Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1222
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MAX 30 BİN TL'YE ARABA ÖNERİLERİ
A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar kış ayının gelmesiyle motorumu kullanamıyorum.Bu yüzdende onu satıp bir araç almaya karar verdim.Gezmeyi yol yapmayı seven bir insanım.Aynı zamanda da çabuk sıkılgan biriyim.Bu yüzden ikinci elde çabuk gidebilecek 100.000Km'ye kadar dizel 2010 model üstü araç önerilerinize açığım.Şartlarıma göre oo 30 binlaraya öyle araba bulursan bizede söyle diyecek arkadaşlar yazıp beni boşa sinir etmesinler audi mercedes bmv aramıyorum. Linea,focus,fiesta tarzı araçlar aklımda olanlar.Şimdiden herkeze teşekkürler.



A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yok mu tavsiyesi olan arkadaşlar ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Yarbay

İ
9 yıl
Teğmen

Çok geniş bir araba şart değilse hele motora binmeye alışık birisi için,trafikte daha rahat hareket etmek adına fiesta,ya da clio hb olabilir..Bunlar yakıtıyla ve servis-parça, sağlamlık açısından kendilerini ispatlamış araçlar..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsen -- 2 Ocak 2015; 13:07:09 >

M
9 yıl
Yarbay

Sedan olarak Accent Era veya clio symbol, hatchback olarakta fiesta veya Peugeot 206 ve 207 serilerini inceleyebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Binbaşı

Citroën.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bende incelemelerim sonucunda ya fiesta yada citroen C4 almayı düşünmeye başladım. 207 tip olarak beğeniyorum fakat peogeot markasına karşı bir ön yargım var o yüzden çok fazla düşünmüyorum.Sedan arabalar nedense bana pek çekici gelmiyor.Tercihim hatchbackten yana.Hepinize önerilerinizden dolayı teşekkür ediyorum :)




Bu mesajda bahsedilenler: @mmtilla , @Prestor , @ismailsen , @mathematician_01
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.