 4 gün önce bi araba kazası yaptım arkadaş sürüyordu bende yanında oturuyordum.Elimde note 8 vardı. Tabi o an herşey hiphizli gelişti ve kazayı yaptık. İkimizde de dikisler var ucuz yırttı yani verilmis sadakamiz varmış.
Neyse ben telefonu delta'ya yolladim.GG'den ithalatçı garantili almıştık. Daha 1 ay olmamıştı. Bugün bir mail geldi ve telefonu 3850 küsür gibi bi fiyata yapabileceklerini söylediler. Ben zaten telefonu 3150'ye almıştım.
Telefonun dokunmatik ve kamerası falan hepsi çalışıyordu ama tabi ön ve arka ekran tuz buz. Sonra ekranda gitti zaten.
Ben bu telefonu nasıl değerlendirebiliriz? Parçaları vs.nasil sayabiliriz? Bana bi yol gösteren olur mu acaba?
Şimdiden teşekkürler
S
7 yıl
Bu Cümle İngilizce...
Arkadaşlar aranızda ingilizceyi çok iyi bilen ve ingilizce tercümanlık vb. gibi bölümlerde okuyanlar vardır elbet. Sizden ricam şu cümlenin ingilizcesi nedir 15 saniyenizi almaz haydi bakalım DH Halkı göster ingilizce gücünü! :)
'' Hayat akarken burada da şu anılarım yer alsın''
S
7 yıl
Ekşi Sözlük hesabı aranıyor!
Ekşi sözlükte yazar olan ve hesabını kullanmayan varsa bana pm atabilir.
S
7 yıl
Tipim Nasıl SS\u0027li
Bu klasik konuyu bende açmak istedim.Ortalama tipte miyim,tipsiz miyim vs nasıl bir tipte olduğumu sizlerin görüşleriyle öğrenmek istiyorum.10 üzerinden kaç verirsiniz?
S
7 yıl
İnternetim var ama chrome nete girmiyor
Arkadaslar internet var online oyun oynuyorum ama google chrome internete girmiyor.Virus programim ve windows guvenlik duvarinin engelledigini dusunmuyorum.Sorun ne acaba kafayi yiyecegim
S
7 yıl
Berber olan ya da berber tanıdığı olan var mı?
Berber olan ya da berber tanıdığı olan var mı? Soracağım soru şu? Günde kaç kişi geliyor ortalama ve kira gideri aylık gider vs ne kadar oluyor? kaç para kazanıyorsunuz? zor bir iş mi?
S
7 yıl
Danışan arıyorum
Arkadaşlar pdr 4.sınıf öğrencisiyim, bu sene bi dersimiz var bireyle psikolojik danışma diye.Bu derste 1 erkek ve 1 kız ile 10 oturumluk, her oturum 35-40'ar dakika sürecek şekilde sorunlarınızı,geliştirmek istediğiniz yönleri, anlatmak istediğiniz,çözemediğiniz meseleleri konuşup size yardımda bulunmaya çalışacağım. Bunu ses kaydına alarak (hocalar istiyor,dinlediklerini sanmıyorum) hiçbir şekilde açığa çıkmadan,gizlilik 1.planda olacak şekilde gerçekleştireceğiz.Skype'dan görüşmelerimizi gerçekleştirip hem sizin açınızdan hem de benim açımdan birbirimize birşeyler katacak bir süreç olacak.Eğer düşünenler,ilgilenenler var ise ciddi şekilde, bana pm yoluyla ulaşırlarsa sevinirim orada daha detaylı şekilde sorularınızı cevaplarım.Teşekkürler.
S
8 yıl
GÜNLÜK KİLO ALMA VE SPOR KONUM SS\u0027Lİ
Arkadaşlar günlük kilo alma ve spora gitme konumu açmış bulunmaktayım :) Burada genellikle her gün elimden geldiğince kilo alma aşamamı ve sporda yaptığım spor programını yazacağım.Ne yediğimi ve ne kadar,ne zaman yediğimi sizlerle paylaşmamı isterseniz ilerleyen vakitlerde onları da paylaşırım :) Şimdi sizlere ilk günkü ss'mi atacağım.Boyum 1.83.Kilo değerlerimi de günlük olarak yazacağım.

-27.06.2016 : Spora başladım.Kalktığımda boş mide ile tartıldığım zaman çıkan kilom 64.2.İlk günkü ss'm aşağıda. 1 ay sonra yeni bir ss ekleyeceğim.

-28.06 : 64.5 kilo çıktım.Gelişme var.

-29.06:Bugün tartıldığımda ise 64.9 kilo çıktım.Çok geç yatıyorum ve çok geç kalkıyorum.Uyku düzenimi toparlamam lazım.

< Resime gitmek için tıklayın >

02.07: 64.7 kilo çıktım.Dün oruç tuttuğum için ve daha demin de yüzmeden geldiğim için kalori kaybım oldu :D spor programımı oluşturdum sizlerle de paylaşacağım bilgli olan arkadaşlardan tavsiyeleri bekliyorum.

05.07: 65.7 kilo çıktım
12.07:65.7
22.07:66.2
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.