Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternetim var ama chrome nete girmiyor
S
10 yıl (1676 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar internet var online oyun oynuyorum ama google chrome internete girmiyor.Virus programim ve windows guvenlik duvarinin engelledigini dusunmuyorum.Sorun ne acaba kafayi yiyecegim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



X
10 yıl (1527 mesaj)
Binbaşı

Selamlar,

Chrome silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Firefox kurup deneyebilirsiniz. Chrome indirdiğiniz bir plugin buna sebebiyet veriyor olabilir. Pluginlerin tamamını silmeyi deneyebilirsiniz. Eğer başka bir tarayıcı doğru çalışıyorsa chrome etki eden bir program yada plugin buna sebep oluyor demektir. Araştırılmalı bulunmalı kaldırılmalıdır.

Kolay Gelsin..



L
10 yıl (3805 mesaj)
Binbaşı

başka bir tarayıcı ile deneyebilirsin ama bende senin gibi düşündüm



B
10 yıl (8630 mesaj)
Yarbay

hocam başka tarayıcız ile deneyip sonuçları yazın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.