Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
627
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gavuristan :)
X
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yurt dışında ingilizce öğrenmek istiyorum.Bu konuda yurtdışında yaşayan arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var :) Ben Kanada yada İngiltere olarak düşünüyorum 8 Ay civarı falan kalıcam ve dil okuluna gidicem ben araştırdığım kadarıyla dil okulu masrafı 8 aylık 10 milyar civarı ama yaşam maliyeti ne kadar olur acaba aylık olarak?Bi de dil öğrenirken orda çalışma imkanı nasıl olur hangi bölge tercih edilmeli bu konuda bilgisi olan yurtdışına gitmiş dönmüş yada orda yaşayan arkadaşlar bi fikir verebilrlerse çok memnun olurum :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkunteperx -- 17 Ağustos 2004, 14:01:42 >

P
20 yıl
Binbaşı

X
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

eyvallah pusu kardeş çok faydalı bir kaynak saolasın ama hala bu olayı tecrübe etmiş arkadaşların tavsiyelerine hayır demem :D en azından kendi tecrübelerini anlatsalar bile bana faydası olur :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yok mu yaw gavuristan tecrübesi olan :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
20 yıl
Binbaşı

Benim arakadalşım vardı kız orda hem okuyor hemde çocuk bakıcılığı yapıyodu.Ama maliyet felan nedir bilmiyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
20 yıl
Teğmen

baby sitting yöntemi ile gitmek hamallıktan başka bişey değil orada resmen kullanılıyorsunuz. en güzeli imkanın varsa Canadaya git ingiltere ve Amerika oldukça pahalı Canadaya göre hem Canada'da iş bulmak daha kolay biraz soğuk oluyo onada katlanırsın sanırım ulaşım daha kolay kalacak yerler güvenli ve temiz. Canada ilk tercihin olsun ama asla baby sitter olarak gitme çümkü çocuğuna baktığın aile sana köle gibi davranıyor, az ücret veriyorlar ders çalışmak için boş vaktin olmuyor şehri gezemiyorsun. Tavsiyem oraya gidince kurye şirketlerinde iş bulmaya bak hem çok konuşuyorsun hemde çok geziyorsun yada sigorta şirketleri süper geziyolar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ben anlamam zaten bebek bakmadan ayırıca ifrit olurum çok ağlamasına falan :D kanada güzel ama orda eğer lisan okuluna gidiyorsan çalışma izni vermiyorlar mesela yüksek lisans yada üniversite eğitimi görüyorsan çalışma iznin var ama dil kursunda yok :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
20 yıl
Teğmen

yanılıyorsun eğer ülkede 4 aydan fazla kalıcaksan çalışmana izin veriyorlar 2-3 aylık hızlandırılmış dil kursları için çalışmana izin vermiyorlar.



M
7 yıl
Yüzbaşı

:D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.