I

Yarbay
21 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
359051 Gün Cezalı
356398 gün 14 s. 1 dk.
Gönderiler Hakkında
I
7 yıl
Sıradan bir anakart tavsiyesi
Gigayte z170 anakartım yandı. Bunu servise versem 1 ayda gelecek. O süre içinde bana bir anakart lazım. 1151 chipset usb 3.0 destekli uygun fiyatlı anakart tavsiyesi lazım.
I
7 yıl
600 lira bütçeyle Rx 460- r7 370 veya gtx950oc
3 modelden birini almayı düşünüyorum. Gtx950oc modeli hariç diğerleri 4gb. Oyun pek oynamam oynasam bile eski oyunlar olduğu için sıkıntı olmuyor.
İstediğim sadece şu an elimdeki hd4650 model antika karttan 4-5 kat daha iyi birşey olsun. Video falan izlerken takılmasın internette sorun çıkarmasın, 3-5 sene idare etsin.
I
8 yıl
Beko lcd tv görüntü titreme sorunu
82 ekran lcd beko tv'de görüntüde titreme oluyor. Alalı 3 sene oldu. Televizyonu hdmi, scart olarak uydu alıcıya bağladım değişen birşey olmadı.
Açarken üstte çıkan hdmi yazısı altta gölgelenme olarak tekrar çıkıyor sanki bağlantı kabloları tam oturmamış gibi ekranda dalgalanma oluyor ama tam bağladığımdan eminim.
Bu sorunun çözümü basit midir yoksa yeni tv alacağız.
I
8 yıl
Türkiyede darbeler amerikan destekli olur.
Bu olay eskiden beri böyle olmuştur. Türk siyasetine ayar çekmek için darbe olur türkiyede. Bu durum 1960-82 hatta o post modern darbede de öyle oldu.
Kafasına göre darbe yapmaya çalışanlar 62 yılında olduğu gibi başarısız oldu.
I
8 yıl
İkinci el motor alırken nelere dikkat edilir?
Bir motor alma niyetim var. Zamanında ehliyeti aldık ama doğru dürüst motor sürmeyi bilmem. Bu yüzden ikinci el ucuzundan cup veya biraz daha ekleyip mondial drift gibi birşeyler almayı düşünüyorum.
Araba olsa neyse de motordan anlamıyorum. Neresine bakalır kim anlar bunları bilmiyorum. Çevremdekilerde internetten motor buluyor görünüşü güzel ama onlarda anlamıyor bende anlamıyorum. Bayağı masraflı birşey alıp kazıklanmak istemiyorum.
I
8 yıl
İstanbulu bilenler Sabiha Gökçenden Ataşehire nasıl gidilir?
Çarşamba günü sabiha gökçenden ataşehir palladium avm tarafına gitmem gerekli.
İstanbulun otobüslerini falan bilmem.Havaalanından otobüs var diyorlar ama kaç numara ataşehirden geçer bilmiyorum.
Nasıl bir yolla az maliyetle gidebilirim? Taksiye verecek param yok.
I
8 yıl
Monitörün içine su kaçması
Yeni aldığım mönitörü eskisine yaptığım gibi cam sil sıkıp bezle sildim.Şimdi açtığımda ekranın yarısında içeriden ıslaklık var.
Bu normal ve geçici birşey mi? Modeli samsung s24d590pl
I
8 yıl
I3 6100 idare eder mi?
Yeni sistem kuruyorum önce ddr3'lü 1150 pin işlemcili sistem kuracaktım.Sonra baktım ki yapmışken iyisi olsun.1151 yeni teknoloji sistem alacağım.
Ancak alacağım işlemci i5 6500 ama bu teknoloji daha çok yeni ve ileride yeni daha iyi modeller çıkar.Bu yüzden aradaki 300 lira farkı cepte bırakıp i3 6100 alıp 1-2 sene idare etmeyi düşünüyorum.i5 6500'den vazgeçtim.
İnternetteki testlere baktım iyi bir anakart ve ddr4 2666 ramlarle iyi sonuçlar çıkarmış i3 6100.
Zaten oyun oynamam düzgün ekran kartım bile yok.İleride ekonomik bir yükseltme imkanı bulursam i5'e geçerim.
Sizce şimdilik i3 alıp iyi ram ve z170 sınıfı anakartla 1-2 sene idare etmek mantıklı mı?
I
8 yıl
Ya bu işin sonu yok araştırdıkça işin içinden çıkılmıyor
Önce sıradan bir apu sistem kurayım hem ekran kartı masrafından kaçarım dedim baktım herkes kötülüyor.Sonra baktım 860k öneriyor ama ona ekran kartı gerekiyor.
Boşver bunları intel alayım dedim önce i5 alayım dedim 500-600 lira, işe yarar i3 400'e yakın. Hadi diyelim işlemciyi seçtim buna uygun şöyle ön panelde usb 3 yuvası, 4 ram slotu olan bir de hdmi çıkışı olan anakart bulmak çok zor.150 liradan başlıyor ama o paraya iş görecek kart yok ancak 300 liraya var.
Bu işle uğraşılacak gibi değil 1000 liraya anakart+işlemci bir de ram alayım dedim bütçeyi 50-100 arttırsam bile istediğim gibi birşey olmayacak herhalde.
I
8 yıl
Anakart+ işlemci ve ram bütçe 1000 tl
Oyun falan için değil internette takılmak ve film izlemek için kasa kuracağım.Eskisi gibi işlemcileri takip etmediğim için yeni parçalara yabancıyım.Kasa, monitör hepsi.
Ekran kartı düşünmüyorum belki ileride iyi birşey alırım.
Bu paraya alınacak uygun sistem lazım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.