T

Yüzbaşı
29 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
geçen yıl
VodafoneNet Kullanmayın!
Vodafone Net, geçtiğimiz 2 senede kullandığım ve kesinlikle hiçbir şekilde memnun olmadığım bir servis. Ankara'nın en merkezi semtinde oturuyorum ve yaşadığım rezaletler saymakla bitmez.

- Öncelikle sabit bir hız almıyordum, geceleri hız düşmesi sıklıkla yaşadığım bir şeydi.
- Bakımları bitmek bilmiyor, gece saat 2-3 gibi internet kesilmesi ayda birkaç kez yaşadığım bir durumdu, bir yerden sonra aramaya başladım internet kesildiğinde ve her defasında bakım olduğu söyleniyordu. Bu kadar sık bakım kabul edilemez.
- Teknik servis inanılmaz bilgisiz. Bir keresinde yaşadığım bağlantı problemi tam 1 ay sürdü. Bir ay internetsiz kaldım ve pardon bile denmedi.
- vodafone.com.tr/evdeinternet kadar sağlıksız çalışan bir web sitesi görmedim, ömrünün yarısını erişilemez biçimde sürdürüyor. Fatura ödemek bile büyük bir uğraş.
- Taahhüt bitmesini beklerseniz, taahhütünüzün bittiği ay yüklü bir fatura geleceğinden emin olabilirsiniz. Müşterisini bu kadar önemsemeyen başka bir firma görmedim.
- Bahsettiğim problemlerin bana veya yaşadığım yere bağlı olduğunu düşünmüyorum. Bir bilgisayar mühendisi olarak bu kadar sorun yaşadıysam bu işten anlamayan birinin çok daha mağdur edilmesi işten bile değil.

VodafoneNet abonesi olmayı aklından geçirenlere tavsiyem, kendinizi yakmayın. Başka bir firma ile anlaşın. Vodafone kalitesizliğine bulaşmanızı kesinlikle önermem.
T
7 yıl
Üç kitap okuma hakkınız olsa
Bu yaz üç buçuk aylığına yurt dışına gidiyorum. Yanıma en fazla üç kitap alabilirim çünkü bavulumda daha fazla yer olacağını sanmıyorum. Kitaplar çok kalın olursa sayı azalabilir fakat takriben üç diyelim. Sorum şu, bir yaz boyunca üç kitap okuma hakkınız olsa hangi üç kitabı seçerdiniz, neden?
Not: tekrar tekrar okuyabileceğim kısımları olan kitaplar tercihimdir.
Not2: klasiklerden olursa sevinirim.
T
8 yıl
Apple Merkez Tamir Problemi
iPhone 6s telefonumun ekranında beyaz piksel hatası olduğu için telefonumu Apple Türkiye merkez şubesine yolladım ve ekran değişimi olacağını söylediler. Ekran değişimi için telefonu gönderirken not olarak telefonun şarjı %10 civarındayken kapandığını ve ona da bakılması gerektiğini belirttim. Tamirat işlemi tamamlandı ve telefonumu aldım.
Sonuç olarak sadece telefonuma yeni bir cam takıp yollamışlardı. Şu an hala şarj problemi devam etmekte (Sıfırdan yazılım kurdum ve batarya kalibrasyonu yaptım) bunun yanı sıra telefonun sol üst kısmına basınca içine göçüp çıktığını fark ettim (klik hatası diye geçiyor sanırım) bunlar yetmezmiş gibi bir de telefonun altındaki vidalardan birinin üstü çatlamış.
Apple ile görüşmem sonucu telefonumu tekrar yetkili servise bırakmam gerektiği ve ilgilenecekleri söylendi. Zaten 9 gün telefonsuz kalmıştım bu işlemler yüzünden şimdi yine telefon gidecek.
Sorum şu, sizce Apple tamir ettikleri ekranın tam oturmaması ve alttaki çivilerden birinin kenarının çatlamasını dikkate alıp bana yeni telefon verecek mi? Bir de batarya problemi var tabii.
T
8 yıl
Şarj aletim orijinal mi?
İyi günler dün telefondan şarj aleti aldım orijinal olduğunu söyledi fakat içimde bir kuşku var çünkü CE yazması gereken yerde V yazıyor yuvarlak içinde. Sizce bu alet orijinal mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
Hangi Macbook\u0027u almalıyım?
Bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Bu sene hazırlık senem. Yurt dışından bir akraba gelecek ocak ortalarında ona aldıracağım. Bir bilgisayara ihtiyacım var. Şarj süresi uzun, sürekli yanımda taşıyabileceğim ve uzun süre kullanabileceğim bir dizüstü bilgisayar düşünüyorum. Aklıma ilk olarak Macbook geldi.
Fakat aklıma takılan 2 şey var:
1- Hangi Macbook modelini tercih etmeliyim? Macbook air 13 inch nasıldır?
2- Bilgisayar mühendisliği okuyacağım için değişik programlar kullanmam gerekecek. O programları çalıştırırken sıkıntı çıkarma ihtimali var mı?( Windows yükleme, bluestacks vs. araştırdım biraz ama bunlar alete zarar verebilir mi?)
Teşekkür ederim.
T
8 yıl
Ekran sorunu
Merhaba,
iPhone 5 'imde oluşan bir sorun var.
Dokunmatik ekran arada yanıt vermiyor. 3-4 kez tuş kilitleyip açınca düzeliyor.
AppleCare sıkıntının yazılımsal olduğunu söyledi ve beraber ios 9.0.2 kurduk. iTunes üzerinden kurulumu tamamladım. Fakat sorun hala devam ediyor. Size danışmak istedim. Daha önce bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?
Teşekkür ederim.

Not: Telefon hiçbir darbe almadı.
T
9 yıl
Instagram problemi
Vaktinde benim telefonumdan kendi hesabına girmişti arkadaşım. Çıkış yaptım ve hesabıma geri girdim. Sorun şu, hala Arkadaşımın hesabının bildirimlerini alıyorum. Hesabı benim telefonumda açık değil ama ben ona gelen bildirimleri almaya devam ediyorum. Sildim yükledim geçmedi. Ne yapabilirim? Teşekkür ederim.
T
9 yıl
Ps4 oynamak için tv
Ps4 aldım. Fakat bir türlü hangi televizyonu alacağıma karar veremiyorum. Ben de dh halkına danışayım dedim.
Fiyat 1000-1300 tl arası olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
T
10 yıl
Geceleri nasıl çalışıyorsunuz?
Merhaba, bir sorum var.

Sabah 6.30'da kalkıp okula gidiyorum. 2.20'de okul bitiyor. Okulda matematik,geometri,fizik,kimya, biyoloji gibi önemli dersler işleniyor. Diğerleri ise serbest bırakıyor.
Serbest olan derslerde test çözüyorum. Okul bittikten sonra arkadaşlarla yemeklerimizi yiyip dağılıyoruz. Dershanede 2 saat vaktim oluyor. Elimden geldiğince bir şeyler yapıyorum.
3-4 saat ders görüyorum ve dershane bitiyor. 20.45 gibi evde oluyorum. Yemeğimi yiyorum biraz takılıyorum odamda. Derse oturuyorum fakat bir ağırlık bir isteksizlik çöküyor.
Kitabı kapatıp yatıyorum. Fakat bu iş böyle gitmez ödevleri yetiştirememeye başladım. Ne yapmam gerek? Her gün kahve mi içmeliyim yoksa supradyn, pharmaton gibi bir ilaç mı kullanmalıyım bilemiyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkür ederim.
T
10 yıl
Müzik silmek
Bedava sirke baldan tatlıdır hesabı ile indirdiğim müzikler hiç hoşuma gitmiyor fakat telefondan silemiyorum. Parmağımı kaydırdığımda diğer parçalar silinebiliyorken satın aldığım parçaların yanında bir bulut işareti var ve sil seçeneği yok. Nasıl silebilirim. Teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.