A

Teğmen
10 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
SİRİUSTA 83 İTEMLİ 100 DEF AÇIK PRİEST!!!
satıldı.
A
4 yıl
SİRİUS SELL 83/1 %25 WARİOR 105K NP- HESAP OLARAK
Priest oynamaya karar verdiğimden hesabımı satıyorum. Çarım SİRİUS serverindedir. Karaterin adı Roberto oyun içi JR zamanları online oluyorum. GB karşılığı veya priest dengi karakterle takasta yapabilirim. Hesapta aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam Destan serverinde da 80 lvl warior karakter bulunmaktadır. GB olarak 10 GB, nakit olarakta 550 TL' ye satıyorum. 100 def içinde son 20 deva kesimi falan kaldı. Merak edilenleri özelden veya konu altından iletebilirsiniz. Teşekkürler.
A
8 yıl
CAMPAGNOLO BULLET ULTRA 50 CULT-CARBON TAKIM(SATILIK)
Merhabalar.
< Resime gitmek için tıklayın >
F< Resime gitmek için tıklayın >
a< Resime gitmek için tıklayın >
zla söze gerek yok set markanın hatta bütün markaların en üst segmenti bir takımdır. Ön tekerlekte fotoğraflarda görünün yer seyir halindeyken mazgala düşülmesi sonucu oluşmuştur. Kılcal bir çatlak var gibi duruyor ama eminde değilim ne kadar dikkatli bakarsam bakayım anlayamadım ancak alacak arkadaş varmış gibi düşünsün sonra öyleydi böyleydi denmesin. Alüminyum bölgede küçük bir işlemle düzeltilmiştir fotoğrafta herşey ortadadır. Teşekkürler.
Fiyat: 3500 TL' dir.
A
8 yıl
5 SEÇENEK ARASINDAN TAVSİYE ETTİĞİNİZ KLAVYE
Merhaba arkadaşlar. Kablosuz bir klavye almak istiyorum bunun için biraz araştırma yaptım ve 5 seçenek belirledim.Sizin tavsiyelerinize dayanarak birini seçmek istiyorum yardımcı olursanız memnun olurum.
-Everest KM-9670. (SET FİYATI) Mausenin işe yaramadığını ama klavyesinin iyi olduğu söyleniyor banada klavye lazım zaten. 50TL civarı.
http://www.bimeks.com.tr/urun/143362/everest-km-9670-gaming-kablosuz-klavye-mouse-set.aspx
-Logitech K230- 50 TL civarı
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-k230-unifying-wireless-keyboard.html
-Logitech K270 - 50 TL civarı
http://www.gold.com.tr/logitech-k270-kablosuz-keyboard-920-003761_u
-Logitech K340 - 50 TL civarı
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-k340-kablosuz-rusca-inglizce-klavye-191752190?gclid=Cj0KEQiApruyBRCFqoDu1pbk9rkBEiQAF8EFdcUTdZpoLQzTdOd8uoSSUxfoNoAX14uMBM1rJ_MRYPMaAsPc8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
-Havit HWK-016. (SET FİYATI) Fiyat Performans ürünü olduğu söyleniyor 30-35 liralık bir ürün için çok iyi olduğu söyleniyor.
http://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-setleri/havit-hwk-016-kablosuz-klavye-mouse-set-multimedya-P24315217
A
9 yıl
AYLARDIR SÜREN DERDİME ÇARE LÜTFEN!!!(Ses Gelmiyor)
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2-3ay önce 2+1 altec lansing mx5021 ikinci el ses sistemi aldım.İlk taktığım zaman bikaç gün sorunsuz kullandım.Sonra ses gelmemeye başladı.Bütün kabloları söküp takınca yine gelmeye başladı.Fakat elektrikle bağlantısını kesip tekrar bağlayınca hiçbir şekilde ses gelmiyordu.Bende bıkıp pc'yi bile açmaz oldum.Yaklaşık 1hafta önce yeni bir eve taşındım ve sistemi tekrar denemek istedim.Yine ilk aldığım zamanki gibi oldu ilk taktım sorun yok kullandım.Fişten çekip takınca yine gitti.kabloları tak çıkar yaptım uydularına kadar yine çalıştı.Ama bugün az önce pc'yi açtığımda yine ses yok ve kabloları çıkarıp takmama rağmen yine ses yok.Enazından bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun deli oldum iyice artık.
A
9 yıl
MAX 30 BİN TL\u0027YE ARABA ÖNERİLERİ
Merhaba arkadaşlar kış ayının gelmesiyle motorumu kullanamıyorum.Bu yüzdende onu satıp bir araç almaya karar verdim.Gezmeyi yol yapmayı seven bir insanım.Aynı zamanda da çabuk sıkılgan biriyim.Bu yüzden ikinci elde çabuk gidebilecek 100.000Km'ye kadar dizel 2010 model üstü araç önerilerinize açığım.Şartlarıma göre oo 30 binlaraya öyle araba bulursan bizede söyle diyecek arkadaşlar yazıp beni boşa sinir etmesinler audi mercedes bmv aramıyorum. Linea,focus,fiesta tarzı araçlar aklımda olanlar.Şimdiden herkeze teşekkürler.
A
9 yıl
Ses sistemi kabloları tak çıkar yapmadan çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar,başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarımı açıyorum fakat ses sistemimden ses alamıyorum.Ancak ses sisteminin fişini çekip bütün kablolarını çıkırıp taktıktan sonra (uyduların ve kontrol panelinin ve jak kablosundan bahsediyorum) ses geliveriyor.Anakartımı değiştirdim sorun çözülür diye umut ettim ilk açılışta sorun olmadı ama bilgisayarı tekrar açıp kapatınca ses gitti.Çözüm konusunda fikri olan arkadaşımız varsa bilgi verirse memnun olurum.Şimdiden herkeze teşekkürler :)
A
9 yıl
Anakart usb mouseyi görmüyor
Merhaba arkadaşlar.İkinci el forumdan bir arkadaştan anakart aldım.Herşey sorunsuz çalışıyor ancak birtek usb mausemi görmüyor pc.Mause harici birşey taktığımda sorunsuzca çalışıyor bios sıfırladım aygıt yöneticisinden usbleri silip tekrar başlatarak yeniden yüklenmesini sağladım ama nafile güncellemeleri yaptım hala çözülmedi.Fikri olan var mı acaba ?
Bios güncellemesi yapmam durumu çözer mi?
A
9 yıl
MONT SEÇİMİNDE YARDIM!!
A
9 yıl
HP dv-7 7300st ALMALIM VEYA TAVSİYE
Merhaba arkadaslar. Dv-7 7300st hp marka bir laptop buldum.2200TL'ye satıyor.13Ay garantisi var.
internette bu modele dair bilgi bulamadım pek.Bilenler yorumlarını esirgemezse memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.